Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozunuz aydin ,saglikla kucaginiza alin insallah darisi benim basimaBen 8.gun yapmistim 10 dk sonra cok silik bir cizgi çıktı sonra dayanamayip kan verdim 85 cikti senin kacinci gunun
Guzel haberler alirsin insallah 3 gundur silik cikiyor insallah mucizem benimledirAmin canim bende birazdan kan vermeye gidecem inşallah katlamistir
Kaçıncı gun embriyosu senin kanda cikabilir aslinda ama yarini bekle daha garanti olur
Insallah arkadasim kanda da cikar 3.gun embiriyosu,Silik çıkıyorsa gidip kan ver o zaman kaninda eminim cikar için rahat olur
5.gün embriyosu mu
Ben 9. Gün yaptım 5 dk içinde 2. Çizgi çıktı ertesi gün kanda 238 çıkmıştıTransferin 8.9.gunu veya daha sonra idrar testi yapan ve hamile oldugunu ogrenen varmi
Attim arkadasimtesti resim at görelim
cok şükür hemen cikti benimdeBen 9. Gün yaptım 5 dk içinde 2. Çizgi çıktı ertesi gün kanda 238 çıkmıştı
Attim arkadasim
Benimde 3.gun ve tek embriyoydu idrarda cikiyorsa eminim cikarInsallah arkadasim kanda da cikar 3.gun embiriyosu,
Insallah arkadasim,catlatma ignesi de olmadim ,allahim bana ve isteyen herkese versinhamılesın canım allahın izniyle
darısı isteyen bekleyen herkese olsun
Benimde boyleydi canım 85 çıkmıştı insallah bebeğin seninleKusy boyle cikti bugun![]()
O kadar cok bekledim ki tam 12 seneBenimde 3.gun ve tek embriyoydu idrarda cikiyorsa eminim cikar