- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 299
- 123
Bak canimGünler geçmek bilmiyor kesin bende dayanamaz idrarda bakarım önce![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak canimGünler geçmek bilmiyor kesin bende dayanamaz idrarda bakarım önce![]()
Rabbim emeklerinin ve sabrinin karşılığını versin insallahO kadar cok bekledim ki tam 12 sene![]()
Bebiş var varKusy boyle cikti bugun![]()
Şükürler olsunBebiş var varyarın kan testi ver 10.gün oluyor benım 5.gun embrıyosu 8.günde pozitif idrar 106 bhcg senin 3.günmüş 10.gün verirsen 80 90 lı bhcg sonucu alırsın inşallah
![]()
Bak narantikibi senin gibi ,o da 8.gun ogrenmisIlk transverimde 5.gun emriyosu 7.gunde cikmisti.ama 16 haftalikkken kaybettim.simdi yone 5.gun emriyosu koydular 4.gunum meraktan olmek uzereyim gunler gecmek bilmiyor.en erken ogrenenler nezaman ogrenmis acaba.
O kadar cok bekledim ki tam 12 sene![]()
Cok tesekkur ederim,rabbim devamini getirsin,Ilk önce bir MAŞALLAH çekeyim ben varım benim 6.gün emriyosuydu tek emriyodu 8.gün dayanamadım kan tahlili yaptım çıktı
40 canimoooyyy canım kaç yaşındasın şuan
MasAllah canim gözün aydın teste baktım gayet gözüküyorcok şükür hemen cikti benimde
Allah sabır versin ben birşey sorabilir miyim affınıza sığınarak sebep neymiş 16.haftada. İnşallah bu tedavinizde de olumlu sonuçlanır sağlıkla kucağınıza alırsınızIlk transverimde 5.gun emriyosu 7.gunde cikmisti.ama 16 haftalikkken kaybettim.simdi yone 5.gun emriyosu koydular 4.gunum meraktan olmek uzereyim gunler gecmek bilmiyor.en erken ogrenenler nezaman ogrenmis acaba.
Gözün aydın canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah inan cok sevindim. Bende 3.denemeyi kısın düşünüyorum bana da dua edersen cok sevinirimO kadar cok bekledim ki tam 12 sene![]()
40 canim
Allah razi olsun canim insallah , sende saglikla al bebegini kucagina,MasAllah canim gözün aydın teste baktım gayet gözüküyor
2 gün sonra kan verirsen güzel bir değer görürsün insAllah![]()
Allah razi olsun arkadasim insallah,rabbim bana ve benim gibi isteyen herkeze nasip etsin,ben hic pes etmedim,insallah sende boyle testler gorursun kendindeGözün aydın canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah inan cok sevindim. Bende 3.denemeyi kısın düşünüyorum bana da dua edersen cok sevinirim
Dünde 10 yıldır bekleyen bi tanıdıgımın 2.denemesinde hamile kaldıgını ogrendim
Cok mutlu oldum
Enfeksiyon kapmisim.bebegin kesesi delindi.doktor her yerden kapmis olabilirsin dedi.aman dikkat edin kendinize.Allah sabır versin ben birşey sorabilir miyim affınıza sığınarak sebep neymiş 16.haftada. İnşallah bu tedavinizde de olumlu sonuçlanır sağlıkla kucağınıza alırsınız