Transferin 8.9.vb dayanamayip idrar testi yapanlar

Kizlar guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim , insallah devami gelir

Ilk hamileligini testte ogrenen hanimlar tecrubelerinizi brkliyoruz

Ilk transverimde 5.gun emriyosu 7.gunde cikmisti.ama 16 haftalikkken kaybettim.simdi yone 5.gun emriyosu koydular 4.gunum meraktan olmek uzereyim gunler gecmek bilmiyor.en erken ogrenenler nezaman ogrenmis acaba.

Ilk transverimde 5.gun emriyosu 7.gunde cikmisti.ama 16 haftalikkken kaybettim.simdi yone 5.gun emriyosu koydular 4.gunum meraktan olmek uzereyim gunler gecmek bilmiyor.en erken ogrenenler nezaman ogrenmis acaba.
Bak narantikibi senin gibi ,o da 8.gun ogrenmis

Ilk önce bir MAŞALLAH çekeyim ben varım benim 6.gün emriyosuydu tek emriyodu 8.gün dayanamadım kan tahlili yaptım çıktı

Allah sabır versin ben birşey sorabilir miyim affınıza sığınarak sebep neymiş 16.haftada. İnşallah bu tedavinizde de olumlu sonuçlanır sağlıkla kucağınıza alırsınız

O kadar cok bekledim ki tam 12 sene 🙏🙏
Gözün aydın canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah inan cok sevindim. Bende 3.denemeyi kısın düşünüyorum bana da dua edersen cok sevinirim
Dünde 10 yıldır bekleyen bi tanıdıgımın 2.denemesinde hamile kaldıgını ogrendim
Cok mutlu oldum

Gözün aydın canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah inan cok sevindim. Bende 3.denemeyi kısın düşünüyorum bana da dua edersen cok sevinirim
Dünde 10 yıldır bekleyen bi tanıdıgımın 2.denemesinde hamile kaldıgını ogrendim
Cok mutlu oldum
Allah razi olsun arkadasim insallah,rabbim bana ve benim gibi isteyen herkeze nasip etsin,ben hic pes etmedim,insallah sende boyle testler gorursun kendinde

Allah sabır versin ben birşey sorabilir miyim affınıza sığınarak sebep neymiş 16.haftada. İnşallah bu tedavinizde de olumlu sonuçlanır sağlıkla kucağınıza alırsınız
Enfeksiyon kapmisim.bebegin kesesi delindi.doktor her yerden kapmis olabilirsin dedi.aman dikkat edin kendinize.

Kizlar olmasa cikmazdi degilmi, 3 gundur silik cikiyor,

Back
X