Canim bence hamilesin gönlunu ferah tut.bisey olmasa cikmazdi testte ayrica birden fazla testi tekrarladin hatada yoktur yani.Kizlar olmasa cikmazdi degilmi, 3 gundur silik cikiyor,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bence hamilesin gönlunu ferah tut.bisey olmasa cikmazdi testte ayrica birden fazla testi tekrarladin hatada yoktur yani.Kizlar olmasa cikmazdi degilmi, 3 gundur silik cikiyor,
Sizinle daha önce msjlaşmıştık yumurta kalitesi için.o kadar mutlu oldum ki sizin adınıza.Allah kucağınıza almayı da nasip etsin.darısı bize olsun.Kizlar bugun kan verdim rabbime binlerce kez şükürler olsun degerim 221 cikti,insallah saglikla kucagimiza aliriz,isteyen herkese bu duyguyu yasatsin
Ayy çok sevindimKizlar bugun kan verdim rabbime binlerce kez şükürler olsun degerim 221 cikti,insallah saglikla kucagimiza aliriz,isteyen herkese bu duyguyu yasatsin
Allah razi olsun ,tez zamanda sizede nasip etsin allahim,ben 3 ay boyunca arisutu kullandim,cok faydasi olduguna inaniyorumSizinle daha önce msjlaşmıştık yumurta kalitesi için.o kadar mutlu oldum ki sizin adınıza.Allah kucağınıza almayı da nasip etsin.darısı bize olsun.
Allah razi olsun ,tez zamanda sizede nasip etsin allagim,Ayy çok sevindimRabbim sen büyüksün Allah sağ salim kucağına almayı bize de aynı sevinci yaşamayı nasip etsin inşallah
![]()
Ohh süper canım hayırlı olsunKizlar bugun kan verdim rabbime binlerce kez şükürler olsun degerim 221 cikti,insallah saglikla kucagimiza aliriz,isteyen herkese bu duyguyu yasatsin
Tesekkur ederimCok sevındım mşşhhh![]()
Tesekkur ederim pelinimben,aminÇok sevindim sizinle yazistigimiz konular vardı Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin