- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Evet canım çift embriyoInsallah hayirlica gorursun canim cift embryomu transfer edilmisti
Hadi insallah cifte mutluluk yasarsin canimEvet canım çift embriyo
Cok sukur iyim canim kanamam durdu sen nasilsin doktora gtcektin?Angelnursee canım nasılsın kanaman devam ediyor mu?
Ohh iyi cok sevındım canım normalde persembe gidecektim de dayanamadım yarın gidecegım canım inş görürüm keseleriCok sukur iyim canim kanamam durdu sen nasilsin doktora gtcektin?
Ay hadi insallah bugun guzel haberlerle don canimOhh iyi cok sevındım canım normalde persembe gidecektim de dayanamadım yarın gidecegım canım inş görürüm keseleri
Güzel haberlerle geldim çok şükür canım. Tek kese gördük içinde bebekte oluşmaya baslamıs. Karından baktı doktor vajinal baksak belki kalp atısını da görürdük dedi ama bakmadı haftaya cagırdı. Darısı bekleyenlerin basına inşallahAy hadi insallah bugun guzel haberlerle don canim
Şimdi girdim siteye. Ultrasonda kese ve kalp atışı göründü. İnşallah böyle devam ederBloss canım sende gidecektin bugün naptın iyi haberlerle inşallah
Çok sevindim canımmŞimdi girdim siteye. Ultrasonda kese ve kalp atışı göründü. İnşallah böyle devam eder
Sen ne yaptın canım ? Yarın gidecek misin ?
Harika çok sevindim adınaÇok sevindim canımmkalbini ferah tut güzel güzel devam edecek Allahın izniyle
bende dayanamadım bugun gittim canım 5+1 karından gördü keseyi de bebegide vajinal baksak kalp atısını da görürdük dedi ama bakmadı canım haftaya cagırdı
Amiiin inşallah canımHarika çok sevindim adınaİnşallah ikimiz için de sağlıklı bir şekilde ilerler. ♥
Çok sevindim canım hayırlı olsun Sağ salim buyusunler inşallah darısı kalp atisina inşallah ilaçlara devam ediyorsun demi neler kullanıyorsunGüzel haberlerle geldim çok şükür canım. Tek kese gördük içinde bebekte oluşmaya baslamıs. Karından baktı doktor vajinal baksak belki kalp atısını da görürdük dedi ama bakmadı haftaya cagırdı. Darısı bekleyenlerin basına inşallah
Vajinal için erken mi sokmak istemedi mi aleti benim doktor 13. Gün dün baktı kese için hafiften soktu ama ucunu sadece soktu. Hastaneden çıkınca aslında kafama takıldı keşke bakmasaydı diyede o an keseyi görmek için heyecan yaptım. Rahim kalınlığıma baktı çok güzel kalınlaşmış dedi.Güzel haberlerle geldim çok şükür canım. Tek kese gördük içinde bebekte oluşmaya baslamıs. Karından baktı doktor vajinal baksak belki kalp atısını da görürdük dedi ama bakmadı haftaya cagırdı. Darısı bekleyenlerin basına inşallah
Amin cok saol canımÇok sevindim canım hayırlı olsun Sağ salim buyusunler inşallah darısı kalp atisina inşallah ilaçlara devam ediyorsun demi neler kullanıyorsun
Normal de bakmıyorum vajinal hele tüp bebekte hiç bakmam dedi. Ben ısrar ettim bakalım diye bi zararı yok ama bişey olacagı olur bahanesi o olmasın kıymetli bebek bunlar dedi bakmadı canımVajinal için erken mi sokmak istemedi mi aleti benim doktor 13. Gün dün baktı kese için hafiften soktu ama ucunu sadece soktu. Hastaneden çıkınca aslında kafama takıldı keşke bakmasaydı diyede o an keseyi görmek için heyecan yaptım. Rahim kalınlığıma baktı çok güzel kalınlaşmış dedi.
Haklı sorumluluk alıyor sonuçta. Rabbime emanetlerNormal de bakmıyorum vajinal hele tüp bebekte hiç bakmam dedi. Ben ısrar ettim bakalım diye bi zararı yok ama bişey olacagı olur bahanesi o olmasın kıymetli bebek bunlar dedi bakmadı canım
Cok sevindim senin adına hayırlısı olsun belirtin var mıydı pekiEvet canım çift embriyo
Transferden üç saat sonra turuncu tortu geldi. 4.5.6. günlerde yine sadece bir defa peçeteye gelecek kadar turuncu tortu geldi. Bunun dışında bel ağrım oldu yine 4. günden 8. Güne kadar. 9. gün bel ağrım gitti kasık ağrım oldu.Cok sevindim senin adına hayırlısı olsun belirtin var mıydı peki
Progestan kullaniyosani tortu o yapiyoTransferden üç saat sonra turuncu tortu geldi. 4.5.6. günlerde yine sadece bir defa peçeteye gelecek kadar turuncu tortu geldi. Bunun dışında bel ağrım oldu yine 4. günden 8. Güne kadar. 9. gün bel ağrım gitti kasık ağrım oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?