Transferin kaçıncı günü kese ve kalp atısını duydunuz?

Ay hadi insallah bugun guzel haberlerle don canim
Güzel haberlerle geldim çok şükür canım. Tek kese gördük içinde bebekte oluşmaya baslamıs. Karından baktı doktor vajinal baksak belki kalp atısını da görürdük dedi ama bakmadı haftaya cagırdı. Darısı bekleyenlerin basına inşallah

Şimdi girdim siteye. Ultrasonda kese ve kalp atışı göründü. İnşallah böyle devam eder

Sen ne yaptın canım ? Yarın gidecek misin ?
Çok sevindim canımm kalbini ferah tut güzel güzel devam edecek Allahın izniyle
bende dayanamadım bugun gittim canım 5+1 karından gördü keseyi de bebegide vajinal baksak kalp atısını da görürdük dedi ama bakmadı canım haftaya cagırdı

Harika çok sevindim adına İnşallah ikimiz için de sağlıklı bir şekilde ilerler.

Çok sevindim canım hayırlı olsun Sağ salim buyusunler inşallah darısı kalp atisina inşallah ilaçlara devam ediyorsun demi neler kullanıyorsun

Vajinal için erken mi sokmak istemedi mi aleti benim doktor 13. Gün dün baktı kese için hafiften soktu ama ucunu sadece soktu. Hastaneden çıkınca aslında kafama takıldı keşke bakmasaydı diyede o an keseyi görmek için heyecan yaptım. Rahim kalınlığıma baktı çok güzel kalınlaşmış dedi.

Çok sevindim canım hayırlı olsun Sağ salim buyusunler inşallah darısı kalp atisina inşallah ilaçlara devam ediyorsun demi neler kullanıyorsun
Amin cok saol canım Estrofem progesteron fitil folik asit aspirin kullanıyorum canım

Normal de bakmıyorum vajinal hele tüp bebekte hiç bakmam dedi. Ben ısrar ettim bakalım diye bi zararı yok ama bişey olacagı olur bahanesi o olmasın kıymetli bebek bunlar dedi bakmadı canım

Normal de bakmıyorum vajinal hele tüp bebekte hiç bakmam dedi. Ben ısrar ettim bakalım diye bi zararı yok ama bişey olacagı olur bahanesi o olmasın kıymetli bebek bunlar dedi bakmadı canım
Haklı sorumluluk alıyor sonuçta. Rabbime emanetler

Cok sevindim senin adına hayırlısı olsun belirtin var mıydı peki
Transferden üç saat sonra turuncu tortu geldi. 4.5.6. günlerde yine sadece bir defa peçeteye gelecek kadar turuncu tortu geldi. Bunun dışında bel ağrım oldu yine 4. günden 8. Güne kadar. 9. gün bel ağrım gitti kasık ağrım oldu.

Progestan kullaniyosani tortu o yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…