İnan bizi bizden baska kimse anlamıyor canım ama daha erken biraz daha sabırTesti verene kadar daha sakindim bu heyecan hiçbir şeye benzemiyor
Kalp atışlarını hayırlısı ile duyunca rahat edeceğim inşallah canımİnan bizi bizden baska kimse anlamıyor canım ama daha erken biraz daha sabır
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, hepimizin korkusuz bir gebelik süreci olsunKızlar dualarınıza ihtiyacım var sabah açık kahverengi leke geldi peceteyle silince çok korktum o an elim ayağım boşaldı sonra devam etmedi ama hemen muayeneye çağırdı dr um çok şükür keseler de bebeklerde yerinde kese etrafında falan bir kanama göremedi pazartesi günü gününden beri bayağı büyümüşler 6 haftalık olmuşlar kanamanın kaynağını bulamadı ama yine de düşük tehlikesi gibi düşünelim çok dikkat edelim belki rahim ağzında bir kanama yada küçük bir sızıntı olmuştur dedi proluton ve ilaçlarıma ilave verdi çok şükür bir daha olmadı ama sürekli yatıyorum sadece tuvalete kalkacaksın dedi İnşallah sağ salim kalp atışlarını duyarız daha önce aynı şeyleri yaşadığım için çok korkuyorum dualarınızda beni de eksik etmeyin
Dün bende aynı korkuyu yasadım canım progesteron iğne yaptırdım gectı bır daha gelmedı sukurKızlar dualarınıza ihtiyacım var sabah açık kahverengi leke geldi peceteyle silince çok korktum o an elim ayağım boşaldı sonra devam etmedi ama hemen muayeneye çağırdı dr um çok şükür keseler de bebeklerde yerinde kese etrafında falan bir kanama göremedi pazartesi günü gününden beri bayağı büyümüşler 6 haftalık olmuşlar kanamanın kaynağını bulamadı ama yine de düşük tehlikesi gibi düşünelim çok dikkat edelim belki rahim ağzında bir kanama yada küçük bir sızıntı olmuştur dedi proluton ve ilaçlarıma ilave verdi çok şükür bir daha olmadı ama sürekli yatıyorum sadece tuvalete kalkacaksın dedi İnşallah sağ salim kalp atışlarını duyarız daha önce aynı şeyleri yaşadığım için çok korkuyorum dualarınızda beni de eksik etmeyin
Ben zaten 2 tane yaptırıyorum progestan günde canım ona ilaveten günde 3 defa hapını verdi birde proluton düşük önleyici iğne yapti jel kullanmiyorum ben ama beyaz akıntım vardı daha önce 3 defa aynı şeyleri yaşadım bende yüzden çok korkuttu belli belirsiz bile olsa o lekeyi görmek sağlıklı bir hamilelik yaşamak nasip olsun inşallah hepimizeDün bende aynı korkuyu yasadım canım progesteron iğne yaptırdım gectı bır daha gelmedı sukurİçerde kalan jeller renk degıstırebiliyormus canım. Benimde 2 tane düşüğüm var yasadıgın korkuyu anlayabiliyorum canım.
Aminn inşallah canım Cook aminnRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, hepimizin korkusuz bir gebelik süreci olsun
Canım şuan hastaneye gitme tabi ki keseyi zor görürsün eğer kan değerin arttiysa 10 gün güzel güzel mutlu mutlu bekle kuzum9. Gün 125 11. Gün 500 cıktı degerim on gün sonra da kese için git dedi doktorum. Sizler ne zaman gördünüz keseyi diye sormustum
Transferin 20. Günü gittim canım 5+1 haftalıktım keseyi de bebeğide gördük cok sukur. Yarın da kalp atısı için gidecegım inşCanım şuan hastaneye gitme tabi ki keseyi zor görürsün eğer kan değerin arttiysa 10 gün güzel güzel mutlu mutlu bekle kuzum ☺ 11 gün ve 13 gün kan değerimi doktora attım 10 gün sonra gel dedi canım. Ki yine erken sadece kese gördüm 5+5 günlük iken bebeği göremiyor doktorlar . Benim doktorum çok erken dedi ☺ 6+2 iken kanamam oldu hastaneye gittim o gün kalp atışını duyduk vajinal ultrason ile canım ☺
Transferin 20. Günü gittim canım 5+1 haftalıktım keseyi de bebeğide gördük cok sukur. Yarın da kalp atısı için gidecegım inş
Kuzum vajinal jel kullaniyor musun? O çok yapıyor diye biliyorum bir kaç kez benim başıma da geldi ama.onemsemedim açıkçasıKızlar dualarınıza ihtiyacım var sabah açık kahverengi leke geldi peceteyle silince çok korktum o an elim ayağım boşaldı sonra devam etmedi ama hemen muayeneye çağırdı dr um çok şükür keseler de bebeklerde yerinde kese etrafında falan bir kanama göremedi pazartesi günü gününden beri bayağı büyümüşler 6 haftalık olmuşlar kanamanın kaynağını bulamadı ama yine de düşük tehlikesi gibi düşünelim çok dikkat edelim belki rahim ağzında bir kanama yada küçük bir sızıntı olmuştur dedi proluton ve ilaçlarıma ilave verdi çok şükür bir daha olmadı ama sürekli yatıyorum sadece tuvalete kalkacaksın dedi İnşallah sağ salim kalp atışlarını duyarız daha önce aynı şeyleri yaşadığım için çok korkuyorum dualarınızda beni de eksik etmeyin
Dün bende aynı korkuyu yasadım canım progesteron iğne yaptırdım gectı bır daha gelmedı sukurİçerde kalan jeller renk degıstırebiliyormus canım. Benimde 2 tane düşüğüm var yasadıgın korkuyu anlayabiliyorum canım.
Kuzum çok soru sordum kusura bakmaDün bende aynı korkuyu yasadım canım progesteron iğne yaptırdım gectı bır daha gelmedı sukurİçerde kalan jeller renk degıstırebiliyormus canım. Benimde 2 tane düşüğüm var yasadıgın korkuyu anlayabiliyorum canım.
Benim Minnaklarim iki tane 4+6 da sadece kese görebildik. İki tane olunca biraz daha geç oluyor birkaç gün daha fazladan beklemek zorunda kalacağım. Bu kadar bekledim 10 gün daha bekleriz. Yarın inşallah dünyanın en güzel sesini duyarsın canımTransferin 20. Günü gittim canım 5+1 haftalıktım keseyi de bebeğide gördük cok sukur. Yarın da kalp atısı için gidecegım inş
Amin canım tesekkur ederim doktorum vajınal bakma taraftarı değil karından gördükMaşallah kuzum vajinal ultrason ile baktiysa görür tabi ki ☺ Rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Ben fitil kullanıyorum bana da iğne vermediler canım. Kahverengiydi ertesi gün gectı cok sukurKuzum ben de kanama yaşadım doktorum bana o akşam acilde progestan iğne yaptırdı lakin sonrasında progestan iğne vermedi ben 6+2 idim bana yerleşme kanaması olabilir dedi. Herkes progestan iğne kullanıyor bana vermedi
Estagfurullah canım. İlki 5 ikinci 8. Haftadaydı. Onlara kendiliğimden hamile kaldım canım bu tüp bebek ve mikroçip yapıldı kalbim rahat cok sukur biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahiKuzum çok soru sordum kusura bakma ☺ sen düştüklerini kaçıncı haftada yaşadın. Rabbim bunda yüzünü güldürecek insallah
Çok sevındım senin adına canımBenim Minnaklarim iki tane 4+6 da sadece kese görebildik. İki tane olunca biraz daha geç oluyor birkaç gün daha fazladan beklemek zorunda kalacağım. Bu kadar bekledim 10 gün daha bekleriz. Yarın inşallah dünyanın en güzel sesini duyarsın canım
Amin canım benim inşallahÇok sevındım senin adına canımtransferi bekle sonra sonucu beklee sonra keseydi kalbiydi hep bekliyoruz kuzm sağlıkla görelim büyüdüklerini inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?