Transferin kaçıncı günü kese ve kalp atısını duydunuz?

2 gün önce pazar günü 250ydi değerim
Bugün 420. Nasıl ki iyi mi az mı bilemedim

Yarın gideceğim doktora
Canım ben gittim doktora 13. günüm bugün değerim 11. gün 997 di bugün 2.090 çıktı. Haftaya bugün kese tarihi verdi. Bugün baktık keseye göremedik. Tekil gebelikte 2000 üzerinde keseyi görüyoruz dedi. Bence çift bunlar dedi. Kesede görünmezse bu değere daha emin olacağım dedi. Göremedik inşallah hayırlısı ile ikiside benledir.

Çok iyi cıkmıs degerın canım daha erken canım haftaya görürsün inşallah

Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırsın iyiyim bende şükür dün keselerimizi gördük 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyarız inşallah darısı senin başına
Amin canım amiiiiin bakalım tek mi çift mi benimde inşallah sağlıkla duyarsın sende

Yarin guzel artarsa bence cuma gozukur canim kese
Bugün gittim canım artışı güzeldi doktor bu değere tek ise görürüz gelmişken bakalım dedi 13. Gün dedim olsun değer tek kese için yeterli dedi göremedi çift büyük ihtimalle dedi bir hafta sonraya gel dedi. Haftaya salı gel dedi pazartesi de kararsız kaldı ben kesin olsun panik olmayayım diye salı istedim. Rabbim hayırlısıyla göstersin

Insallah hayirlica gorursun canim cift embryomu transfer edilmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…