12.günde 600 kusur idi 14.gün 1700lerdeydi 18.gün 4000 kusur idi..İlk beta değeriniz kaçtı öğrenebilir miyim?
Masallah darısı bizlere10 gün sonrası da kalp atısını duyduk çok şükür
Tam iki katı degıl ama zaten %60 artması isteniliyor canım ferah tut kalbini2 gün önce pazar günü 250ydi değerim
Bugün 420. Nasıl ki iyi mi az mı bilemedim
Bastan beri degerlerin nasil canim2 gün önce pazar günü 250ydi değerim
Bugün 420. Nasıl ki iyi mi az mı bilemedim
Bende şu an ikinci tahlil sonucunu bekliyorum Rabbim 9 ay sonraya direkt ışınlansak çok güzel olurduiki gün sonra bi daha ver dedi kan. İnşallah sıkıntı olmaz ya inşallah
Yarın gideceğim doktorazuzu3838 var mı gelişme
Canım ben gittim doktora 13. günüm bugün değerim 11. gün 997 di bugün 2.090 çıktı. Haftaya bugün kese tarihi verdi. Bugün baktık keseye göremedik. Tekil gebelikte 2000 üzerinde keseyi görüyoruz dedi. Bence çift bunlar dedi. Kesede görünmezse bu değere daha emin olacağım dedi. Göremedik inşallah hayırlısı ile ikiside benledir.Yarın gideceğim doktora
Çok iyi cıkmıs degerın canımCanım ben gittim doktora 13. günüm bugün değerim 11. gün 997 di bugün 2.090 çıktı. Haftaya bugün kese tarihi verdi. Bugün baktık keseye göremedik. Tekil gebelikte 2000 üzerinde keseyi görüyoruz dedi. Bence çift bunlar dedi. Kesede görünmezse bu değere daha emin olacağım dedi. Göremedik inşallah hayırlısı ile ikiside benledir.
Çok soru soruyorum kusura bakmayın sizin ikiz mi göründü kese? Benim değerim sizin günlerinize göre daha yüksek.12.günde 600 kusur idi 14.gün 1700lerdeydi 18.gün 4000 kusur idi..
İnşallah canımÇok iyi cıkmıs degerın canımdaha erken canım haftaya görürsün inşallah
Yok hayır benim tek transfer oldu zaten kesedde tek idi ..Çok soru soruyorum kusura bakmayın sizin ikiz mi göründü kese? Benim değerim sizin günlerinize göre daha yüksek.
Canım bende seni merak ettim diğer postta bulamadım seni naptın gittin mi kese için güzel haberlerini alırızEvet kızlar ben transferin 18. Günündeyim ama daha gitmedim doktora gidenlerden yorumlarını bekliyorumm...
Yarın gidicem canım inşallah hayırlısıCanım bende seni merak ettim diğer postta bulamadım seni naptın gittin mi kese için güzel haberlerini alırız
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırsın iyiyim bende şükür dün keselerimizi gördük 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyarız inşallah darısı senin başınaYarın gidicem canım inşallah hayırlısısen nasılsın nasıl gidiyor
Amin canım amiiiiinHadi hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırsın iyiyim bende şükür dün keselerimizi gördük 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyarız inşallah darısı senin başına
Bugün gittim canım artışı güzeldi doktor bu değere tek ise görürüz gelmişken bakalım dedi 13. Gün dedim olsun değer tek kese için yeterli dedi göremedi çift büyük ihtimalle dedi bir hafta sonraya gel dedi. Haftaya salı gel dedi pazartesi de kararsız kaldı ben kesin olsun panik olmayayım diye salı istedim. Rabbim hayırlısıyla göstersinYarin guzel artarsa bence cuma gozukur canim kese
Insallah hayirlica gorursun canim cift embryomu transfer edilmistiBugün gittim canım artışı güzeldi doktor bu değere tek ise görürüz gelmişken bakalım dedi 13. Gün dedim olsun değer tek kese için yeterli dedi göremedi çift büyük ihtimalle dedi bir hafta sonraya gel dedi. Haftaya salı gel dedi pazartesi de kararsız kaldı ben kesin olsun panik olmayayım diye salı istedim. Rabbim hayırlısıyla göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?