TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Kızlar bısey sorcam ben 6 haftalık hamıleyım,Crinone jel kullanıyorum lavanboya gıttıgımde peynırımsı sıyaha yakın renkte peceteye geldı normalmıdır acaba cok merak edıyorum yorum yaparsanız cok sevınırım:KK43:
Canı benim hiç bi fikrim yok ama bi doktoruna sor istersen ben de kullanıyorum o jelden

Kızlar, bugün 8. gündü, dayanamayıp prediktörün erken testinden aldım bugün, biraz önce de uyguladım..çok net bir tek çizgi, silik olsa bile 2. çizgi yok..benim 3. gün embriyosuydu belki geç çıkar ama ben sonucun negatif olacağını düşünüyorum...0,06 amh ile diğer tedavilerde yumurta toplanır mı artık bilmiyorum :(

Kızlar, bugün 8. gündü, dayanamayıp prediktörün erken testinden aldım bugün, biraz önce de uyguladım..çok net bir tek çizgi, silik olsa bile 2. çizgi yok..benim 3. gün embriyosuydu belki geç çıkar ama ben sonucun negatif olacağını düşünüyorum...0,06 amh ile diğer tedavilerde yumurta toplanır mı artık bilmiyorum :KK43:
Canim 8.gun icin erken diyolar benimde yarin 8.gunum ben normal gebelik testiyle idrarda bi bakmak istiyorum yarin.cikmazsada uzulmek yok test gununu beklicem.sana 1 tanemi transfer ettiler canim

Kızlar, bugün 8. gündü, dayanamayıp prediktörün erken testinden aldım bugün, biraz önce de uyguladım..çok net bir tek çizgi, silik olsa bile 2. çizgi yok..benim 3. gün embriyosuydu belki geç çıkar ama ben sonucun negatif olacağını düşünüyorum...0,06 amh ile diğer tedavilerde yumurta toplanır mı artık bilmiyorum :KK43:
Hiç bozma moralini cnm sende erken bakmışsın çatlama iğnesinde vurmamışsın senınki doğru sonuc olmaz

Canim 8.gun icin erken diyolar benimde yarin 8.gunum ben normal gebelik testiyle idrarda bi bakmak istiyorum yarin.cikmazsada uzulmek yok test gununu beklicem.sana 1 tanemi transfer ettiler canim
2 embriyo transfer ettiler, yaştan dolayı hakkım da vardı, ben de üzülmem demiştim erken yapıyorum diye ama içime bir şey oturdu resmen, istersen yarın doğrudan kan testi yaptır

2 embriyo transfer ettiler, yaştan dolayı hakkım da vardı, ben de üzülmem demiştim erken yapıyorum diye ama içime bir şey oturdu resmen, istersen yarın doğrudan kan testi yaptır
Canim benim esim vaktinden one birak kan testi yaptirmayi eczaneden gidip idrar testi bile almaz bekle der duygusuz:kızgın: ama ben komsulardan destek alip gizlice evzaneden gebelik testi alsinlar diye para gonderdim:KK70:2 tane alcaklar bende yarin sabah birini pazartesi dogerini yapcam:halay:inslah guzel sonuclarimiz olur:KK46::KK46:

Canim benim esim vaktinden one birak kan testi yaptirmayi eczaneden gidip idrar testi bile almaz bekle der duygusuz:kızgın: ama ben komsulardan destek alip gizlice evzaneden gebelik testi alsinlar diye para gonderdim:KK70:2 tane alcaklar bende yarin sabah birini pazartesi dogerini yapcam:halay:inslah guzel sonuclarimiz olur:KK46::KK46:
İnş canım hadi hayırlısı valla ben iğneden bile olsa çift çizgi gördüm ya saklıyom hatıra;)

İnş cnm sende durumlar nasıl bu arada
Bugun 8.gunum sabah idrar testi yaptim bisi cikmadi ama 3.gun embriyosu icin erken diyerek tesellideyim kendimi;) ben bulanik ikimci cizgiyi goruyom sanki ama esim kesinlikle hic bisi yok diyo:( belkide ikinci cizginin yeri butun testlerde bellidir oylemi acabao_O

Bugun 8.gunum sabah idrar testi yaptim bisi cikmadi ama 3.gun embriyosu icin erken diyerek tesellideyim kendimi:KK66: ben bulanik ikimci cizgiyi goruyom sanki ama esim kesinlikle hic bisi yok diyo:KK43: belkide ikinci cizginin yeri butun testlerde bellidir oylemi acabao_O
Canım boşver hiç takılma sabretmek yok cnm yeri belli değil bütün testlerde

Kızlar crinone jel kullananlar az önce peçete ye kahvemsi topak topak geldi sizdede oldumu böyle bir şey yoksa adet mi oluyorum ondanmi renk değişti bilen varmidirr:110:

Kızlar crinone jel kullananlar az önce peçete ye kahvemsi topak topak geldi sizdede oldumu böyle bir şey yoksa adet mi oluyorum ondanmi renk değişti bilen varmidirr:110:
Opudan sonra bana olmustu..1 kez. Iyi emilmedigini dusundum canim. O zaman topak seklinde kaliyo.. yurumuyormusun 15 dk filan.

Back
X