- 4 Ağustos 2015
- 304
- 223
- 53
Hayırlısı cnm hepimiz için dua edıyorumBelkide doğru sevinctirrr du bakalm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı cnm hepimiz için dua edıyorumBelkide doğru sevinctirrr du bakalm
5. Gun embriyolarinin çoğu tutuyor derler canım benimki de oyle ilk önce idrar testinde silik çıkmıştı kanda çıktı değer. Tabi iğne olmamıştı. Umarım sevincine sevinç katar doğrudur inşallah canım sen gene de inancını yüksek tut hep. Bende 10. Gun tahlili yarın yaptircam bakalim yukseldimiBelkide doğru sevinctirrr du bakalm
İnş cnm hayırlısı hakkımızda keske sabredebilseydım5. Gun embriyolarinin çoğu tutuyor derler canım benimki de oyle ilk önce idrar testinde silik çıkmıştı kanda çıktı değer. Tabi iğne olmamıştı. Umarım sevincine sevinç katar doğrudur inşallah canım sen gene de inancını yüksek tut hep. Bende 10. Gun tahlili yarın yaptircam bakalim yukseldimi
Cnm hayırlısı olsun kanda yaptırcaksın dimi iğne vuranların kandada etkisi çıkar bence sen vurulmamıssında sende sıkıntı olmaz benım 12 falan beklemem lazım doktor bosuna 17 si demedi5. Gun embriyolarinin çoğu tutuyor derler canım benimki de oyle ilk önce idrar testinde silik çıkmıştı kanda çıktı değer. Tabi iğne olmamıştı. Umarım sevincine sevinç katar doğrudur inşallah canım sen gene de inancını yüksek tut hep. Bende 10. Gun tahlili yarın yaptircam bakalim yukseldimi
Ben kan tahlili mi verdim beklemedeyim. Olabilir canım ben etki yapiyodur. Sen doktorunuz dinle sabredicez ama umudunu yitirmeden bekle tahlil gününü.insallah güzel olurCnm hayırlısı olsun kanda yaptırcaksın dimi iğne vuranların kandada etkisi çıkar bence sen vurulmamıssında sende sıkıntı olmaz benım 12 falan beklemem lazım doktor bosuna 17 si demedi
Canm sonucunu hbr ver hayırlı güzel haberlerin olsun inşBen kan tahlili mi verdim beklemedeyim. Olabilir canım ben etki yapiyodur. Sen doktorunuz dinle sabredicez ama umudunu yitirmeden bekle tahlil gününü.insallah güzel olur
Hayırlı haberlerini bekliyoruz bende kan verdim sonucunu bekliyorum inşallah Rabbim pozitifi görmemizi nasip ederBen kan tahlili mi verdim beklemedeyim. Olabilir canım ben etki yapiyodur. Sen doktorunuz dinle sabredicez ama umudunu yitirmeden bekle tahlil gününü.insallah güzel olur
Çok sevindim cnm hayırlısı olsunArkadaşlar sonucumu sizinle de paylaşmak istedim 1258 çıktı yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin Allah razı olsunÇok sevindim cnm hayırlısı olsun
Canım senin kaçıncı gün bugün sonucun çok güzel çıkmışArkadaşlar sonucumu sizinle de paylaşmak istedim 1258 çıktı yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim 10. Gün 262.36 çıktı kızlar sizce nasilHayırlı haberlerini bekliyoruz bende kan verdim sonucunu bekliyorum inşallah Rabbim pozitifi görmemizi nasip eder
Canım çok güzel değil mi hayırlı olsunBenim 10. Gün 262.36 çıktı kızlar sizce nasil
Benim 15. GünümCanım senin kaçıncı gün bugün sonucun çok güzel çıkmış
Sağol canım tesekkur ederimCanım çok güzel değil mi hayırlı olsun
Hayırlı olsun arkadaşımBenim 15. Günüm
Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun arkadaşım
Amin canım insallahhhAllah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım 262.36 çıktı sonucum.Canm sonucunu hbr ver hayırlı güzel haberlerin olsun inş