TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Slm canlar...ben de histereskopi ve Laparoskopi oldum 9 ay evvel..doğal yolla hamile kalma Şansın artacak dedi Dr. Doğal yolla denedik olmadı üstüne 2 asilama denedik o da olmadı.kısmet tabi. Bu arada polikistik over hastasıyım. Onun etkisi çok malesef :mad:
canım polikistik over hastaları tedaviye en çok cevap veren hastalar.Etrafımda kim pko ise tedavi olduğu gibi hamile kaldı.Hatta kaç kere keşke pko olsamda bende hemen hamile kalsam demişimdir yani.Aşılamayı geç zaten 100de 15 şansı olan bi yöntem sırf prosedür yani.Başarı beklemek yersiz nadir tutuyor.Tüpte esas olay.

canım polikistik over hastaları tedaviye en çok cevap veren hastalar.Etrafımda kim pko ise tedavi olduğu gibi hamile kaldı.Hatta kaç kere keşke pko olsamda bende hemen hamile kalsam demişimdir yani.Aşılamayı geç zaten 100de 15 şansı olan bi yöntem sırf prosedür yani.Başarı beklemek yersiz nadir tutuyor.Tüpte esas olay.
Off yaa bilmiyorum ağrım çok oldu daha transfer 24 saat olmadan ağrılarım ve akintilarim başladı.daha ilk günden umidimi kaybettim.hayirlsi inşallah tutunur benim meleğim :KK46: tabi hepimizinki tutunsunlar insalllaaaaahhhh:dua::dua::dua::dua:

Hımm.ya bu öyle birşey ki birinde sorun olan ötekinde hiç önemli olmuyor.diğer okuldan öğretmen arkadaşımın birinde pko vardı normal hamile kaldı.[/QUOTE]

Off yaa bilmiyorum ağrım çok oldu daha transfer 24 saat olmadan ağrılarım ve akintilarim başladı.daha ilk günden umidimi kaybettim.hayirlsi inşallah tutunur benim meleğim :KK46: tabi hepimizinki tutunsunlar insalllaaaaahhhh:dua::dua::dua::dua:
canım bunlar tutmadığının belirtisimiki bu kadar karamsarlığa kapanıyorsun.(bişey diyim mi bende şimdi düşünmeye başladım ben senin bu yaşadıklarını yaşamıyorum acaba benimki olmadımı diye:deli:nedemek istediğimi anladın mı:KK48:)Biz işte hep olumsuz olacağına o kadar inandırıyoruzki kendimizi.Ama sürekli negatif almakta bizi buna itiyor tabi.

Hımm.ya bu öyle birşey ki birinde sorun olan ötekinde hiç önemli olmuyor.diğer okuldan öğretmen arkadaşımın birinde pko vardı normal hamile kaldı.
[/QUOTE]
Evet kesinlikle katılıyorum.allah nasip etti mi hastalık falan vız geliyor. Sözde ameliyatla duzelttiler pcoyu.ama vakti saati var sanırım. Bekletiliyoruz

Oo sen erken başladın.ağrın olması normal iki güne geçer.akıntıda içine jel gibi bişey sıkıyorlar o geliyordur su gibi oda gider.panik yok herşey yolunda.bebek seninle:anneadayı::dua:

canım bunlar tutmadığının belirtisimiki bu kadar karamsarlığa kapanıyorsun.(bişey diyim mi bende şimdi düşünmeye başladım ben senin bu yaşadıklarını yaşamıyorum acaba benimki olmadımı diye:deli:nedemek istediğimi anladın mı:KK48:)Biz işte hep olumsuz olacağına o kadar inandırıyoruzki kendimizi.Ama sürekli negatif almakta bizi buna itiyor tabi.

Evet canım o kadar üzüldük ki sevinecegimize inandiramiyoruz kendimizi :KK42:

Kızlar kabız olmamaya da dikkat.ben transfer olmadan bir iki gün önce kuru kayısı yemeye başladım.bol su ananas falan faydasını gördüm.çünkü kesinlikle ikinmak yok.
Bide benim ikinci günden 5.güne kadar müthiş bir gaz sancım oldu iki büklüm ağlattı resmen.ilaçlar yaparmış.haberiniz olsun.bu biraz kötü oluyor:cry:

Kızlar kabız olmamaya da dikkat.ben transfer olmadan bir iki gün önce kuru kayısı yemeye başladım.bol su ananas falan faydasını gördüm.çünkü kesinlikle ikinmak yok.
Bide benim ikinci günden 5.güne kadar müthiş bir gaz sancım oldu iki büklüm ağlattı resmen.ilaçlar yaparmış.haberiniz olsun.bu biraz kötü oluyor:cry:
Siyah kuru üzüm de yiyin bol bol.kabızlık olmayı önlüyor. Bizzat yedim ve faydasını gördüm. Tabi ananas da..

Kızlar merhabasındı gordum yazılarınızı bende 22 ağustosda pazartesi gunub4. Gun 2 bebısletransfer oldum haftaya perşembe nasıpse sonucumu alıcam

Fakat ıkı gundur kasık agrışarım basladı ara arada belım agrıdı ama o gectı bugun ozellıkle kasıklarım adet olurcasına agrıdı ve cok korktum ıdrar tahlılı yaptım cıkmadı dıceksınız cok erken evet cok erken ama merak ve bıdaha haftaya kadar test yapmamaya söz verdım

Kizlar merhaba bu topigi gorunce cok sevindim:)bende buna benzer biseyler ariyordum.benimde 23agustosta dondurulmus 5.gun embriyosu bebisime kavustum.2eylul test tarihim.3gun oldu nerdeyse ama bende hic tik yok.herkeste kasik agrisi,gogus sancisi falan.herkesin tabiki bunye farkli ama insanin bunlari okuyunca kafasi karisiyor hakkaetn.

Kizlar merhaba bu topigi gorunce cok sevindim:)bende buna benzer biseyler ariyordum.benimde 23agustosta dondurulmus 5.gun embriyosu bebisime kavustum.2eylul test tarihim.3gun oldu nerdeyse ama bende hic tik yok.herkeste kasik agrisi,gogus sancisi falan.herkesin tabiki bunye farkli ama insanin bunlari okuyunca kafasi karisiyor hakkaetn.
Ne güzel bak hiç agrin yok olmaması daha iyi ağrı oldukça uzuluyoruz:KK64:benimde 23 ağustosta yapıldı 5.gün embriyoşu. 1 tane konuldu ama..2 eylül tahlil tarihimiz..tutarsa gün ay yıl aynı olacak bebislerimiz :anneadayı::anneadayı::anne::anne:

Back
X