Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi olmuş canım, eline sağlık. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar yazarız buraya.Olmuş mu![]()
Tüm milli eğitim camiası buradaBende varim transferim 25 test günüm 5 eylül. .öğretmenim bende![]()
Tüm milli eğitim camiası burada![]()
ah kıyamam canım benim ya Allahım inşallah kanda yükseldiğini göreceksin değerininsaolasın canım valla sevinemeden kaldım böyle dün cok ağladım gözlerim kan içinde bugun biraz daha iyim bakalım yarın kan vericem ne cıkıcak beklemedeyım
oh ohh maşaallah sana da bıdığına daŞimdilik bişey yok kuzu.dün bi pembe Lik vardı ped de korktum bayağı.
Canım Allah kolaylık versin ben 1 yıl kadar özelde çalışmıştım hiç kolay değil koşuşturma hiç bitmez onlarda hatta gece okula bile gittiğimi bilirim ben.Ama orada ki tatminlik olayı da ayrı bir konu tabi.Tabi tüp bebek konusunda bu koşuşturmayla nasıl olacak diye düşünmen çok normal.Ama inşallah bu tutarda hiç düşünmezsin(malum bebek olursa senden çok şey beklemezler)Ben de öğretmenim kızlar:) ama Malesef özel okuldaBiz de her gün işler çok koşturmalı geçiyor
Allah yardım etsin hepimize.
Ya bi benmiyim diyordum tatili yaşamayan,ne çokmuşuz.İnanın semineri bile düşününce çocuklar hani tepinir ya ''okula gitmeyeceğim diye'' öyle tepinesim var.Tek avuntum tüp tutsada şu önümdeki yılı bayram gibi geçirsem.Valla başka hiç bir şey şuanda beni teselli edecek gibi değil.Tatile çıkamadım hep evde geçti.Aynen kizlar bende ogretmenin ve bu halde hic baslayasim yok yaacok dikkat gerektiren bir surecteyiz ve okulda nasil olacak merak ediyorm.okul bittigi gibi tedaviye basladim ama transfer buzamana sarkti malaesef
Kız hoş geldin sende aramızaBende varim transferim 25 test günüm 5 eylül. .öğretmenim bende![]()
Walla hee .Bu arada bahrik tatlım şu açtığın topik bakaTüm milli eğitim camiası burada![]()
Tatlım benim 8 yumurtam toplandı aslında 2 tane de küçük vardı alınmadı.Bana opudan 7 gün sonra ya(yani transferden 3 gün sonra)gonapeptyl iğne verdi 1mm,yumurta çatlatma iğnesi.benim vardığım sonuç iğne içeride kalan yumurtayı çatlatıyor ki oluşan embriyoya zarar vermesin(biliyorsunuzdur gelişen yumurta çatlamazsa kiste dönüşüyor ve bazen kistle gebeliğe engel oluyor)Kızlar ben bunalıma girmiş düşünürken bir şey kafama takıldı. Şimdi biz dondurulmuş embriyo transferi olduk ya o ay normal döllenmemiş yumurtayı atmamız gerekiyordu transfer olmasaydık yani adet olacaktık. Embriyo tutunduğu takdirde o yumurta ne olacak. Off ya çok karışık oldu galiba neyse siz anladınız onu :)
Maalesef bilmiyorum canım hiç tecrübe edinemedmEvet yaa. Nasipse nisandan itibaren doğum izinleri patlayacak Meb de :) Bu arada kızlar ikiz olursa doğumdan önce izin2 hafta artıyor galiba doğum sonrası ise değişmiyor galiba
Özür dilerim canım ya isminıde yanlış yazmışım. Düzeltmek için bakayım dedim düzenle butonu da yok canım.Bahrik benim 5 Eylül canım
Kız @kaju destan yazmışınah kıyamam canım benim ya Allahım inşallah kanda yükseldiğini göreceksin değerinin
oh ohh maşaallah sana da bıdığına daAllah nazarlardan korusun
Canım Allah kolaylık versin ben 1 yıl kadar özelde çalışmıştım hiç kolay değil koşuşturma hiç bitmez onlarda hatta gece okula bile gittiğimi bilirim ben.Ama orada ki tatminlik olayı da ayrı bir konu tabi.Tabi tüp bebek konusunda bu koşuşturmayla nasıl olacak diye düşünmen çok normal.Ama inşallah bu tutarda hiç düşünmezsin(malum bebek olursa senden çok şey beklemezler)
Ya bi benmiyim diyordum tatili yaşamayan,ne çokmuşuz.İnanın semineri bile düşününce çocuklar hani tepinir ya ''okula gitmeyeceğim diye'' öyle tepinesim var.Tek avuntum tüp tutsada şu önümdeki yılı bayram gibi geçirsem.Valla başka hiç bir şey şuanda beni teselli edecek gibi değil.Tatile çıkamadım hep evde geçti.
Kız hoş geldin sende aramıza
Walla hee .Bu arada bahrik tatlım şu açtığın topik bakarsın hepimize uğur getirir de herkes bayrama hemile hamile girer,Ne güzel olur ya çifte bayram
,valla hepimizin ihtiyacı var
Kizlar bu catlama ignesi hepinize verildimu bana vermedi doktor boyle biseyTatlım benim 8 yumurtam toplandı aslında 2 tane de küçük vardı alınmadı.Bana opudan 7 gün sonra ya(yani transferden 3 gün sonra)gonapeptyl iğne verdi 1mm,yumurta çatlatma iğnesi.benim vardığım sonuç iğne içeride kalan yumurtayı çatlatıyor ki oluşan embriyoya zarar vermesin(biliyorsunuzdur gelişen yumurta çatlamazsa kiste dönüşüyor ve bazen kistle gebeliğe engel oluyor)
Bana da vermişti canım opu dan önce gece onda vuruldum.çünkü saatini bile söylediler ona göre toplama işleminin saatini ayarlıyoruz dediler hatta ben 5dk erken vurdum iğneyi .opu da sabah ona beş kala olduKizlar bu catlama ignesi hepinize verildimu bana vermedi doktor boyle bisey
Transferden sonra verdilermi canimBana da vermişti canım opu dan önce gece onda vuruldum.çünkü saatini bile söylediler ona göre toplama işleminin saatini ayarlıyoruz dediler hatta ben 5dk erken vurdum iğneyi .opu da sabah ona beş kala oldu
Belki yumurta gelişiminize göre gerek görmemiştir doktor.şimdi buna takılmayın kızlar geçti o.yumurtalar alındı dollendi geri size verildi.yani o iğne yapılmadığı için sıkıntı olacak olsaydı taa opu da olurduDış Gebelik sol taraftaydi ondan korkularım...bana verilmedi hic igne
canım benim sende belki yumurta görmemiştir öyle çok küçük ondan vermemiştir.Çünkü forumda gördüğüm kadarıyla herkese vermiyorlarKizlar bu catlama ignesi hepinize verildimu bana vermedi doktor boyle bisey