TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

isim test günüsonuç
cleopatra2222test yaptıbeklemede
bahrik27 Ağustoshamile
kaju6 eylül?
Lilium086 eylül?
Efeakt ?
Trilece342 eylül?
ES26072 eylül?
mischin5 eylül?
Hofee6 eylül?
Husem5 eylül?

saolasın canım valla sevinemeden kaldım böyle dün cok ağladım gözlerim kan içinde bugun biraz daha iyim bakalım yarın kan vericem ne cıkıcak beklemedeyım
ah kıyamam canım benim ya Allahım inşallah kanda yükseldiğini göreceksin değerinin :dua:

Şimdilik bişey yok kuzu.dün bi pembe Lik vardı ped de korktum bayağı.
oh ohh maşaallah sana da bıdığına da:KK49:Allah nazarlardan korusun:nazar:

Ben de öğretmenim kızlar:) ama Malesef özel okulda:KK43: Biz de her gün işler çok koşturmalı geçiyor:KK43: Allah yardım etsin hepimize.
Canım Allah kolaylık versin ben 1 yıl kadar özelde çalışmıştım hiç kolay değil koşuşturma hiç bitmez onlarda hatta gece okula bile gittiğimi bilirim ben.Ama orada ki tatminlik olayı da ayrı bir konu tabi.Tabi tüp bebek konusunda bu koşuşturmayla nasıl olacak diye düşünmen çok normal.Ama inşallah bu tutarda hiç düşünmezsin(malum bebek olursa senden çok şey beklemezler)

Aynen kizlar bende ogretmenin ve bu halde hic baslayasim yok yaa:KK43: cok dikkat gerektiren bir surecteyiz ve okulda nasil olacak merak ediyorm.okul bittigi gibi tedaviye basladim ama transfer buzamana sarkti malaesef
Ya bi benmiyim diyordum tatili yaşamayan,ne çokmuşuz.İnanın semineri bile düşününce çocuklar hani tepinir ya ''okula gitmeyeceğim diye'' öyle tepinesim var.Tek avuntum tüp tutsada şu önümdeki yılı bayram gibi geçirsem.Valla başka hiç bir şey şuanda beni teselli edecek gibi değil.Tatile çıkamadım hep evde geçti.

Bende varim transferim 25 test günüm 5 eylül. .öğretmenim bende:KK200:
Kız hoş geldin sende aramıza:KK36:
Tüm milli eğitim camiası burada:halay:
Walla hee .Bu arada bahrik tatlım şu açtığın topik baka:dua:rsın hepimize uğur getirir de herkes bayrama hemile hamile girer,Ne güzel olur ya çifte bayram:KK73:,valla hepimizin ihtiyacı var

Kızlar ben bunalıma girmiş düşünürken bir şey kafama takıldı. Şimdi biz dondurulmuş embriyo transferi olduk ya o ay normal döllenmemiş yumurtayı atmamız gerekiyordu transfer olmasaydık yani adet olacaktık. Embriyo tutunduğu takdirde o yumurta ne olacak. Off ya çok karışık oldu galiba neyse siz anladınız onu :)

Kızlar ben bunalıma girmiş düşünürken bir şey kafama takıldı. Şimdi biz dondurulmuş embriyo transferi olduk ya o ay normal döllenmemiş yumurtayı atmamız gerekiyordu transfer olmasaydık yani adet olacaktık. Embriyo tutunduğu takdirde o yumurta ne olacak. Off ya çok karışık oldu galiba neyse siz anladınız onu :)
Tatlım benim 8 yumurtam toplandı aslında 2 tane de küçük vardı alınmadı.Bana opudan 7 gün sonra ya(yani transferden 3 gün sonra)gonapeptyl iğne verdi 1mm,yumurta çatlatma iğnesi.benim vardığım sonuç iğne içeride kalan yumurtayı çatlatıyor ki oluşan embriyoya zarar vermesin(biliyorsunuzdur gelişen yumurta çatlamazsa kiste dönüşüyor ve bazen kistle gebeliğe engel oluyor)

Evet yaa. Nasipse nisandan itibaren doğum izinleri patlayacak Meb de :) Bu arada kızlar ikiz olursa doğumdan önce izin2 hafta artıyor galiba doğum sonrası ise değişmiyor galiba
Maalesef bilmiyorum canım hiç tecrübe edinemedm

ah kıyamam canım benim ya Allahım inşallah kanda yükseldiğini göreceksin değerinin :dua:

oh ohh maşaallah sana da bıdığına da:KK49:Allah nazarlardan korusun:nazar:

Canım Allah kolaylık versin ben 1 yıl kadar özelde çalışmıştım hiç kolay değil koşuşturma hiç bitmez onlarda hatta gece okula bile gittiğimi bilirim ben.Ama orada ki tatminlik olayı da ayrı bir konu tabi.Tabi tüp bebek konusunda bu koşuşturmayla nasıl olacak diye düşünmen çok normal.Ama inşallah bu tutarda hiç düşünmezsin(malum bebek olursa senden çok şey beklemezler)

Ya bi benmiyim diyordum tatili yaşamayan,ne çokmuşuz.İnanın semineri bile düşününce çocuklar hani tepinir ya ''okula gitmeyeceğim diye'' öyle tepinesim var.Tek avuntum tüp tutsada şu önümdeki yılı bayram gibi geçirsem.Valla başka hiç bir şey şuanda beni teselli edecek gibi değil.Tatile çıkamadım hep evde geçti.

Kız hoş geldin sende aramıza:KK36:

Walla hee .Bu arada bahrik tatlım şu açtığın topik baka:dua:rsın hepimize uğur getirir de herkes bayrama hemile hamile girer,Ne güzel olur ya çifte bayram:KK73:,valla hepimizin ihtiyacı var
Kız @kaju destan yazmışın :kahve:walla bende onu düşünüyorum ne mutlu oluruz bayramda.şöyle yüzümüzde manasız bir gülümseme bi sırıtma halleri.Ayy hadi inşallah.

Hoş Bulduk. ..benim öncesinde normal yolla bir hamileliğim var dış gebelik ti...iki gündür sol kasıgim da ağrı var hemen belirtisi olur mu sizce korkudan uykularim kaçtı

Tatlım benim 8 yumurtam toplandı aslında 2 tane de küçük vardı alınmadı.Bana opudan 7 gün sonra ya(yani transferden 3 gün sonra)gonapeptyl iğne verdi 1mm,yumurta çatlatma iğnesi.benim vardığım sonuç iğne içeride kalan yumurtayı çatlatıyor ki oluşan embriyoya zarar vermesin(biliyorsunuzdur gelişen yumurta çatlamazsa kiste dönüşüyor ve bazen kistle gebeliğe engel oluyor)
Kizlar bu catlama ignesi hepinize verildimu bana vermedi doktor boyle bisey

Kizlar bu catlama ignesi hepinize verildimu bana vermedi doktor boyle bisey
Bana da vermişti canım opu dan önce gece onda vuruldum.çünkü saatini bile söylediler ona göre toplama işleminin saatini ayarlıyoruz dediler hatta ben 5dk erken vurdum iğneyi .opu da sabah ona beş kala oldu

Bana da vermişti canım opu dan önce gece onda vuruldum.çünkü saatini bile söylediler ona göre toplama işleminin saatini ayarlıyoruz dediler hatta ben 5dk erken vurdum iğneyi .opu da sabah ona beş kala oldu
Transferden sonra verdilermi canim

Dış Gebelik sol taraftaydi ondan korkularım...o_O bana verilmedi hic igne
Belki yumurta gelişiminize göre gerek görmemiştir doktor.şimdi buna takılmayın kızlar geçti o.yumurtalar alındı dollendi geri size verildi.yani o iğne yapılmadığı için sıkıntı olacak olsaydı taa opu da olurdu

Back
X