TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

silik bile olsa belkide yanlış ama bunu görmek çok güzelmiş ya içim içime sığmıyor şuan :))) sabah yaparım bi daha. 5.gün blast. emb. 2 tane koydurmuştum bugün 7.gün. hiç bir belirtim yok. ne akıntı ne de başka birşey

TE="Hoffe, post: 47896170, member: 713196"]Benim de İrenbe canm Kaan beyde geçen perşembe oldu transfer. Ya senin ?[/QUOTE]
Ayni doktor aynı gün canım. .saat 3 teydi transferim.

allam ağlamaktan bittim kızlar sonucum 41 cıkmıs rabbim sana sükür korkuorum kızlar dıs gebelik olmasın

TE="Hoffe, post: 47896170, member: 713196"]Benim de İrenbe canm Kaan beyde geçen perşembe oldu transfer. Ya senin ?
Ayni doktor aynı gün canım. .saat 3 teydi transferim.[/QUOTE]
Benim de 3 dendi ama aşağı alınmam buçuğu buldu transferim de 3:40 gibi oldu. Senin kaçta oldu? ben aşağı da vezne sırası beklenirken bir arkadaşla konuştum ama !!

arkadaşlar şoktayım test yanlış olabilrmiki normal test erken değil
Hayırlı uğrlu oldun mischin,senin olumlu gibi ins.Ben de dua ediyorum nasip kismet diyorum hakkimizda hayirlisi olsun ama bana olumlu olacak gibi duruyor sirt agrim devam ediyor belki bu bir belirtidir.Normalde hic sirtim ahrimiz 1 haftadir boyle .Dua edin ins

Evet gebelik var ilaclara devam desi dis gebelik gibi durmuo korkma dedi 2gun sonra bidaha test
Masallah bak Allah herseye Kadir ben de cok umutluyum,Rabbim herseyin hayirlisini versin Onun rizasi icin yasatsin O nun rizasi icin oldursun Evladi da O nun Rizasi versin ins.Cok sevindim adina

Canım bende sadece 6 Eylül test tarihi olduğu yazıyor. Transferim de 25 Ağustos ta oldu. Neden öyle bilmiyorum evet çalışıyorum. Çok ayakta kalmamaya çalışıyorum ama sonuçta okuldayım 32 yaşındayım bu Arada:)

teşekkürler canım Lilium08 3 farklı test yaptım sabahtan beri :) çizgiler gitgide koyulaşıyor. allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu ama işin stresi bitmiyor sanırım. hiç kan testi yapmak istemiyorum böyle kalsın çizgiler istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…