TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

allah razı olsun canım dua edıorum ınsallah pozitifi herkes görsün

Sol tarafımda sürekli bir hareketlilik var göğüs altı kasık bel kalça ...adet olucam sanırım

Valla canım ben pek idrar testlerine inanmıyorum özellikle negatif yıkanlara çünkü kanda sonrasında pizitive alan çok oluyor

arkadaşlar şoktayım test yanlış olabilrmiki normal test erken değil
işte hep istediğim şey uyuz oluyorum idrar testlerine önce kana baktıracam sonuç olumluysa idrar testi alacam o çift çizgiyi görmek için.Hırs yaptımHayır olsun canım inşallah kanda da yüksek değerlerinle mutlu oluruz.

Evet gebelik var ilaclara devam desi dis gebelik gibi durmuo korkma dedi 2gun sonra bidaha test
canım benim sevin artık üzme kendini bak artmış işte.Çok rahatladım sonucunu görünceDoktorda demiş şükür

Canım neden üzülüyorsun anlamadım. Normal geneli testinde çıkmıyorsa şuan, onda çıkmaması da gayet normal. Hem daha var vaktine. Sıkma canını ve test gününe kadar bir daha yapmadan bekle bence. Şurda 2 gün kalmış. Negatif çoksa bile kanda pozitif çıkıyor çoğu kişide zaten. Üzülme hiç.

isim test günüsonuç
cleopatra2222test yaptıhamile
bahrik27 Ağustoshamile
kaju6 eylül?
Lilium086 eylül?
Efeakt 2 eylül?
Trilece342 eylül?
ES26072 eylül?
mischin5 eylül?
Hoffe5 eylül?
Husem5 eylül?

var mı belirti tahlil yaptınızmı benmde 3 eylül donmuş3.gün emriyosu 2.denemem yaş 34 sizin
Adet belirtisi gibi ara ara agrilarim oluyo sadece kasık bölgesinde. Onun dışında yok..Her ağrıyı hissettigimde regl olcam tutmadı hissi oluyor bende27 yaşındayım canim.tahlil yapmadım.sabırla 2 eylül bekliyorum

isim test günüsonuç
cleopatra2222test yaptıhamile
bahrik27 Ağustoshamile
kaju6 eylül?
Lilium086 eylül?
Efeakt 2 eylül?
Trilece342 eylül?
ES26072 eylül?
mischin5 eylül?
Hoffe5 eylül?
Husem5 eylül?
liste hayirli olsun orda hamile gorunce kendimi bi tuaf oldum:) eline saglik arkadasim

Cok saol canim seni bi ayri sevdim ben ya neden bilmiyorum

kızlar ya benim canım bugün iyice sıkıldıDiyeceksiniz ümidini kaybetme daha belli olmaz falan diye ama.Benim göğüslerim transferden sonra bir şişti hatta dünden önce dokunamıyordum hatta füze gibi duruyorlardı şimdi uçları okadar acımıyor.Yüzümde adet sivilcesi gibi bir sivilce çıktı aslında erken ,adet tarihim ayın 4ü çok fena canım sıkıldı.Eşime de belli etmek istemiyorum ama niye konuşmuyorsun diye sorunuyor. (tüp bebekte erken olur mu adet)

Senin yine göğüsler ağrımiş benim hiç ağrımaDi.yüzümde şu anda 6 sivilce var ve ben ergenlik döneminde bile sivilce bilmem.ve hala karnım adet olcak gibi değişik .yani kısacası kendine kuruntu yapma tamam mı canım benim

Hayırlı olsun kan versene tatlım.. İdrarda çıkmış kanda zaten çıkar

canım inşallah öyledir ama benim öncekilerde de sanki benzer oluyordu ondar kuruntulandım birden.Bende de öyle sivilceler olsun olacaksa ,adetinki olmasın üzerimde okadar baskı hissediyorum ki.Eşim eş özrü bile istemedi belki tüpü tutturursak diye(tekrar il dışı il içi yapılacağını öğrenince şansımızı deneyelim dedik çok büyük risk.Şuan benim tayinim çıktı il içinde evi taşıdık(sırf izmirdeki doktoruma rahat gidip gelelim diye) o gelemedi,hatamı yaptık bilmiyorum).Sırf tüp bebek için burdayız yoksa memlekete tayin isteyeceğiz 2-8 eylülde

9
Kayseri acibademde yaptrdm turgut beye gercktn inanilmasi guc bisey negatif ama yine ufakbi umut bekliosn Allah herkese nasip eder ins Rabbm evlatlarimizi kucagimiza versn
Canim Merhaba. Bende Turgut beyin hastasıyım. Sana iyi oran falan vermiş. Bana hiç olumlu olumsuz bir şey demez. Sadece bu kez rahmin durumu çok iyi dedi. Rabbim bi daha toparlanma ve başlama gücü versin. Bu arada asla kendinde suç arama. Her şey nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…