TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Canim daha ileriye bakarsan yazdikalrimdan erken test yüzünden yaptığım hatayi ve sonucunu görürsün yapma bir haftada çıkmaz çıksa bile kesin sonuç değildir sadece dr verdiği tarihte yap
Canim yaşadıklarını gördüm.ama yine de insan yıkılıyor. Keşke yapmasa yim. Test günüm 10 normalde.

3.gün embiryosu 1.kalite.2 embiryo koyuldu. Acaba herkes benim gibi erken gebelik testi mi yapıyo. Çünkü üstünde iliskiden 5-7 güne kadar tespit edeceği yazıyo
Canim sen normal yoldan denemiyorsun bir sürü ilaç la beraber laboratuvar ortamında oluyor tüp bebek bu daha farklı olur inanki herkes erken test yapiyor ve en büyük yalnis bu erken testler bende bir umut yaptım sonuc negatif ama hiç aldirmadim günümü bekliyorum

Çok sagolun kizlar.Bu benim ikinci denemem.insan bir kere negatifi görünce daha çabuk umutsuzluğa kapiliyor.

3.gün embiryosu 1.kalite.2 embiryo koyuldu. Acaba herkes benim gibi erken gebelik testi mi yapıyo. Çünkü üstünde iliskiden 5-7 güne kadar tespit edeceği yazıyo
Canim bence testlerde hata olabiliyo.kendini yiyip bitrcksn strese sokucaksin..insallah tutunmuslardir cnm
Benimde 3.gun embriyosu 2 tane konuldu yarin test günüm..

arkadaşlar testlere çok güvenmeyin. benim kanda pozitif sonuçlandı çok şükür ama öncesinde yaptğım idrar testlerinde aynı marka olsa bile birinde çıkıp birinde çıkmıyordu. eşimle hayret ettik yani.

Canim hoşgeldin.erken yapmışın.benim 9.gün belli belirsiz çıktı.kardeşimin kanda çıktığı halde idrar da negatif çıktı.çok güvenme o testlere.

Transfer gününü saymazsak bugün 2.günüm çok az kaldı bazen çok umutlanıp onla konuşuyorum bazen de yok cnm tutmamıştir diyorum her gün iğne vuruyorum oturamıyorum yeri geliyir yatamiyorum hepimiz bu gibi bir çok sıkıntı çekiyoruz yeter ki bize tutunsunlar rabbim sen emeklerimizi boşa çıkarma ins

18 hücreli 2 embriyo transfer edildi kaliteyi sız düşünün olmayınca olmuyor ... Ve kaç gündür nasıl bir hareketlilik var kasik ve karın bolgemde . Yumurta sayım gayet iyi histereskopi temiz .. büyük bir şok

18 hücreli 2 embriyo transfer edildi kaliteyi sız düşünün olmayınca olmuyor ... Ve kaç gündür nasıl bir hareketlilik var kasik ve karın bolgemde . Yumurta sayım gayet iyi histereskopi temiz .. büyük bir şok
İlk denemenmi canim.Benim de ilinde doktor bile şaşırdı olmayınca. Kısmet işte olmayınca olmuyor.inşallah en kısa sürede hepimize nasip eder mevlam.

Benim sonuç negatif
Canım bu defa kaderde anne olmak yokmuş, bir dahaki sefere inşallah. Umudunu hiç kaybetme, Allah'ım nasip etsin en kısa zamanda. Benim de yarın test günüm ama idrarda dün negatif çıktı:( ben de hayallerimi ağlaya ağlaya başka zamana erteledim:(

Kızlar sizi uzun süredir takip ediyorum.yeni üye olabildim.transferinin bugün 7. Günü dayanamadım test yaptım sonuç negatif.acaba siz de erken gebelik testi mi yaptınız.
7.günüm normal test yaptım negatif.umudum azalıyor.@Hoffe çok üzüldüm

Son düzenleme:
Canım bu defa kaderde anne olmak yokmuş, bir dahaki sefere inşallah. Umudunu hiç kaybetme, Allah'ım nasip etsin en kısa zamanda. Benim de yarın test günüm ama idrarda dün negatif çıktı:( ben de hayallerimi ağlaya ağlaya başka zamana erteledim:(
Ben bugün de test yaptım yine negatif 7.günüm çok ağladım .bugün de adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı

Ben bugün de test yaptım yine negatif 7.günüm çok ağladım .bugün de adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı
Canım 7 test için çok erken ama gerçekten. Teselli etmek için demiyorum ama üzülmene hiç gerek yok, emin ol. Dua et, Allah içini ferahlatacaktır.

Back
X