TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Bence sen artık kan vermeye git arkadaşım.benimde aynı gündü transfer iki gün oldu öğreneli bu kadar strese de sokmazsin kendini
Dr cuma gününe gün verdi test yap dedi heralde bende yarın yaparım erken test yüzünden birkere düşük yaptim ya eşim beklememi istiyor ama sanirsam ben yarin yaparim

benim ilk tüp bebek denemem.12. gün değerim=20, 14.gün=45, 16.gün=75, 18.gün=125, bugün 20.gün=163 çıktı. Doktor yeterli bir artış değil ilaçları bırak dedi. Cumartesi tekrar kan ver dedi. Durumum belirsiz,stres bi yandan belirsizlik bir yandan.:(

Benim bilgiğim kadarıyla önce kana sonra idrara bulaşıyor değerler. Bazı kişilerde geç döllenme de oluyormuş çok heyecanlı bekleyiş o kadar emek boşa gidince moral kalmaz Ama tabi sonuçu bilmeden konuşmak doğru olmaz. Öle olsaydı doktorlarda idrar testi yaptırıdı biraz da para tuzağı gibi düşünmeye başladım.
İnş canım inş gerçi konu sahibimiz de 10.gün idrar da negatif alıp kanda pozitif aldı

benim ilk tüp bebek denemem.12. gün değerim=20, 14.gün=45, 16.gün=75, 18.gün=125, bugün 20.gün=163 çıktı. Doktor yeterli bir artış değil ilaçları bırak dedi. Cumartesi tekrar kan ver dedi. Durumum belirsiz,stres bi yandan belirsizlik bir yandan.:(
Offff ya ne zor beklemek canım benim

Merhaba hanımlar hepinizin yazdıklarını tek tek okudum Rabbim hepimize sabır versin benimde bugün 3. Günüm pazartesi transfer oldum üçüncü denemem iki embriyo 5. Gün embriyosu Bahçeci de yaptırdım :halay::KK69:

Merhaba hanımlar hepinizin yazdıklarını tek tek okudum Rabbim hepimize sabır versin benimde bugün 3. Günüm pazartesi transfer oldum üçüncü denemem iki embriyo 5. Gün embriyosu Bahçeci de yaptırdım :halay::KK69:
Hayirli olsun cnm bende Bahçecide cumartesi transfer oldum 5.gün embriyosu ama tek bi tane

Sonucum negatif 2,56
Canım çok üzüldüm gerçekten. Hayırlısı böyleymiş, kısmet değilmiş bu defa. 8,9. Denemelerinde başarılı olan hatta ikiz Bebek sahibi olan bir sürü insan var. Sen de eninde sonunda anne olacaksın Allah'ımın izniyle, çok inanıyorum buna. Bol dua edelim, sabır dileyelim.

Sizin niye 15 gün sonrası acaba bana 12 gün dediler?
Anlamadimki herkese 12 gün diyorlar benim 15 gun sonraya verdiler zaten o tarihte adet tarihim senin dr kimdi benim mustafa Bahçeci ydi bide yaş kaç 2 embriyo transfer ettiler hangi ilaçları verdiler

Canim bende 25 ağustosta fulya da oldum cuma günü Sonucum. senindemi 15 gun sonra sonucun bide hangi ilaçları verdiler sana
Bana 9 gün sonra dediler cnm ilaçlar da iğne vuruyorum her gün bi de coraspin ile vitamin kullanıyorumher doktor farklı uyguluyor tedavi ama

Back
X