TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

inşallah yaa içimde bir umut yeşerdi tekrar , öyle birşey olsa keşke dua ediyorum salı günü inşallah herşey değişmiş olur

Benim önceki denemede 8.gün tahlil yaptırdım sonuç negatif ti. Dr bi daha test yap demedi.ilaçları bırak dedi.sonuç olarak düşük yaptım meger hamileymişm.bende pıhtılaşma olduğu için iğneyi bırakınca öyle oldu
hadi yaa çok üzüldüm canım Ama inşallah allah bu bu gebeliğinde sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kizlar insallah bekleyen herkes positivi görür.. Güzel bir hamileligin ardindan bebisine kavusur.. Benim transfer persembe günü olacak.. Dikkat etmem gereken bir sey varsa lütfen beni uyarin... Allah hepinizden razi olsun..

16 eylül benim evlilik yıldönümüm hep hayal etmiştim eşime bir pasta yaptıracaktım hamile kadın şeklinde hani böyle bebek patiği biboronu filan oluyor üZerinde öyle kutlayacaktım. inşallah allah bu hayalimi gerçekleştirmemi nasip eder

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar insallah bekleyen herkes positivi görür.. Güzel bir hamileligin ardindan bebisine kavusur.. Benim transfer persembe günü olacak.. Dikkat etmem gereken bir sey varsa lütfen beni uyarin... Allah hepinizden razi olsun..
İnşallah hayırla sonuçlanır canım.dikkat etmen gereken bir sürü şey var bence ilk mesajları okumak bayağı yazmıştık

16 eylül benim evlilik yıldönümüm hep hayal etmiştim eşime bir pasta yaptıracaktım hamile kadın şeklinde hani böyle bebek patiği biboronu filan oluyor üZerinde öyle kutlayacaktım. inşallah allah bu hayalimi gerçekleştirmemi nasip eder
Yaa çok güzelmiş bu Ayy inşallah istediğin gibi olur

Bahrik Bahrik keseyi gormussun canım. Gözün aydın. Bişey isticem senden. İlk betadan kaç gün sonra kese göründü. İlk değerin kaçtı.
9.gün 70 11.gün 138 Di (29Ağustos)) keseyi 9eylül de karından ultrason la gördü.hatta karın dan görünmesi için erken senin kese bayağı büyük maşallah dedi

hadi yaa çok üzüldüm canım Ama inşallah allah bu bu gebeliğinde sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Orta kalite tutmuş bir forumda seninki tutmazsa çok şaşıracağım inş sonucun olumlu olur canım

Kızlar iyi bayramlaaarrrr.. yarın 10. Günüm idrar testi yapsam çıkarmı?? 3. Gün embriyosu

Kızlar iyi bayramlaaarrrr.. yarın 10. Günüm idrar testi yapsam çıkarmı?? 3. Gün embriyosu
İyi Bayram'lar kızlar. Canım çıkar ama 10. Gün değer düşük olabileceği için çizgi hiç çıkmayabilir ya da çok silik çıkabilir. Testler yanıltıcı olabiliyor. Bence hiç deneyip kendini üzme boşuna. En doğru sonuç 12. Gün çıkar. Güzel haberlerini bekliyorum canım. :anneadayı::KK200:

İyi Bayram'lar kızlar. Canım çıkar ama 10. Gün değer düşük olabileceği için çizgi hiç çıkmayabilir ya da çok silik çıkabilir. Testler yanıltıcı olabiliyor. Bence hiç deneyip kendini üzme boşuna. En doğru sonuç 12. Gün çıkar. Güzel haberlerini bekliyorum canım. :anneadayı::KK200:
Ama ben 11. Gün yaptırcam eşime supriz yapabilmek için tabi suprizlik bisey varsa. Ozaman 11. Gün hastaneye gitmeden evde yapıyım idrarda yoksada hazırlıklı olurum sonuca. Kanda pat diye görürsem cok ağır gelir :(

Orta kalite tutmuş bir forumda seninki tutmazsa çok şaşıracağım inş sonucun olumlu olur canım
inşallah canım ama yarın test günüm benim pek umudum yok 7. gün yaptığım kan tahlili negatifti idrarlar hala negatif pek umutlu değilim ama hakkımda hayırlısı olsun emrio 5aa endimeteium da çok iyiydi nerde yanlış yaptık onu bilmiyorum ben

inşallah canım ama yarın test günüm benim pek umudum yok 7. gün yaptığım kan tahlili negatifti idrarlar hala negatif pek umutlu değilim ama hakkımda hayırlısı olsun emrio 5aa endimeteium da çok iyiydi nerde yanlış yaptık onu bilmiyorum ben
Kendini suçlama sakın. Artık doval ortamina bırakılıyor bakma dikkat ediyoruz ama bizim yapabilcegimiz hicbisey olmuyo. Hersey rabbimin elinde

Ama ben 11. Gün yaptırcam eşime supriz yapabilmek için tabi suprizlik bisey varsa. Ozaman 11. Gün hastaneye gitmeden evde yapıyım idrarda yoksada hazırlıklı olurum sonuca. Kanda pat diye görürsem cok ağır gelir :KK43:
İnşallah güzel sonuçlar alırsın Allah'ın izniyle, eşine de sürpriz olur ne güzel :halay:

Back
X