Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birazdaha beklemek daha garanti olcak gibi ama içim içimi yiyorBiraz erken gibi yanıltıcı sonuçlar olabiliyormuş, emin olmak için birkaç gün daha bekle istersen.
Nerdesin sen kız.hiç haber vermedin.üzüldüm negatif olduğuna.demek ki senin minnoşlar çok nazlı gelecek.özletecekler.umarım bu sefer pozitif ı görürsünCanım benim benim o transfer tutmadı,gümledim yine.Şuan 2. ye başlayacağım bakalım aksilik çıkmazsa.Onlar benim eski yazılarım maalesef
ay canım benim ben buraya yazdığımı hatırlıyorum ama emin değilim.Zaten yerdemiyim göktemiyim bilemedim ruh gibiydim kusura bakma ,benim psikolojik durumum çok narin anında dağılıyorum sonrada geç toparlıyorum.Bilmiyorum ki bahrikcim yoksa hiç mi gelmeyecekler artık umutlanamıyorum da.Ne güzel sana bakıyorum aklıma ilk konuştuklarımız geliyor sonra burdaki takvimine bakıyorum maşallah ne güzel burayı açtın, ilk hamilemiz de oldun.Gıpta ediyorum canım sana.Nerdesin sen kız.hiç haber vermedin.üzüldüm negatif olduğuna.demek ki senin minnoşlar çok nazlı gelecek.özletecekler.umarım bu sefer pozitif ı görürsün
Kendini üzmek yok.Allah in izniyle gelecekler nedense bak çoğul konuştumay canım benim ben buraya yazdığımı hatırlıyorum ama emin değilim.Zaten yerdemiyim göktemiyim bilemedim ruh gibiydim kusura bakma ,benim psikolojik durumum çok narin anında dağılıyorum sonrada geç toparlıyorum.Bilmiyorum ki bahrikcim yoksa hiç mi gelmeyecekler artık umutlanamıyorum da.Ne güzel sana bakıyorum aklıma ilk konuştuklarımız geliyor sonra burdaki takvimine bakıyorum maşallah ne güzel burayı açtın, ilk hamilemiz de oldun.Gıpta ediyorum canım sana.![]()
Erken gebelik testi yapabilirsin çıkıyormuş ondaBenimde transferim 8 eylülde yapıldı bıgün 6.günüm test yapsam çıkarmı acaba
hayırlı olsun yeni tedavinay canım benim ben buraya yazdığımı hatırlıyorum ama emin değilim.Zaten yerdemiyim göktemiyim bilemedim ruh gibiydim kusura bakma ,benim psikolojik durumum çok narin anında dağılıyorum sonrada geç toparlıyorum.Bilmiyorum ki bahrikcim yoksa hiç mi gelmeyecekler artık umutlanamıyorum da.Ne güzel sana bakıyorum aklıma ilk konuştuklarımız geliyor sonra burdaki takvimine bakıyorum maşallah ne güzel burayı açtın, ilk hamilemiz de oldun.Gıpta ediyorum canım sana.![]()
Son transfer tuttu canim:) tüm vesveselerle pazartesiyi bekliyorum kese için :)canım benim sen geçende negatifti yanlış hatırlamıyorsam şuan diğer tüp transferinden mi bahsediyorsun. mı oldu bu sefer ki????ay ne soru sordum,tutt mu bu seferki kız.Kız valla çok heyecan yaptım
amin canım amin.Son transfer tuttu canim:) tüm vesveselerle pazartesiyi bekliyorum kese için :)
Darısı sana tüm arkadaslara olsun canım.
Bende çok istemiştim üçüz olsun diye ama valla çok seçme şansımız yok bulduğumuza şükür edecez.sağlıklı bir hamilelik olsun canım da tek üçüz fark etmez.amin canım amin.Bahrik canım inşallah keşke 3üz bile olsa razıyım artık.
Canım benim bir tane olsun bizim olsun.Hani eskiden çoğul gebelikten korkardım ama şimdi 3üz 4üz olsun yeter ki durumundayım,ona gönderme yaptım benBende çok istemiştim üçüz olsun diye ama valla çok seçme şansımız yok bulduğumuza şükür edecez.sağlıklı bir hamilelik olsun canım da tek üçüz fark etmez.
Canım benim bir tane olsun bizim olsun.Hani eskiden çoğul gebelikten korkardım ama şimdi 3üz 4üz olsun yeter ki durumundayım,ona gönderme yaptım ben.Ondan öyle yazdım.
İnşallah sağlıkla bebişlerimizı kucağımıza alırız.sen tedaviye ne zaman başlayacaksınBahrik eee tabi o zaten ön sırada.Ben 32 yaşındayım 3üz yapsam arkadaşları anca yakalar belki de geçerim bile.
Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş benimki o hesap işte.
![]()
canım benim randevum 26 eylül (ki oda adetli olacakmışım -12 gün doğum kontrol ilacı kullanıcağım sonra adet)Canım senin eski yazılarına baktım senin 3.denemen de tutmuş.Taze embriyo ile mi olmuştu aradım bulamadım yazılarındaİnşallah sağlıkla bebişlerimizı kucağımıza alırız.sen tedaviye ne zaman başlayacaksın
Yok canım ilk ikisi taze ve 2şer taneyDi.3 .dondurulmuş embriyo idi.ama önceki yıl toplanan değil.tedavi gördüğüm ay yumurta toplandı,normalde 3 yada 5 gün sonra transfer yapılıyor ya doktor dedikı donduralim ilk adetinde transfer yapalım.öyle oldu.hem bir ay bekleyince narkoz iğne ilaç etkisi temizlenir hemde rahim dinlenir dedicanım benim randevum 26 eylül (ki oda adetli olacakmışım -12 gün doğum kontrol ilacı kullanıcağım sonra adet)Canım senin eski yazılarına baktım senin 3.denemen de tutmuş.Taze embriyo ile mi olmuştu aradım bulamadım yazılarında![]()
ay canım ya benimde dondurulmuş olacakta açıklaman için teşekkürler.Son soru kaçıncı gün embriyosuydu.Yok canım ilk ikisi taze ve 2şer taneyDi.3 .dondurulmuş embriyo idi.ama önceki yıl toplanan değil.tedavi gördüğüm ay yumurta toplandı,normalde 3 yada 5 gün sonra transfer yapılıyor ya doktor dedikı donduralim ilk adetinde transfer yapalım.öyle oldu.hem bir ay bekleyince narkoz iğne ilaç etkisi temizlenir hemde rahim dinlenir dedi
Günaydın canım valla hiç sormadım nedense.ama beni 3.gün aradılar donduruyoruz onaY veriyor musunuz diye .o yüzden 3 günlük diye düşündümay canım ya benimde dondurulmuş olacakta açıklaman için teşekkürler.Son soru kaçıncı gün embriyosuydu.
merhaba ,Benim de transferim dun oldu..basladi heyecenli bekleme suresi..
merhaba, benim de 13 eylülde transferim oldu, aynı gün olmuşuz, test günümü 27 eylül olarak verdiler, günler nasıl geçecekMerhaba arkadaşlar, Allah hepimize sağlıkla miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahbende aranıza yeni katıldım, transferim dün yapıldı yolun daha çok başındayım ama bu 12 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorummm
![]()