TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Canim benim uzulme allah'in izniyle bebegin sana tutunur da bu uzuntunu cabucak atlatirsin insallah...

Kızlar benim yarın test cok heyecanlıyım ama benim sag tarafım asagı taraf hatta tam asası uyumuş gibi böyle birsey var orda orayı oyuyormuş gibi bu ne demekk

Kızlar benim yarın test cok heyecanlıyım ama benim sag tarafım asagı taraf hatta tam asası uyumuş gibi böyle birsey var orda orayı oyuyormuş gibi bu ne demekk
INSALLAH Bebisin seninledir cnim.benimde sali günü test gunum bende heycnliyim zman gecmio. Benimde hafif agrilarim oluo adet olucakmis hissi agrisi bacak cekilmesi tuhaf tuhaf şeyler bi testimizi yaptırıp sonucumuzu alsaydik hayirlisyla

İnsallah canım güzel sonuçlar alırız emeklerimiz boşa cikmaz Rabbim buradaki coğu hamile gibi bizde oluruz aminnn senin kaçıncı gün transferiydi benimki dördüncü gün iki tane bu üçüncü denemem ve inşallah Rabbim nasip ederse sonnnnnnn

Aminnnn canim. Benim 3.gün 2tane transfer edildi benimde 3.deneme bu dondurulmuslarim.9ocak transfer oldum

Hı ben 13 Ocak transfer oldum senin test tarihin neden o zaman benim yarın onuncu gün yani23 Ocak test tarihimm bankada iki tane insallah ikimizinde ikizi olur cok heyecanlıyım bugun bir bitseydi yaaa

Hı ben 13 Ocak transfer oldum senin test tarihin neden o zaman benim yarın onuncu gün yani23 Ocak test tarihimm bankada iki tane insallah ikimizinde ikizi olur cok heyecanlıyım bugun bir bitseydi yaaa
Bilmiorum ki canim 24ocaga verdiler cok uzun zor dayaniorum test yaptirmamak icin.. insallah canim Allahim isteyen herkese nasio etsin.ewde hic test yaptinmi canim yapsan cikar ewde

Yok yasak annem eşim izin vermiyorlar ki bazen diyorum oldu gibi bazen diyorum bu sefer de olmadı bilmiyorum ki artık yarın göreceğiz kısmetinde ne varsayalım onu görecegizzz

Yok yasak annem eşim izin vermiyorlar ki bazen diyorum oldu gibi bazen diyorum bu sefer de olmadı bilmiyorum ki artık yarın göreceğiz kısmetinde ne varsayalım onu görecegizzz
Ben 3 kere yaptım pozitif cikio ama kaptirmiorum kendimi onemli olan kan testi igneler den pozitif cikabiliomus çünkü oyle diolar bende karamsarliga kapiliorum bazen ister istemez acaba oldumu yoksa yinemi olmadi die ama napalm hersey Allahtan.. senin belirtilerin varmi canim

Yarin test sonucunu bekliorum canim mutlaka insallah hayirli haberlerle zeynep

Kızlar benim transferim 8 ocakta yapıldı. 2 tane 3.gün embriyosu yerleştirilmişti.
Transferin
10.günü çarş. bhcg 11.12
11.günü perş. 6.32
12.günü cuma 2.9 çıktı
Maalesef sonuç negatif
Doktorum adetin 2.günü gel dedi. Bende transferden beri adet sancısı var ve hala da devam ediyor. Özellikle arada bir kramp gibi giriyor. Heran adet olacağım sanıyorum ama olmadım. Acaba benim yaşadığıma benzer bir durum yaşayan var mı? Ortalama kaç gün sonra adet olmam gerekiyor? Normalde 3 gün önce adet günümdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…