- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Transfer sonrasi crinon jel kullanan var mi
Hanımlar bebişleri aldım geldim allah in izni ile inşallah annelerine tutunurlar sağlıklı bi şekilde kucamiza almayı nasıp eder rabbim dua edelim birbirimize
Kızlar tedavi öncesi histeroskobi olan var mı ?
Canim insallah hayirlisiyla pozitif sonucunu alirsin bebislerin seninle olurMerhaba arkadaşlar ,
12 Ocak transfer günüm 2 tane dondurulmuş 3.gün embriyo transfer edildi,dün pozitifi gördüm b-hcg sonucumu bugün saat 3 te alacağım,lütfen benim içinde dua edin.
Canim insallah hayirlisiyla pozitif sonucunu alirsin bebislerin seninle olur
Merhaba arkadaşlar ,
12 Ocak transfer günüm 2 tane dondurulmuş 3.gün embriyo transfer edildi,dün pozitifi gördüm b-hcg sonucumu bugün saat 3 te alacağım,lütfen benim içinde dua edin.
Rabbım yuzune guler ınsallah emeklerını hevesını bosa cıkarmaz ınsallah canım,gonlune gore olsun Allah'ın ıznıyle.
Hic belli olmaz bence ya yinede 12.gunu beklemeli bence bu yuzden erkenden test vermemek gerek moral bozuluyor en dogrusu 12.gunKızlar bısey sorcam ,benım bı arkadas 7.gun transfer kan testı yaptırmıs ve sonuc 0,04 cıkmıs yukselme olmaz dımı hı boyle bısey oldu mu duyan var mı ?
Hic belli olmaz bence ya yinede 12.gunu beklemeli bence bu yuzden erkenden test vermemek gerek moral bozuluyor en dogrusu 12.gun
Canim doktordan geldim kese gelismis 13 mm olmus, cok sukur mucize gibi ,riskim devam ediyor, icerde kanama alani var, ama dr haftaya gel dedi igne vurundum ilaclara devam dedi, sen naaptin cnmcogito88 canım naber kaçta gidiceksin doktora.
Cnm cok sevndm seni takıp ediyrdm dualarımdaydın bu guzel hbrin tadını cıkar dinlen güzelce bebişin ben gitmeyecegm anne sen rahat ol demiş sanaCanim doktordan geldim kese gelismis 13 mm olmus, cok sukur mucize gibi ,riskim devam ediyor, icerde kanama alani var, ama dr haftaya gel dedi igne vurundum ilaclara devam dedi, sen naaptin cnm
Canim okaliptus cok tesekkur ederim bugun yasadiklarim resmen mucize gibiydi, doktora umut var mi dedim , umut herzaman var dedi, en azindan bugun evime icimde biumutla dondum, bambaska sekildede donebilirdim hatta operasyon olucam belki diye ac gitmistim bunada cok sukur insallah bi sorun cikmazCnm cok sevndm seni takıp ediyrdm dualarımdaydın bu guzel hbrin tadını cıkar dinlen güzelce bebişin ben gitmeyecegm anne sen rahat ol demiş sana
Çok sevindim canım dedim sana güzel haberler alıcaksın diye birşey olmaz sen bol bol dinlen benim yengeminde öyleydi kanama alanı vardı allaha şükür yeğenim 8 yaşında şuanda seninkide atlatıcak inşallah. Benim randevum 5de heyecanla bekliyorum valla. Birşey sorucam sana ilk muayene vajinal ultrasonlamı oluyyor?Canim doktordan geldim kese gelismis 13 mm olmus, cok sukur mucize gibi ,riskim devam ediyor, icerde kanama alani var, ama dr haftaya gel dedi igne vurundum ilaclara devam dedi, sen naaptin cnm
Artık içinde umuda sıkı sıkı sarıl cnm strese girmemeye calıs. 9 ay kanamaları olan insanlar olmus kese gelişmiş ya diğer sıkıntılar da düZelir inş. Tup bebek doktoruna mı gttn? Bnmde 4. Gunum hiç bir hissiyatım yok korku da var umutta var cok karısık. 12. Gun test yaptırırm diyorum daha fazla bekleyemem herhldeCanim okaliptus cok tesekkur ederim bugun yasadiklarim resmen mucize gibiydi, doktora umut var mi dedim , umut herzaman var dedi, en azindan bugun evime icimde biumutla dondum, bambaska sekildede donebilirdim hatta operasyon olucam belki diye ac gitmistim bunada cok sukur insallah bi sorun cikmazsenin kacinci gun oldu cnm ?
Evet canim benim 4. Muayene hep vajinal oldu, indwllah dedigin gibi guzel olur herseyÇok sevindim canım dedim sana güzel haberler alıcaksın diye birşey olmaz sen bol bol dinlen benim yengeminde öyleydi kanama alanı vardı allaha şükür yeğenim 8 yaşında şuanda seninkide atlatıcak inşallah. Benim randevum 5de heyecanla bekliyorum valla. Birşey sorucam sana ilk muayene vajinal ultrasonlamı oluyyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?