TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

İdrarda gorunce genelde kandada cıkıyor cnm inş saglıklı ilerler hersey. Bnmde 5.Gun embrıyosu bgnde 5. Gunum

Canım ya ınsallahs senınde oyle olur ,Rabbım emeklerını bosa cıkarmasın,ama erken yapma valla bekle ,ben dun yapıcaktım da Sabah acayıp bır kasık agrısıyla uyanınca suphelendım oyuzden Sabah yapmak ıstedım ,hadı bakalım hayırlı haberler alalım ınsallah:)

Bu arada hiç tutunma lekelenmesi yasadınmı yasadyssn kacıncı gun yasadın cnm

Bende leke falan olmadı canım ya , bende cok bekledım ama yok.Hatta acaba mı dıye dusundum ama yınede test yaptım,sordum herkeste olmuyormus,senın kac embrıyo canım.

Bugun benimde 3.gunum sanki adet olacakmisim gibi geliyor birazda jel geri geliyor normal midir

Transfer yaptırıp bebişleri bekleyen hanımlar nasıl gidiyor benim bu gün üçüncü günüm ne yapıyorsunuz ne tavsiye edersiniz basladi mi sizde bi değişiklik ler inşallah pozitif sonuçlar alırız dua edelim birbirimize

Transfer yaptırıp bebişleri bekleyen hanımlar nasıl gidiyor benim bu gün üçüncü günüm ne yapıyorsunuz ne tavsiye edersiniz basladi mi sizde bi değişiklik ler inşallah pozitif sonuçlar alırız dua edelim birbirimize

Bende leke falan olmadı canım ya , bende cok bekledım ama yok.Hatta acaba mı dıye dusundum ama yınede test yaptım,sordum herkeste olmuyormus,senın kac embrıyo canım.
Bndede henuz leke olmadı arada bi bıçak saplanır gbi kısa agrılar oluyor. 2 tane koyuldu cnm

Cnm sen transfer yapılan gunude mi sayıyorsn o sayılmayacak. Bn 5. Gunumdeyım arada bi kasık agrısı oluyo

Bndede henuz leke olmadı arada bi bıçak saplanır gbi kısa agrılar oluyor. 2 tane koyuldu cnm

Haadı ınsallah bendede oyle oyluyor anı saplanıyor agrılar,bugun daha cok oldu ve dun. Hadı ınsallah ıkız bebıslerın gelır dunyamıza:)

olsun valla benım tek embrıyo oldugu ıcın cok korkmustum yuzdem azaltılacak dıye ama oyle olmuyor,zamanıysa oluyor valla ınsallah sızınde sonuclarınızda pozıtıf cıkarda ,içimiz rahat eder:)
İnş cnm merakla beklıyrm miniğim ordamı acaba hergun konısyrm onunla sakın bi yere gitme diye

İnş cnm merakla beklıyrm miniğim ordamı acaba hergun konısyrm onunla sakın bi yere gitme diye

ayyyy canım ınsallah konusmak ıyı derler bende cok konusuyorum ve cok dua edıyorum, lutfen hep dua et bol bol ınsallah Rabbım guzel mınıklerını sana bagıslasın.Allah soylettı galıba tek yumurta ıkızıde oluyormus....:)

Ay keske bi seferde iki cocugu aradan cıkartırdm duadan baska elden birşey gelmiyor ztn cnm inş Rabbim yüzümüzü güldürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…