İdrarda gorunce genelde kandada cıkıyor cnm inş saglıklı ilerler hersey. Bnmde 5.Gun embrıyosu bgnde 5. Gunum
Bu arada hiç tutunma lekelenmesi yasadınmı yasadyssn kacıncı gun yasadın cnm
Bndede henuz leke olmadı arada bi bıçak saplanır gbi kısa agrılar oluyor. 2 tane koyuldu cnmBende leke falan olmadı canım ya , bende cok bekledım ama yok.Hatta acaba mı dıye dusundum ama yınede test yaptım,sordum herkeste olmuyormus,senın kac embrıyo canım.
Cnm sen transfer yapılan gunude mi sayıyorsn o sayılmayacak. Bn 5. Gunumdeyım arada bi kasık agrısı oluyoTransfer yaptırıp bebişleri bekleyen hanımlar nasıl gidiyor benim bu gün üçüncü günüm ne yapıyorsunuz ne tavsiye edersiniz basladi mi sizde bi değişiklik ler inşallah pozitif sonuçlar alırız dua edelim birbirimize
Bndede henuz leke olmadı arada bi bıçak saplanır gbi kısa agrılar oluyor. 2 tane koyuldu cnm
Ay yanlış yazmısım cnm tek embyo koyulduHaadı ınsallah bendede oyle oyluyor anı saplanıyor agrılar,bugun daha cok oldu ve dun. Hadı ınsallah ıkız bebıslerın gelır dunyamıza:)
Evet onuda saydım bende o zaman ikinci günüm oluyo benimde inşallah yavrularimiza kavusuruş bu sefer hayırlı bi şekildeCnm sen transfer yapılan gunude mi sayıyorsn o sayılmayacak. Bn 5. Gunumdeyım arada bi kasık agrısı oluyo
İnş cnm beklemek zor ama inş pozitfleri gorunce bu sıkıntıların hepsini unutacagzEvet onuda saydım bende o zaman ikinci günüm oluyo benimde inşallah yavrularimiza kavusuruş bu sefer hayırlı bi şekilde
Insallaaaaaahhh canım bugünleri unuturuzİnş cnm beklemek zor ama inş pozitfleri gorunce bu sıkıntıların hepsini unutacagz
Ay yanlış yazmısım cnm tek embyo koyuldu
İnş cnm merakla beklıyrm miniğim ordamı acaba hergun konısyrm onunla sakın bi yere gitme diyeolsun valla benım tek embrıyo oldugu ıcın cok korkmustum yuzdem azaltılacak dıye ama oyle olmuyor,zamanıysa oluyor valla ınsallah sızınde sonuclarınızda pozıtıf cıkarda ,içimiz rahat eder:)
İnş cnm merakla beklıyrm miniğim ordamı acaba hergun konısyrm onunla sakın bi yere gitme diye
Ay keske bi seferde iki cocugu aradan cıkartırdmayyyy canım ınsallah konusmak ıyı derler bende cok konusuyorum ve cok dua edıyorum, lutfen hep dua et bol bol ınsallah Rabbım guzel mınıklerını sana bagıslasın.Allah soylettı galıba tek yumurta ıkızıde oluyormus....:)
Hayırlı olsn cnm kac embriyo koyuldu degerın gayet guzelMerhaba kızlar,12.gün bhcg değerim 780.2 dün kan vermiştim sonucu bugün aldım,yarın yine kan vereceğim inşallah 2 ye katlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?