TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Merhaba arkadaşlar 2 düşük 2 erken doğumla geçmiş tam 19 yıl bu gün transferimin 13. günü ve 89.59 kan sonucu rabbim inşallah bunu kucama almayı nasip eder ve inşlh hepimizin yüzünü güldürür
Allah inşallah tamamına erdirsin cnm

Selam kızlar..birinci tüp bebek denememiz olumsuz olunca bugun tanısal amaçlı histereskopi oldum. Geçen sene tedaviye baska bi hastanede başlamıştım ve o zaman rahim filmimde hafif bi baski oldugunu ama bunun gebelige %5 kadar engel olabilecegini soylemisti doktorum. Histereskopi yaptirma tercihini bana bırakmıştı. Arastirip sorusturduktan sonra butun engelleri ortadan kaldirmak adina yaptirdim. Simdi tedavi gördüğüm hastanenin doktoru aslinda ilk basta transferin yapilmasini olumsuz olursa histereskopinin yapilmasini uygun gördüğünu soyledi. Ve su anda bende o durumdayim. Ama neyseki rahimde bi problem yok sadece gecen sene temizlenen bolge tekrar olusmus bugun orayi tekrar temizleyip rahme cizik atmis bebeğin tutunmasina faydalı olurmus oyle soyledi doktor...bir sonraki addetten sonra dondurulmus embriyolar transfer yapilacak... rabbim herseyin hayırlısını versin...biz istiyoruz ve olmasi icin caba gösteriyoruz rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah... :)

çok üzüldüm Rabbim sana kuvvet sabır versin.inşallah en kısaa zamanda ikiz bebeklerin olur .allah en güzel zamanı belirlemiştir. biz sabırsızız....Rabbim e sığınacaz ve bil dua edecez..

Merhaba arkadaşlar 2 düşük 2 erken doğumla geçmiş tam 19 yıl bu gün transferimin 13. günü ve 89.59 kan sonucu rabbim inşallah bunu kucama almayı nasip eder ve inşlh hepimizin yüzünü güldürür

Canım Rabbim yüzüne gülsün insalllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar merheba ben 1 aylık hamileyim ve 5 aylık hamile gibi karnım çok fazla şiş patlayacak gibiyim normal mi lütfen yorum yapar misiniz şimdiden çok sağolun.

Kızlar merheba ben 1 aylık hamileyim ve 5 aylık hamile gibi karnım çok fazla şiş patlayacak gibiyim normal mi lütfen yorum yapar misiniz şimdiden çok sağolun.
Canim normaldir valla ben daha transferi yeni oldum okadar sisimki 6 aylik gibi:) sen gene hamileymissin birak sissin:)

Merhaba, benim de perşembe akşamı transferim oldu,dün de ayaktaydım, hatta yürüyüş yaptım, bugün de sabah ve akşam 20'şer dakikalık yürüyüşler yaptım, dışarı çıktım, otobüse falan da bindim, zaten jel uygulamasından sonra 15 dk hareket et demişti doktorum, iğne batması gibi bir şeyler hissediyorum arada ilçaların yaptığı gaz diye düşünüyorum

Back
X