- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Amin insallah hepimizin yuzu gulerBence öyle düşünme canım en doğru test kan testi sabırla bekle testini yap yaşadıklarımız kolay değil sana katılıyorum inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz hemen pes etme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah hepimizin yuzu gulerBence öyle düşünme canım en doğru test kan testi sabırla bekle testini yap yaşadıklarımız kolay değil sana katılıyorum inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz hemen pes etme
Allah inşallah tamamına erdirsin cnmMerhaba arkadaşlar 2 düşük 2 erken doğumla geçmiş tam 19 yıl bu gün transferimin 13. günü ve 89.59 kan sonucu rabbim inşallah bunu kucama almayı nasip eder ve inşlh hepimizin yüzünü güldürür
Çok teşekkür ederimAllah inşallah tamamına erdirsin cnm
Kizlar kan verdim bekliyorum dua edin insallah hepimizin yuzu guler[/QUO
Canım benım hadı Allah yuzunu guldursun ınsallah guzel haberlerını beklıyoruz ınsallah:)
Canım kan sonucun cikti mi inşallah pozitif sonuç almışındir merak ettim inşallah yüzümüz güler emeklerimizi boşa çıkarmaz bu gün test günün mu??Kizlar kan verdim bekliyorum dua edin insallah hepimizin yuzu guler
Bende çok merak ettim yarın bende Kan verecem.inşallah ikimizin yüzü de güler olumlu sonuçlar duyarızKizlar kan verdim bekliyorum dua edin insallah hepimizin yuzu guler
Merhaba arkadaşlar 2 düşük 2 erken doğumla geçmiş tam 19 yıl bu gün transferimin 13. günü ve 89.59 kan sonucu rabbim inşallah bunu kucama almayı nasip eder ve inşlh hepimizin yüzünü güldürür
Amin isteyen herkezin inşlh çok teşekkür ederimCanım Rabbim yüzüne gülsün insalllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Canim normaldir valla ben daha transferi yeni oldum okadar sisimki 6 aylik gibi:) sen gene hamileymissin birak sissin:)Kızlar merheba ben 1 aylık hamileyim ve 5 aylık hamile gibi karnım çok fazla şiş patlayacak gibiyim normal mi lütfen yorum yapar misiniz şimdiden çok sağolun.
Benimde ayni şiş canimKızlar merheba ben 1 aylık hamileyim ve 5 aylık hamile gibi karnım çok fazla şiş patlayacak gibiyim normal mi lütfen yorum yapar misiniz şimdiden çok sağolun.
Hayirli olsun cnm Allah dewaminida getirsin insallahArkadaşlar merhaba. Bugün transferimin 10.günü ve dayanamayıp kan testi yaptım. 303 sonuç çıktı. Allah hepinize hayırlısıyla pozitif sonucu göstersin.