• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Cnm benımde 3. Gün transfer gününü saymadım ama bana 17 si dedi doktorum hakkımızda hayrlısı inş yüzümüz güler
Canim benimde cuma gunu oldu transferim ama sanirim o gun sayilmiyor bu sebepten 2.gunumuz bugun:KK66: beraber gun sayacagiz.agrin varmi?yada herhangi bir degisiklik
merhaba canım hayırlı olsun transferin rabbim inşalah hayırlı sonuçlar nasip eder . İlk sanırım yorgunluktan belim agrı yaptı biraz sebebini bilemeyeceğim . Yani şimdiye kadar bir belirti var diyemeyeceğim ama adet olacakmışım gibi bir halim var . Karın agrısı bel agrısı ve şırı sinir stres burunların hepsini de içimizdeki yimişim verirmiş olduğu duygulara bağlıyor acaba orda mı tutundumu hamilesiyim hamilelik belirtileri aramaktan vücudumuz tepki veriyor . Ve benim çok dinlenme şansım YÖK kızım çok hareketli . Senin de 5. Gün embriyosumuydu dondurulmuşla mı transferin oldu . Her ne olursa rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Cnm benımde 3. Gün transfer gününü saymadım ama bana 17 si dedi doktorum hakkımızda hayrlısı inş yüzümüz güler
merhaba canım senşnde hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberlerle döneriz . Neler yapıyorsunuz herhangi bişeye dikkat ediyormusunız . Benim hiç şansım YÖK evde saklanbaçtan tutun her oyunu mecbur oynuyoruz yoksa kıyamet kopuyor. Arada bir dinlenmek istesem olmuyor . Olacaksa zaten olur diyorum hayırlısı inşallah

merhaba canım hayırlı olsun transferin rabbim inşalah hayırlı sonuçlar nasip eder . İlk sanırım yorgunluktan belim agrı yaptı biraz sebebini bilemeyeceğim . Yani şimdiye kadar bir belirti var diyemeyeceğim ama adet olacakmışım gibi bir halim var . Karın agrısı bel agrısı ve şırı sinir stres burunların hepsini de içimizdeki yimişim verirmiş olduğu duygulara bağlıyor acaba orda mı tutundumu hamilesiyim hamilelik belirtileri aramaktan vücudumuz tepki veriyor . Ve benim çok dinlenme şansım YÖK kızım çok hareketli . Senin de 5. Gün embriyosumuydu dondurulmuşla mı transferin oldu . Her ne olursa rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

merhaba canım senşnde hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberlerle döneriz . Neler yapıyorsunuz herhangi bişeye dikkat ediyormusunız . Benim hiç şansım YÖK evde saklanbaçtan tutun her oyunu mecbur oynuyoruz yoksa kıyamet kopuyor. Arada bir dinlenmek istesem olmuyor . Olacaksa zaten olur diyorum hayırlısı inşallah
Canim bana 3.gun embriyosu iki tane taze taze transfer ettiler.bende oyle surekli yatip dinlenemiyorum canim sikiliyo ben drek normal hayata dondum canim yemegimi yapiyorum mutfak isimi yapiyorum sadece agir kaldirmiyorum arada uzaniyorum bu kadar.bende kasiklarda ve belde agri var ama trasfer inceside vardi sanirim belirti icin saten cok erken Rabim hayirlisini nasip etsin insallah saglicakla

Kızlar benim transferim de ayın 2'sinde yapıldı..bugüne kadar rahattım ama şimdi ayın 17'sine kadar nasıl bekleyecem diyorum, vücudumda olab kasılma, ağrı vs. bunlardan gebelik tahmini çıkmayacağını bildiğimden önemsemiyorum ama içimde karşı koymakta zorlandığım bir test yapma duygusu var:110: normal gebelik testleri beta hcg 20'nin üzerine çıktığında ölçebiliyormuş ama bir de 10'un üzerine çıkınca ölçen erken gebelik testi var...yarını da bir şekilde atlatıp çarşamba o testlerden yapacam galiba o_O

Kızlar benim transferim de ayın 2'sinde yapıldı..bugüne kadar rahattım ama şimdi ayın 17'sine kadar nasıl bekleyecem diyorum, vücudumda olab kasılma, ağrı vs. bunlardan gebelik tahmini çıkmayacağını bildiğimden önemsemiyorum ama içimde karşı koymakta zorlandığım bir test yapma duygusu var:110: normal gebelik testleri beta hcg 20'nin üzerine çıktığında ölçebiliyormuş ama bir de 10'un üzerine çıkınca ölçen erken gebelik testi var...yarını da bir şekilde atlatıp çarşamba o testlerden yapacam galiba o_O
Canım ayni gün transfer olmuşuz ama 17 şubat çok geç 13 ünde yapabilirsin dedi doktorum bence idrar testine güvenme direk kan testi yap ben 13 üne kadar beklemeyi düşünüyorum

Kacinci gun embriyosu kac tane transfer ettiler canim?eger 5.gun ise rahime tutunma daha cabuk basliyor bu sebepten 6.gun sabahi deneyebilirsin tabii uzulmeyeceksen.bende erken test yapmayi dusunuyorum ama benim 3.gun embriyosu 7.gunden sonra yaparim bende

Benim 2. gün donduruldu ama transfer sabahı çözdürüldü ve transferim akşam saatinde yapıldı..o saate kadar da gelişmeye devam ettiler, embriyolog bunlar artık 3. Gün sayılır dedi:) 7. Günü beklemeye çalışayım o zaman ben de:işsiz::işsiz: aynı tarihleri bekleyen ne çok kişiyiz:)​

Arkadaşlar bişey sorucam transfer sonrası idrarda da çıkıyormu. Yani sonuç kandaki gibi net mi.

Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferim oldu inşallah güzel sonuçlar aliriz:anneadayı:
İnsallah canim sen gecen sene aralik ocak ayinda deneme yapmismiydin canim?benim o zamandan gegatifim var:( insallah saglicakla bhunlar pozitif olur;)

Canım benim hayırlısı olsun aynen Rabbım ol dese yeter özellikle eğilmıyorum uzanmıyorum vs onun dışında hep yatmıyorum bendede ılk gun ara ara kasık batması oldu bugun 4. GUN hıcbısey hissetmiyorum

Ben kan testiyle pozitifi öğrensem de idrar testini alıp çift çizgiyi görmek istiyorum... normal yolla gebe kalmayı denediğim zamanlarda onlarca gebelik testinde tek çizgiyi görüp banyodan hayal kırıklığıyla çıktım...çift çizgiyi görme duygusunu yaşamak istiyorum :110:

Ben kan testiyle pozitifi öğrensem de idrar testini alıp çift çizgiyi görmek istiyorum... normal yolla gebe kalmayı denediğim zamanlarda onlarca gebelik testinde tek çizgiyi görüp banyodan hayal kırıklığıyla çıktım...çift çizgiyi görme duygusunu yaşamak istiyorum :110:
Bende ilk hamile kaldığımda kan verdim sonucu beklemeden gidip hemen bi test alıp yapmıştım . Pozitifi görünce çok mutlu oldum tabi ama nedense kan testi sonucunu da sabırla bekledim çünkü ondaki değer önemli . Hayırlı pozitifler inşallah

Canım benim hayırlısı olsun aynen Rabbım ol dese yeter özellikle eğilmıyorum uzanmıyorum vs onun dışında hep yatmıyorum bendede ılk gun ara ara kasık batması oldu bugun 4. GUN hıcbısey hissetmiyorum
Eğilmek uzanmak bunları hiç duymadım . Bari anlatayım da pozitifi alırsam örnek olurum dimi :) . Ben bugün iki makina çamaşır astım hemde yükseknyerde askılık. Saklambaç oynadık kızımla . Kucağıma zıplıyor kontrol edemiyorum . Anne kucağına al kal otuma tefonu bıyak uyuma azıcık dinlen . Saniye durduğumuz yok . Sagolsun eşim evi süpürdü dip bucak . Ama makina boşaltmak dizmek bütün işleri yapıyorum . Bacım kim yapsın :) bide çocuk olmasa umursamıycam ama ona hizmet şart oluyor . Rabbim nasipnedecekse böylede eder inşallah . Etmesede vardır bir bildiği ne yapalım hakkımızda hayırlısı . Karnımdaki gaz sancısını bile ona bağlıyorum . İnşalalh oradadır tutunmuştur meleğim . 14 şubat hayırlınolsun inşalalh

Back
X