- 28 Temmuz 2016
- 198
- 237
- 33
Canım çok tebrik ederim. Belliydi ama sonucu görünce için daha rahatlamıştır.80 çıktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok tebrik ederim. Belliydi ama sonucu görünce için daha rahatlamıştır.80 çıktı![]()
Hadi ho gözün aydin80 çıktı![]()
İnşallah herkese uğurlu gelirsağol çok sağol :) inş.güzel ilerler. başından beri bu topiği takip ediyordum. uğurlu geldi
Geliyor sürekli hatta afedersin ama kötü koku da oluyor günlük ped falan kar etmiyor.sürekli çamaşır eşofman değiştiriyorum.ama ben jel den diye düşünüyorm.Bahrik sende akinti varmi renksiz su gibi
ödüm kopuyo surekli kontrol ediorum islaklik olunca adet oldum saniom
![]()
Okurken içim cız etti Allah sabır versin canım .bende tahlil yaptırdığım gün kanı verince nasılsa negatif diye bi ton gezdim yürüyerek sonra sonucu alınca pişmanlığımi anlatamamBurdan erken test yapan arkadaslara sesleniyorum ben bu büyük hatayi yaptım ne olur siz yapmayin verilen tarihi bekleyin ben haziran ayında bir transver yaptım bir hafta erken kan ve idrar tahlili yaptım ikisinede çıkmadı ve ben bütün ümidim kestim iğneleri zamansız yaptım bazen yapmadım ve sonra bel ağrısı leke de görünce iyice salidim kendimi her ise atıldım davet verdim ağır kaldırdım sanki kendimden intikam alır gibi günüm geldiğinde dokdorum ısrarla tahlil yapmamı istedi ben artık adet olmaya başladım dedim ısrarla tahlil yapmamı isteyince gidip yaptım 2 saat sonra sonucu almaya giderken yolda aşırı parçali bir kanama başladı hemen kliniği girip sonucu alıp tuvalete girdim sonucu gördüğüm zaman malesef düşük yapıyordum bebeğim bana tutunmus ama ben onu tutmamis tim.ne olur erken testlere güvenmeyin gününüzü bekleyin dr dinleyin
Kendini suçlama.kaderde ne varsa o olur.öyle yazılıymış demekki.belki kaybediş şeklin farklı olurdu ama o zaman zamanı değilmişBurdan erken test yapan arkadaslara sesleniyorum ben bu büyük hatayi yaptım ne olur siz yapmayin verilen tarihi bekleyin ben haziran ayında bir transver yaptım bir hafta erken kan ve idrar tahlili yaptım ikisinede çıkmadı ve ben bütün ümidim kestim iğneleri zamansız yaptım bazen yapmadım ve sonra bel ağrısı leke de görünce iyice salidim kendimi her ise atıldım davet verdim ağır kaldırdım sanki kendimden intikam alır gibi günüm geldiğinde dokdorum ısrarla tahlil yapmamı istedi ben artık adet olmaya başladım dedim ısrarla tahlil yapmamı isteyince gidip yaptım 2 saat sonra sonucu almaya giderken yolda aşırı parçali bir kanama başladı hemen kliniği girip sonucu alıp tuvalete girdim sonucu gördüğüm zaman malesef düşük yapıyordum bebeğim bana tutunmus ama ben onu tutmamis tim.ne olur erken testlere güvenmeyin gününüzü bekleyin dr dinleyin
Benim ayaklarım usuyo acayip bugub gogusumdeki sislik gerginlik gitti korkuyorumKızlar ben donuyorum valla yatağa yorganın içine girdim.sokuldugumu görseniz sanki kış.ayaklarım donuyor?bide sağ bacağım çok sızlıyor
Hayırlı olsun.. Söylemiştim sana.. Darısı başımıza en kısa zamanda inşallahh80 çıktı![]()
Bende okuldan geldim.ayağım falan donmaya başladı.sağ dizimde sızlama falan.tam adet olurken yaşadıklarım.yatağa girdim.şimdide ateş bastı.duygularım gibi fiziksel durumumda dengesiz ha bide karın ağrısı bildiğin adet olcakmisim gibiBenim ayaklarım usuyo acayip bugub gogusumdeki sislik gerginlik gitti korkuyorum
kulağa hoş geliyor (Mayıs anneleri) hadi inşallah.
Peki ilaçların neler.benimki crinone jel sabah akşam.clexane iğne günde bir.estrofem 3×2. imom ve coraspirin