TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Ben ilk denememi taksim istanbul tüp bebekte yapmıştım tutmuştu ama onlar farklı Bahçeci farklı yaptı çok kafam karıştı bana hiç oksapar iğneyle progesterone jel vermediler budefa aranızda bunları kullanan varmi bana sadece progestan iğne verdiler

Ben ilk denememi taksim istanbul tüp bebekte yapmıştım tutmuştu ama onlar farklı Bahçeci farklı yaptı çok kafam karıştı bana hiç oksapar iğneyle progesterone jel vermediler budefa aranızda bunları kullanan varmi bana sadece progestan iğne verdiler
Estorfem hap folic asit aspirin kan sulandirici gobekten igne crino jel progestan igne

Jel dun bitti yeni kutu alayimmi die aradim yarinki sonucu bekleyelim dediler seytan dedi bas kufuru hala umutsuzlar bi ciksin alnina yapistircam doktorun

insallah su yarinda bi biteydi gercekten cok zor bu tup bebek stresi normal gebelik olsa bu kadar stres yasanmaz ben.kizimda kan testi bile yapmadım klasik evde test 2aylik olana kadarda ulturasyona girmedim:KK49:
Normal gebelik olsa zaten kimsenin haberi olmazki.adet olacağım diye beklersin sonra bir iki gün geçer bi test yaparsın supriz.ve direkt bir aylık.hemen ultrason kese tamam.biz taa önceki adetten bu zamana dakika dakikabekliyoruz.stres tavan yani

Bana niye bişi verilmedi ilk dr çok ilaç vermişti ama bunlar sadece progestan verdiler zaten korsapirin ve folik asit düzenli içiyorum şimdi içime iyice kurt düştü
Jel dun bitti yeni kutu alayimmi die aradim yarinki sonucu bekleyelim dediler seytan dedi bas kufuru hala umutsuzlar bi ciksin alnina yapistircam doktorun
yapıştır benim yapistiracagim okadar insan varki

Bana niye bişi verilmedi ilk dr çok ilaç vermişti ama bunlar sadece progestan verdiler zaten korsapirin ve folik asit düzenli içiyorum şimdi içime iyice kurt düştü
E tamam bi tane estrofem yok onuda zaten herkes vermiyor.jeli de iğne yerine veriyorlar.panik yok yani.

Ulen insan motive eder sonuçta onlar biliyor diye gözlerinin içine bakıyoruz iyi bişeyler söylesinler diye.anlayışsızlar

Ulen insan motive eder sonuçta onlar biliyor diye gözlerinin içine bakıyoruz iyi bişeyler söylesinler diye.anlayışsızlar
Sorma ben ilk aradigimda zaten ağlıyorum insan bi derki uzulme 2.testi bekle yok direk esime bana gore yok demis surekli gore gore demekki kalpleri taşlaşmış

Ben çok tedavi gördüm 4 amelyat geçirdim bu uğurda 1 gün koma 4 gün yogun bakimda kaldım cigerlerim avuç kadar kaldı 15 gun hastahanede yattım 3 kere ölümden dondum ama hiç pes etmedim okadar acımasız dr lar hemiserelere rastladımki herkes sadece kendini ve parayi düşünüyor sadece bize Yaradan acisin

Senin bir çocuk var allah bagislasin normalmiydi bu odamı tedaviye oldu
Evet cnm daha once de yazdim normal.yolla normal dogum oldu hic bir sorun yoktu dogum yaptim adetlerim bozuldu doktor pko dedi dayadi progestani 6ay kullanmam gereken ilaci bana 2yil icirtti bende yas kucuk arastirmadim 18 yaşındaydım o hapi ice ice kilo aldim tuylenmede yaptı sonra doktoru deistim dedi hormonlarini mahfetmis klomenle denedik olmadi derken 1asilama oda olmadi derken tup bebek 1.deneme pozitif ama 5haftalik dusuk 2.denemem bu donmuslarimla simdilik var gibi allah nasip ederse

85 kilodan 68 kiloya indim hirsla bu hastaligi yenicem diye bana kalsa 55 kilo olmadan almiycaktim donmuslari nasip buguneymis

Evet cnm daha once de yazdim normal.yolla normal dogum oldu hic bir sorun yoktu dogum yaptim adetlerim bozuldu doktor pko dedi dayadi progestani 6ay kullanmam gereken ilaci bana 2yil icirtti bende yas kucuk arastirmadim 18 yaşındaydım o hapi ice ice kilo aldim tuylenmede yaptı sonra doktoru deistim dedi hormonlarini mahfetmis klomenle denedik olmadi derken 1asilama oda olmadi derken tup bebek 1.deneme pozitif ama 5haftalik dusuk 2.denemem bu donmuslarimla simdilik var gibi allah nasip ederse
Bende aynı hataya düştüm bende 1 yıl içtim o ilacı en fazla 6 ay icebilirmissin

Back
X