TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

:KK43: ne denir ki bilemiyorum.Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.kimyasal gebelik gibi duruyor.adet döneminde kanaman olur parça gibi düşer
Olmadi kizlar sevincim kisa sürdü degerim 15e geri dusmus bu yasadigim ne benim simdi doktoru dahi aramak istemiorum
Olmadi kizlar sevincim kisa sürdü degerim 15e geri dusmus bu yasadigim ne benim simdi doktoru dahi aramak istemiorum
Üzülme diyecem ama biliyorumki uzuleceksin ne desek ne söylesek boş senin için Rabbim sabır ve kolaylik versin birdahakine nasip eder inşallah en azından evede sarilacagin koklayacagin başka bir evladın var Rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin

Allah razi olsun kizlar yok ben duamda hayirlisini.istedim sakat olsa napardim.mesela allah korusun aradim ilaclari kes 1hafta icinde adet olurmusum olmazsam gene test neden olduğunu doktor muanede anlarmis kimyasalmi yoksa dusukmu belli olurmus

Saglikli bi gebelik icin 200lerde cikmasi sart demekki hcg az cikinca bebek tam tutunamamis oluyor diger tup denememde 65 cikmisti 2ye katladi ama dusuk oldu demekki o degerde düşük

Allah razi olsun kizlar yok ben duamda hayirlisini.istedim sakat olsa napardim.mesela allah korusun aradim ilaclari kes 1hafta icinde adet olurmusum olmazsam gene test neden olduğunu doktor muanede anlarmis kimyasalmi yoksa dusukmu belli olurmus
Canım üzme kendini, hayırlısı değilmiş demek ki. Şükür ki bir kızın var, o sana teselli olur. Annelik duygusunu tattın. Bak biz o duyguyu hiç yaşamadık henüz. Allah en kısa Zaman'da sağlıklı hamilelik nasip etsin.

bu arada hayırlısı olsun. pes etmemek lazım ama inat ettik olacak olacak :)

Sabah 10.30 da aldim sonucu 0.1 ve o yarim saat doktorun odasinda agladim.
Sonra hemsireler beni teskin ettiler su vb teskin 1 saat gecikmeli okul kuruluna yetistim ki okuldan cok zor izin alabiliyorum:(simdi eve geldim :(suan ben kendimi hissetmiyorum.
Ilaclari biraktilar,bu ay dinlenme,grlecek rahime cizik atilaca endometrium indepy mi ne o yapilacak 3. Ay tüp
Ben suan kendimde degilim,okul programimi bile konusamadim mudurle sacam sapan bisey de yapabilir.
37 yasindayim anne olabilecek miyim kizlar:((((((((((((

Kizlar sonucumu aldim dun 6.24 du bugun 8.40a cikmis doktor pazartesi tekrar yaptir gel dedi bakalim

Sonra hemsireler beni teskin ettiler su vb teskin 1 saat gecikmeli okul kuruluna yetistim ki okuldan cok zor izin alabiliyorum:KK43:simdi eve geldim :KK43:suan ben kendimi hissetmiyorum.
Ilaclari biraktilar,bu ay dinlenme,grlecek rahime cizik atilaca endometrium indepy mi ne o yapilacak 3. Ay tüp
Ben suan kendimde degilim,okul programimi bile konusamadim mudurle sacam sapan bisey de yapabilir.
37 yasindayim anne olabilecek miyim kizlar:KK43:(((((((((((
Can'ım tabi ki de anne olabileceksin Allah kısmet ederse, neden olamayasın. Yaşın tüp bebek için engel teşkil etmez kesinlikle. İnsanlar kaç yaşında Bebek sahibi oluyor. Vakti geldiğinde eminin bu duyguyu yaşayacaksın. Sabır, sabır..

Sonra hemsireler beni teskin ettiler su vb teskin 1 saat gecikmeli okul kuruluna yetistim ki okuldan cok zor izin alabiliyorum:KK43:simdi eve geldim :KK43:suan ben kendimi hissetmiyorum.
Tabi anne olursun yasin çok büyük değil ben 33 yaşındayım ve 4 amelyat geçirdim yumurta rezervim nerdeyse bitmiş ama hiç umudimi kayp etmedim 3 aşılama 3 tüp bebek olmazsa yine denicem allah nasip ederse olur

:( sıkma canını inşallah bundan sonrasgüzel şeyler olur belirti var mıydı ve kaçıncı transfer kaçıncı gün embriyosu kaç tane kusura bakma bende çok midimi kaybettimde karşılaitırmak için

Allah sabır versin canım.iki sefer negatif almış biri olarak seni gayet iyi anlıyorum...üzülme demek boşa illa ki üzülürsün ama sakın isyan etme sabret .unutma ki Allah sabredenlerle beraberdir.

Sonra hemsireler beni teskin ettiler su vb teskin 1 saat gecikmeli okul kuruluna yetistim ki okuldan cok zor izin alabiliyorum:(simdi eve geldim :(suan ben kendimi hissetmiyorum.
37 yasindayim anne olabilecek miyim kizlar:((((((((((((
Daha ilk denemen .herhalde dondurulmuşların var.kaliteli 5.gün embriyon vardı.tutmadı demekki zamanı değilmiş.bence anne olacaksın kısmetse.ya benim gibi olsaydın 35 yaş 5. Deneme dondurulmuş yok kaliteli transfer yok.

Şu durumda çocuğu olanlar şükredin ki çocuğunuz var ya bizim gibi olsaydınız çocuğunuz yok ve olur mu olmaz mı belirsiz.çocuğu olmayıp da negatif olanlara daha bir içim cız ediyor çok zor çocuksuzluk.tüp bebek aşamalarından geçip çocuğu olanlar bile çok acımasız.

Kızlar ben de yaptırdım tahlil malesef 2.7 çıktı. Negatif yani.allahım yardım etsin hepimize.kucaklarimiz boş kalmasın inşallah. Haberi aldığından beri Ağlıyorum.

• Beğen
Reactions: yok
Back
X