TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Kızlar ben de yaptırdım tahlil malesef 2.7 çıktı. Negatif yani.allahım yardım etsin hepimize.kucaklarimiz boş kalmasın inşallah. Haberi aldığından beri Ağlıyorum.
Canim zor durum gercekten ama kendini yipratma yaa var bi zamani sen elinden geleni yaptin gerisi takdiri ilahi.insallh son olumsuzun bu olur

Başta ne güzel gidiyorduk nazaramı geldi grubumuz allah büyük hepimizin birgün duası kabul olur belki bugün belki yarın hiç allahtan umut kesilmez

Kızlar ben de yaptırdım tahlil malesef 2.7 çıktı. Negatif yani.allahım yardım etsin hepimize.kucaklarimiz boş kalmasın inşallah. Haberi aldığından beri Ağlıyorum.
Derdi veren Allah dermanını da verecek emin ol.sadece sabredip beklemeli.çok zor hemde gerçekten zor.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.evlendiğim günden beri sadece çocuk için gözyaşı döktüm .çocuğu olanlar anlayamaz bizi.isyan etme sakın .Allah a sığın

Negatif sonuc alan arkadaslara gecmis olsun diliyorum.. Rabbim tez zamanda evlat kokusunu tatdiraun hepimize.. Eylül ayi pek ugurlu gelmedi galiba, kac tane forma girdiysem ya negatif ya kimyasal.. Ne biliyim rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.. Bundan sonra ki haberler güzel gelirde bizlerde mutlu oluruz..

Bende yeni katıldım bu gün aranıza malesef bende bugün negatif sonucu aldım bu ara benim 5 denemem

negatif alan arkadaşlar gecmıs olsun üzülmek yok yola devam inşallah benım bu beta hcg sıfırlanmazsa nolur bi fikriniz varmı korkuyorum ya valla hic adet olcakmıs havamda yok

Kızlar üzülmeyin bedeninize umutsizlik vermeyin benim 2. Dr aret kamar di çok başarılı ve tecrübeli ne yazakki darbeden oda nasibini aldı ama demiştik tüp bebek denemelerinden sonraki ay dikkatli olunmalı çünkü normal yolladan hamile kalma ihtimali çok yüksek oluyormuş sakin olumsuz düşünmeyin tabi ben düşünebilirim çünkü benim tuplerim yok asla normal yoldan hamile kalamicam bu ihtimal bile bence çok büyük umut

Kızlar üzülmeyin bedeninize umutsizlik vermeyin benim 2. Dr aret kamar di çok başarılı ve tecrübeli ne yazakki darbeden oda nasibini aldı ama demiştik tüp bebek denemelerinden sonraki ay dikkatli olunmalı çünkü normal yolladan hamile kalma ihtimali çok yüksek oluyormuş sakin olumsuz düşünmeyin tabi ben düşünebilirim çünkü benim tuplerim yok asla normal yoldan hamile kalamicam bu ihtimal bile bence çok büyük umut
Bende aret kamarin hastasiydim canim malesef benimde tedavim devam ediyordu merkez kapandigindan baska bi yerde ve baska bi doktorla devam etmek zorunda kaldim.

Bende aret kamarin hastasiydim canim malesef benimde tedavim devam ediyordu merkez kapandigindan baska bi yerde ve baska bi doktorla devam etmek zorunda kaldim.
Benimde orda tedavim yarıda kaldı ve cok memnunum dum ondan ilk tüp bebegimi o yaptı ve cok başarılıydı ama ben onu kayp ettim ve orda tüp bebek yapanlar çoğunlukla ilk denemede tutuyormus keşke kapanmasaydi belki de seninle kaç kere rastlasmisizdir haziran ayı boyunca hep ordaydim

Bende memnundum canim evet basari oranida yuksekti arkadasimda orda ilk denemede gebe kalmisti.ben temmuz ayinda oldum tedavimi tam ilaclar bitti opu olacakti kapandi ne yazikki:(

Şimdi fulya bahcecideyim en iyisi orası dediler bizde oraya baş vurduk 2 yumurtaya ıkiside transfer edildi bugün 8. Günüm ama ikigundur arada ağrım oluyor kasiklarimda sanki adet olacakmışim gibi çok korkuyorum budefa ki transfer ilaçlar farkliydi işallah tutmuştur sen nerdesin peki donmus embriyon varmiydi

Canim ordakiler bizi sisli kolana yonlendirdiler once doktorunuzla orda devam edeceksiniz dediler tam opu olcaktim.malesfe gittigimde calisma izinleride gitmis mecbur orada kaldi opu yapildi.orda devam ettik yani.3embriyom iyiydi dondurdular bi tane transfer oldu simdi ama dusuk geldi sonuc iste.simdi iki tane dondurulmusum var olmazsa onlari deeneyecegim.sen hangi asamadaydin kapandiginda varmiydi dondurulmus embriyon

Canim ordakiler bizi sisli kolana yonlendirdiler once doktorunuzla orda devam edeceksiniz dediler tam opu olcaktim.malesfe gittigimde calisma izinleride gitmis mecbur orada kaldi opu yapildi.orda devam ettik yani.3embriyom iyiydi dondurdular bi tane transfer oldu simdi ama dusuk geldi sonuc iste.simdi iki tane dondurulmusum var olmazsa onlari deeneyecegim.sen hangi asamadaydin kapandiginda varmiydi dondurulmus embriyon
Evet zaten çok yumurtam ebriyom oluşmuyor 3 tane oldu 1 tane birinci kalite diğer ikisi normaldi birinci kalitede olan transfer edildi benim erken tahlil hatam yüzünden dusurdum birdaha transfer için ilaç kullanmaya başladım trasfer gününü belirlemek için gittiğimiz gün malesef boşaltılıyordu dünyam yıkıldı 6 yıllık birsürü başarısız acımasız dokturdan sonra buldugum en iyi dr da kayp ettim çok uzulmus tük ve Koç unuversitesinden embriyolari Bahçeci ye binbir zorlukla getirdik şimdi ise sonuç bekliyoruz

Canim insallah guzel sonuc alirsin cok buyuk sanssizlik yasadik ne yazikki .insallah bunda yuzun guler.yeni yerin nasil memnunmusun

Evet dondurulmuslari koca tasimislar ve ordakilerde bi suru sorunla karsi karsiya.

Back
X