TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Gün için 4+4 dedi ama desiğim gibi benim sat ve yerleştirme aynı nerdeyse. Yerleştirme tarihini de sordu ve bir hafta sonra gel dedi bu cuma için randevu aldım cumartesiye yer yoktu.
bu cuma kalp atışını duyacaksın maşallah,çok heyecanlı bir bekleyiş, beni de 14 ekimde çağırdı, izin almam sorun olduğu için 15 ekimde gideceğim, allahın izniyle inşallah kalp atışlarını da duyacağız :halay:

bu cuma kalp atışını duyacaksın maşallah,çok heyecanlı bir bekleyiş, beni de 14 ekimde çağırdı, izin almam sorun olduğu için 15 ekimde gideceğim, allahın izniyle inşallah kalp atışlarını da duyacağız :halay:
Süper canım valla hemde ne heyecanlı bekleyiş. Cuma bana biraz erken gibi geldi ama bakalım 5+4 gibi birşey olacak duyulur heralde.

Benim doktorum 10. gün test yaptır demişti dün akşam yaptırdım sonuç 494,05 çıktı inşallah benimde bu kez sağlıklı bir gebelik olur önceki gebeliğim de bebeğimin kalbi durmuştu.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.
kalbi ne zmn durdu neden durdu dr acikladi mi nedeni belli miydi..kusura bakmayin uzmek istemem ama bn de hamileyim ve cok yeni bunu okuyunca korktum.

Süper canım valla hemde ne heyecanlı bekleyiş. Cuma bana biraz erken gibi geldi ama bakalım 5+4 gibi birşey olacak duyulur heralde.
5+4te kalp atışı duyulur mu ki?
duyuluyorsa bnde bikac gun gec gideyim keseyi kalbi beraber duyalim gorelim..carsamba gel dedi dr um kese icin,crsb tam 5haftalik olck:anne::nazar:

6. Haftada gitmiştim 2. Tüp bebekte kese ve kalp atışını gördüm ama kalp atışı Yeni başlamıştı ekranda belli oluyırdu tabi alttan muayene ile gördü
Normalde 6. Hafta kese 8. Hafta kalp duyulur

6. Haftada gitmiştim 2. Tüp bebekte kese ve kalp atışını gördüm ama kalp atışı Yeni başlamıştı ekranda belli oluyırdu tabi alttan muayene ile gördü
Normalde 6. Hafta kese 8. Hafta kalp duyulur
gec gitsem sıkıntı olur mu ki acaba.

Nkdr geç gitceksin cnm bi kaç haftadan bşy olmaz tedavi olduğun merkezi ara ilaçlarına devam edecekmisin çıkartıp yada ekliycegi ilaç varmı onu öğren
1hafta kadar diyorum..ama bu ilac meselesi var gideyim bn en iyisi o_Obikac defa gorustuk ama olsun gideyim..

5+4te kalp atışı duyulur mu ki?
duyuluyorsa bnde bikac gun gec gideyim keseyi kalbi beraber duyalim gorelim..carsamba gel dedi dr um kese icin,crsb tam 5haftalik olck:anne::nazar:
ben 5. haftamdı alttan muayene ile keseyi gördük, kalp atışı için 7. haftada çağırdı,

ben 5. haftamdı alttan muayene ile keseyi gördük, kalp atışı için 7. haftada çağırdı,
Bana da etken geldi zaten bu hafta kalp atışı için çağırması ama nasılsa kontrol bi daha para da vermicem en azından kalp atışı duyulmasa da keselerimi daha net görmüş oluruz :KK46::KK46:

var mi snn bir belirtin,bn de hala bisey yok:)arada bel kasik agrisi oluyor,birazcık da gogus agrisi..yani mide bulantisi bas donmesi vs hic yok..

var mi snn bir belirtin,bn de hala bisey yok:)arada bel kasik agrisi oluyor,birazcık da gogus agrisi..yani mide bulantisi bas donmesi vs hic yok..
benim ara ara adet sancım ve bel ağrım oluyor, geçen hafta sol tarafımda çok keskin batmalar hissettim, çok korktum hatta,çok şükür geçti, iki gündür miğdem bulanıyor, dün pek yemek yiyemedim, inşallah geçer bu miğde bulantıları,

Arkadaşlar merhaba. Ben de az önce kan verdim sonucu bekliyorum. Dua edin bana Bugün transferin 16. Günü.

Back
X