TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Mrb cnim oncelikle hayirli olsun benimde 3.gun embriosu bende test yaptim 9.10 11. Gunlerde ilk 2gun cok silik sonrasi tam belliydi pozitif yani ama bendaha konduramiorum sali gunu test günüm arasıra adet olacakmis gbi agrilarim oluo oyuzden heweslenmek istemiorum
Canım en büyük belirti adet ağrısı zaten. Hamilesin bak gör :) gidip kan testi yaptirsana çıkar artık

Canım en büyük belirti adet ağrısı zaten. Hamilesin bak gör :) gidip kan testi yaptirsana çıkar artık
Ya ne guzel konusup umutlandiriosun beni ama konduramiorum iste kendime ya inanasim gelmio neler cekioruz bi ewladimiz olsun.die canim.ama.iste bilmiorum varsa zor inanirim igneelrden öyle pozitif cikiodurr diorum ay ne bilim bende bilmiom ne dusuncegimi sali gunu hayirlisyla bi gelseydi waala sende saol canim cok guzel moral veriosun insallah ikizdir seninki

Ya ne guzel konusup umutlandiriosun beni ama konduramiorum iste kendime ya inanasim gelmio neler cekioruz bi ewladimiz olsun.die canim.ama.iste bilmiorum varsa zor inanirim igneelrden öyle pozitif cikiodurr diorum ay ne bilim bende bilmiom ne dusuncegimi sali gunu hayirlisyla bi gelseydi waala sende saol canim cok guzel moral veriosun insallah ikizdir seninki
İnşallah cnimm inşallah. Valla bnde kese ve kalp atışını duyana kadar idrak edemicem galiba. Bugün dalıp transferin 11. Günü diyorum hala. Anne olmayı cok hayal etmistim ama böylesine muazzam bi duygu hissedicegimi dusunememistim. Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin insallah. Bizi bizden başka kimse anlayamaz

Ha
İnşallah cnimm inşallah. Valla bnde kese ve kalp atışını duyana kadar idrak edemicem galiba. Bugün dalıp transferin 11. Günü diyorum hala. Anne olmayı cok hayal etmistim ama böylesine muazzam bi duygu hissedicegimi dusunememistim. Rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin insallah. Bizi bizden başka kimse anlayamaz
Hayaldi gercek oldu cok şükür senin adina insallah keseyide kalp atisinida duyucaksin buralara kadar geldin Allahin izniyle onlarida goruceksin. Bende bu duyguyu tadicami dusunemiorum imkansiz gibi gelio dile kolay 5sene olmus cok ve zor tedavilerden gectik hamile kalirsam inanmamam cook normal walla. Bizim gibiler bizi anlar dedigin gibi oyuzden Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin. AMinnn

Kızlar selamlar, dondurulmuş 3. Gün embiriyosu, 9 rahim kalınlığıyla 4. Tedavimde olmadı, hiçbir belirti yok, idrar testi negatif, bugün 9. Günüm, delircem artık yaa, çok mutsuzum

Kızlar selamlar, dondurulmuş 3. Gün embiriyosu, 9 rahim kalınlığıyla 4. Tedavimde olmadı, hiçbir belirti yok, idrar testi negatif, bugün 9. Günüm, delircem artık yaa, çok mutsuzum
Canımmm bak bnimle birlikte transfer olan arkadaşım 10. Gün idrarda test yaptı negatif çıktı öğlen kan verdi 100 çıktı değeri . Onunda 3. Gün embriyosuydu. Bnim degerim 316 çıktı idrarda hala silikti

Canımmm bak bnimle birlikte transfer olan arkadaşım 10. Gün idrarda test yaptı negatif çıktı öğlen kan verdi 100 çıktı değeri . Onunda 3. Gün embriyosuydu. Bnim degerim 316 çıktı idrarda hala silikti
Gerçekten mi , o kadar ümitsizimki anlatamam, belirtide yok

Kizlar selam, bende iyi haberler vermek isterdim ama durumum cok vahim, bu sabah kalktigimda adet kanamasi gibi kanamam basladi doktora gittim hemen yakindaki ozel hastaneye, dr bakti ve sali dan bugune kese hic gelismemis en son 6mm di hala ayni boyutta, ama isin tuhaf kismi hcg istikrarli devam etmis 6344 cikti, olmasi gerektigi gibi yani. Dr bi umut saliya kadar bekleyelim gelisecek mi dedi.igne yapti ve ilaclarada devam dedi Kese olmasi gereken yerden asagidaymis. Eger gelisme saglanmazsa sali gunu alacaklar bebegimi :KK43: :KK43: :KK43:

Kizlar selam, bende iyi haberler vermek isterdim ama durumum cok vahim, bu sabah kalktigimda adet kanamasi gibi kanamam basladi doktora gittim hemen yakindaki ozel hastaneye, dr bakti ve sali dan bugune kese hic gelismemis en son 6mm di hala ayni boyutta, ama isin tuhaf kismi hcg istikrarli devam etmis 6344 cikti, olmasi gerektigi gibi yani. Dr bi umut saliya kadar bekleyelim gelisecek mi dedi.igne yapti ve ilaclarada devam dedi Kese olmasi gereken yerden asagidaymis. Eger gelisme saglanmazsa sali gunu alacaklar bebegimi :KK43: :KK43: :KK43:
Üzülme canım dua et insallah bebisin seni birakmaz.yat dinlen bol bol sikintida yapma.herseyin başı stres Allah büyüktür

Herşey çok güzel olucak. Hem benim eltimin bebekleri ikizdi bitane kese 1 ay boyunca görünmedi sonraki kalp atışında öğrenildi bi anda gelişmiş. Insallah snin bebeginde sana şaka yapiyosur :)

Kızlar transferin 9. Günü 316 bugün 11. Gün 720 çıktı. İkiz olma ihtimali var mıdır??

Canım stres yapma sakın inşallah Salı'ya kadar gelişecek ve bebeğin seninle olacak dua et ümidini kaybetme lütfen

Herşey çok güzel olucak. Hem benim eltimin bebekleri ikizdi bitane kese 1 ay boyunca görünmedi sonraki kalp atışında öğrenildi bi anda gelişmiş. Insallah snin bebeginde sana şaka yapiyosur :)
Insallah dedigin gibidir cnm, senin de degerlerin yuksek cikmis masallah ikiz olabilir cnm, gonlune gore versin rabbim

Amiiin cnim sağlıklı olsunda insallah. Sende üzülmüyosun tamam mıı
Sabahtan beri aglamaktan kahroldum, hamileligimi ogrendigimde 1100 lerde bi deger cikmisti oyle sevinmistim ki bugune kadar hep 2 kati artti, daha once 2 kez dis gebelik gecirdim tuplerim Alindi. Bu sefer sonucu gordugumde cok mutlu olmustum, sevincimi tum herkesle paylastim. Ama sevincim kursagimda kaldi, yinede isyan etmiyorum rabbim herseyin hayirlisini versin, ama umitsizlik yok desem yalan olur :( bana sali gunu icin bi mucize gerek

Sabahtan beri aglamaktan kahroldum, hamileligimi ogrendigimde 1100 lerde bi deger cikmisti oyle sevinmistim ki bugune kadar hep 2 kati artti, daha once 2 kez dis gebelik gecirdim tuplerim Alindi. Bu sefer sonucu gordugumde cok mutlu olmustum, sevincimi tum herkesle paylastim. Ama sevincim kursagimda kaldi, yinede isyan etmiyorum rabbim herseyin hayirlisini versin, ama umitsizlik yok desem yalan olur :KK43: bana sali gunu icin bi mucize gerek
Ama üzülmen işi iyice kötüye götürür biliyosun. Üzme bebeğinide kendinide lütfennnn. Yoktan vareden rabbim yüzüne gülsün inşallah. Bebegin sana el sallasın oralardan:)

Back
X