Kizlar hamileyim 421.o6 cikti sonuc nasil
Ayyy hadı hayırlı ugurlu olsun ınsallah kucagına almayı nasıp etsın Rabbım cok sevındım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar hamileyim 421.o6 cikti sonuc nasil
Merhaba transfer olup bekleyen var mi 1.gunum sanki hic transfer olmamis gibi hissediyorm bu normal mi
Yavrummm maşallah subanallah harika sonucun ve bence kesin ikizzzz. Yaaa cok ama cook sevindimm biliyodum zateennn :))))Kizlar hamileyim 421.o6 cikti sonuc nasil
Merhaba Canım transferımın 7. gunu bende cok heyecanlıyım:)
maşlahh cnm ne kadar yüksek çıkmış transferinin kaçıncı günüydü.Kizlar hamileyim 421.o6 cikti sonuc nasil
Bnmde 3. Gunum cnm aynen pek bi değişklk yok normal herhlde bnde hc transfer olmusum gbi hissetmyrmMerhaba transfer olup bekleyen var mi 1.gunum sanki hic transfer olmamis gibi hissediyorm bu normal mi
Hayırlı olsn cnm kacıncı gun embrıyosu ve kacıncı gun kan versnKizlar hamileyim 421.o6 cikti sonuc nasil
Ne skntili birseymis ya her hareketimi sorgular oldumBnmde 3. Gunum cnm aynen pek bi değişklk yok normal herhlde bnde hc transfer olmusum gbi hissetmyrm
5. Gun embriyosu İlk 3 gun içinde tutunuyrmys o yuZden bn hep istirahat edyrmNe skntili birseymis ya her hareketimi sorgular oldum
Ya benimde 5.gun embriyosu yatiyorum ama bu seferde dolasim olsun felan diye kalkiyorum 15 dk yuruyup tekrar yatiyorum kendimi dinlemek istemiyorum fazla aslinda5. Gun embriyosu İlk 3 gun içinde tutunuyrmys o yuZden bn hep istirahat edyrm
Derom birsey sorucam. Transfer sonrasi uzanmalimiyim yani is yerinden izin alsammi diye soruyorum bide suana kadar agrin sizin oldu mu? yada baska türlu bir sey...akinti gibi mesela?
Bilmiomki canim ya degerim iyimi 3haftalikmisYavrummm maşallah subanallah harika sonucun ve bence kesin ikizzzz. Yaaa cok ama cook sevindimm biliyodum zateennn :))))
canım öncelikle hayırlı olsun.anladim canim , bakalim bende bir 4 gun izin alicam nede olsa ilk denemem dinlenirim bir kac gun.
Hakkimizda hayirlisi bakalim ...
Canim insallah, senind guzl haberlerini bekliyorumİnşallah canım gelişme olmuştur. Bende yarın gidicem heyecanlıyım baya hayırlı haberlerini bekliyorum. Bence yarın güzel şeyler söylenicek bebişin için![]()
Sagol cnm benim, allah kimsenin kucagini bos birakmasinCanımcım nolur bozma moralını valla sen uzuluncebızde cok uzuluyoruz,Rabbımın mucızelerıyle sana nasıp eder ınsallah.guzel guzel musmutlu hbaerler alırsın ve bızede verırsın:)