TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Kizlar hamileyim 421.o6 cikti sonuc nasil
maşlahh cnm ne kadar yüksek çıkmış transferinin kaçıncı günüydü.
benim 5 .gün emriyosunu 9 .günü 97,1 çıktı.
allh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.....

MasaALLAH senin adina cok sevindim cok guzel cikmis degerin, kacinci denemedi acaba? Ikiz olma ihtimali olabilir belki.

Derom birsey sorucam. Transfer sonrasi uzanmalimiyim yani is yerinden izin alsammi diye soruyorum bide suana kadar agrin sizin oldu mu? yada baska türlu bir sey...akinti gibi mesela?

Surekli rabbi hebli mines salihin okuyorum sizlerede tavsiye ederim Rabbim ol dedikten sonra

Derom birsey sorucam. Transfer sonrasi uzanmalimiyim yani is yerinden izin alsammi diye soruyorum bide suana kadar agrin sizin oldu mu? yada baska türlu bir sey...akinti gibi mesela?

Valla ben ıkı gun ızın aldım ne olur ne olmaz dıye cunku servıs kullanıyorum,ıtersen sende al .Ama yatmayı cok onermıyorlar .Sadece dıkkat et yorma kendını agırlık kaldırma ani hareketlerden kacın ve en onemlısı bır kac gun sıcak suya gırme banyo yapmadım ben 4 gun valla,sıcak ıyı gelmyor cunku.Onun harıcınde normal yasantıda devam et Allahın ıznıyle hıc bısey olmaz.Sadece dıkkat et ec ısı falan da yapma:)Jel kullandıgın ıcın akıntın oluyor herkesın farklı olıyor ama bılgın olsun.Bene gecelerı yatamadım acayıp sıskınlıgım vardı:)

anladim canim , bakalim bende bir 4 gun izin alicam nede olsa ilk denemem dinlenirim bir kac gun.

Hakkimizda hayirlisi bakalim ...

anladim canim , bakalim bende bir 4 gun izin alicam nede olsa ilk denemem dinlenirim bir kac gun.

Hakkimizda hayirlisi bakalim ...
canım öncelikle hayırlı olsun.
benimde ilk denememdi umarım sonda olur ve çok merak içinde sürekli bir merak halim var... ne kadar çabuk normal hayatına dönersen o kadar iyi evde kaldığın sürece sürekli araştırma halinde olup stres yapma olasılığın yüksek ben sadece 2 gün evdeydim ve o iki gün kafayı yiyecektim.
başka şeylerle ilgilenmeye çalış biliyorum çok zor ama sabret ve rahat ol.
inşlllh olumlu sonuç alırsın.

Canımcım nolur bozma moralını valla sen uzuluncebızde cok uzuluyoruz,Rabbımın mucızelerıyle sana nasıp eder ınsallah.guzel guzel musmutlu hbaerler alırsın ve bızede verırsın:)
Sagol cnm benim, allah kimsenin kucagini bos birakmasin

Back
X