TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Artık içinde umuda sıkı sıkı sarıl cnm strese girmemeye calıs. 9 ay kanamaları olan insanlar olmus kese gelişmiş ya diğer sıkıntılar da düZelir inş. Tup bebek doktoruna mı gttn? Bnmde 4. Gunum hiç bir hissiyatım yok korku da var umutta var cok karısık. 12. Gun test yaptırırm diyorum daha fazla bekleyemem herhlde
Cok sagol cnm benim, yok cnm ben tup bebek doktoruna gitmedim yakinimdaki ozel hastaneye gittim, orda devam edicem gebelik takibine. Canim b ndede hic his yoktu ilk baslar 8. Gundn snra belirtiler basladi oda sadece kasik agrisi vardi sen icini ferah tut

Canim doktordan geldim kese gelismis 13 mm olmus, cok sukur mucize gibi ,riskim devam ediyor, icerde kanama alani var, ama dr haftaya gel dedi igne vurundum ilaclara devam dedi, sen naaptin cnm

Canım hadı gozun aydın darısı sabırsızlıkla bekleryenlerın basına ınsallah.Saglıkla sıhatle guzel bır hamılelık gecırırsın ınsallah:)

Cok sagol cnm benim, yok cnm ben tup bebek doktoruna gitmedim yakinimdaki ozel hastaneye gittim, orda devam edicem gebelik takibine. Canim b ndede hic his yoktu ilk baslar 8. Gundn snra belirtiler basladi oda sadece kasik agrisi vardi sen icini ferah tut
Sabrediyrum gunler bir an önce gecsin diye ama o test sonucunu beklemek de ölüm:) Allahım hepimizin emeklerinin karsılıgını versn kucagını doldrsn inş

Kızlar cok fazla gazım var sıkısma oluyor ve kasıklarıma vuruyor neden olabılır? sızın de oluyormuydu?

Proluton depot canim ignenin adi, progesteron iceriyor sanirim, tutunma amacli, dusuge karsiymis
Canım bende ilk kontrolümü oldum kesenin yeri güzel dedi kesede iyi dedi haftaya kalp atışları için gidicez. İğneyi kesti crinone jeli günde 2 ye çıkardı. İnşallah herşey yolunda giderde bebeklerimizi kucağımıza alırız

Canım bende ilk kontrolümü oldum kesenin yeri güzel dedi kesede iyi dedi haftaya kalp atışları için gidicez. İğneyi kesti crinone jeli günde 2 ye çıkardı. İnşallah herşey yolunda giderde bebeklerimizi kucağımıza alırız
Ohh cok guzel canim masallah, cok sevindim darisi kalp atisini duymaya insallah:dua::nazar::KK68:

Kızlar 9.gün transferim ve ikinci silik çizgiyi gördüm ne diyorsunuz
IMAG8269.webp
ancak resimde çok çıkmamış sanki ama vardı. Rabbim herşeye bu heyecanı yasattsin inşallah , dualarinizi esirgemeyin lütfen . Akşam kan test yapicam , hayırlısı bakalım.

Kızlar 9.gün transferim ve ikinci silik çizgiyi gördüm ne diyorsunuz Eki Görüntüle 1944078 ancak resimde çok çıkmamış sanki ama vardı. Rabbim herşeye bu heyecanı yasattsin inşallah , dualarinizi esirgemeyin lütfen . Akşam kan test yapicam , hayırlısı bakalım.
Kandada pozitifi gorursn inş cnm kacıncı gun embriyosuydy

Kandada pozitifi gorursn inş cnm kacıncı gun embriyosuydy

Allah razı olsun canım ınsallah,5.gun embriyosu ve 1 embriyo ıle 9.gun transfer .Iste yınde cok umutlanmak ıstemıyorum,hayel kırıklıgına ugrmaktan korkuyorum ,ınsallah Rabbım dılegen herkese nasıp etsın:)

Allah razı olsun canım ınsallah,5.gun embriyosu ve 1 embriyo ıle 9.gun transfer .Iste yınde cok umutlanmak ıstemıyorum,hayel kırıklıgına ugrmaktan korkuyorum ,ınsallah Rabbım dılegen herkese nasıp etsın:)
İdrarda gorunce genelde kandada cıkıyor cnm inş saglıklı ilerler hersey. Bnmde 5.Gun embrıyosu bgnde 5. Gunum

Bu arada hiç tutunma lekelenmesi yasadınmı yasadyssn kacıncı gun yasadın cnm

Back
X