İnşallah istediğin gibi olur[/QUO
insallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah istediğin gibi olur[/QUO
insallahh
Hayırlı olsun canım evet yüksek çıkmış bence de olabilir hadi Rabbim tamamını edersinKızlar merhaba. Transferin 13. Günü rakam 887.88 çıktı ikiz olma ihtimali var mıdır sizce rakam yüksek çıktı çünkü :)
Kontrole gittim evet o yüksek çıkmasının sebebi iki tane keseymis :)) cok mutluyum inşallah kalp atışlarını ne zaman duyarim nerdeyse 10 sure verdi doktor ama ben sabirsizimHayırlı olsun canım evet yüksek çıkmış bence de olabilir hadi Rabbim tamamını edersin
Kontrole gittim evet o yüksek çıkmasının sebebi iki tane keseymis :)) cok mutluyum inşallah kalp atışlarını ne zaman duyarim nerdeyse 10 sure verdi doktor ama ben sabirsizim
Canım cok çok sağol Allah razı olsun inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :)Ayyy canım çok hadi gözün aydın çok sevindim . Rabbim sizlere bağışlasın inşallah canim
Arkadaşlar Merhaba,
Yardımınıza ihtiyacım var. 3.gün 8 hücreli 1.kalite 2 tane embriyo transferim gerçekleşti. Bugün transferin 11.günü. 8.gün beta testi yaptım 2.80 çıktı. 10. gün değerim 7.50 çıktı. Yarın 12.gün testim yapılacak. Bu değerler çok düşük değil mi ? Yarın bir sürprizle karşılaşma ihtimalim var mıdır ? En az kaç olması gerekir ki hamilelik var demek için? Bilgisi olan yardım etsin lütfen![]()
Canım ben kullandım çok fazla ağrı olmuyor ilk ignesi yapıldığında çok hafif bi ağrı hissediyosun sonra geçiyorKızlar doktor bana proluton iğne verdi bugün transferimin 8. Günü. Bugün olacağım. Bu iğne çok mu acı ağrı yapıyor ? Kullanan var mı ?
Saat 20:00 civarı yaptırdık iğneyi sanki o saatten beri kasıklarımda biri horon tepiyor içim kıpır kıpır :)Canım ben kullandım çok fazla ağrı olmuyor ilk ignesi yapıldığında çok hafif bi ağrı hissediyosun sonra geçiyor
Kızlar doktor bana proluton iğne verdi bugün transferimin 8. Günü. Bugün olacağım. Bu iğne çok mu acı ağrı yapıyor ? Kullanan var mı ?
Canım Allah kolaylık versın ama ben kullanmadım valla.Aman sıkma canını nekadar acıtacak yeterkı sız ıyı olun ınankı gozun baska hıc bırseyı gormez.
İnşallahZaten o iğne bebek anne rahmine sıkıca tutunsun diye veriliyor canım inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana
Canım ben 14. Gün test yaptırdım benimki 5. GÜN embiriyosuydu bende kalp atışını duymaya gittiğim güne kadar haftada bir şekilde yaptırdımİnşallahsenin transferinden ne kadar sonra test yapıldı ? Kaçıncı gün embriyosuydu canım
Benim de 5. Gün embiriyosu 1 Mart'ta transfer oldu pazartesi 13 mart sonuç alacağız :) kalp atışı ne kadar sonra duyuluyor ? Sen de ilk test yaptırdığında kese filan oluşmuş muydu? Kusura bakma nolur çok soru sordum ama bilirsin insanın içi içini yiyor acaba tutundu mu ne aşama da diyeCanım ben 14. Gün test yaptırdım benimki 5. GÜN embiriyosuydu bende kalp atışını duymaya gittiğim güne kadar haftada bir şekilde yaptırdım
Canım ben testi yaptıktan 2 hafta sonra gittim doktora 6 haftalıktı hem keseyi gördük hem kalp atışlarını duydukBenim de 5. Gün embiriyosu 1 Mart'ta transfer oldu pazartesi 13 mart sonuç alacağız :) kalp atışı ne kadar sonra duyuluyor ? Sen de ilk test yaptırdığında kese filan oluşmuş muydu? Kusura bakma nolur çok soru sordum ama bilirsin insanın içi içini yiyor acaba tutundu mu ne aşama da diye
Orası öyle oldummiğneyi dün akşam, kasıklarımda hareketlilik var sanki bakalım kısmet![]()