Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence takılma kendinde bişeyler arama benim hiç aklıma bile gelmemişti geçen sene şimdi duyuyorum keşke hiç öğrenmeseydim şimdiki deneyişimde artık hergün kendi kendime sorarım benim ilk tuttu ama 11 haftalıkken düştü ben hiç farketmedim bile tuttuktan sonra kasıklarım bıçak batması oldu o bekleme sürecinde hiç bi şey olmadı ama illaki diyorsan biraz rahimde akıntı fazlalılığım olmuş onuda ablam ilternetten okumuş telefonda söyledi ondan sonra farkettim mide bulantısı oluyo tutunurken birde sonradan hep bak bilerek değil baş ağrısı çok oluyor ama herkezde aynı olacak diye bi şey yok kimisi hiç bi şey yaşamazmış ben demeseler fark bile etmezdimbence esnek ol bitanemi konuldu kaçıncı denemen şimdiden hayırlı olsun
çok teşekkürler sizinle paylaşmak güzel benim ikinci denemem ilki de hüsranla bitti yumurta rezervimde azalma var en çok ondan korkuyorum bu arada çiğdem32 bebeğin için çok üzüldüm
Ara ara tüm adet belirtilerini yaşıyorum ama çok sık değil bi de benim her ay aynı şeyler olur ne hissedeceğimi şaşırdım allah yardımcımız olur inşallah