- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
tup bebekte ki genetik dr u dedi .belki benim kiler 5 7 buyuk genler ve parcalardaki kopma buyuk başarı şansı yüzde 13 ama hiç bulamayabiliriz de dediler. Ilk tup bebek tedavimde 10 yumurtadan hiç sağlıklı bulamadık misal.ama herkesin kaderi farklı dr un ne dediyse sana o doğrudurçok üzüldüm yaa .. ne denir ALlah imtihanınızı hafifletsin. biz sizle aynı kromozomduk. ama %13'ü ben de ilk kez duydum. bunu tüp bebekte başarı şansı için mi dediler? yoksa normal gebelikte sağlıklı olma mı? nedir bu başımıza gelen anlamıyorum cidden Allaha sığınıyorum..
canım anladım yani sana söylenen tüp bebekte sağlıklı bulma şansının %13 olduğu değil mi doğru anladım? ben normal gebelikte şansın bu dediler sandım da ondan sordum.. sanırım yanlış anladım. tüp bebek deneyecek misin tekrar.. gönlünü ferah tut insallah ne olmazlar oluyor üstelik 1993 yazmışsın daha genceciksin.. olacak inanıyorum.tup bebekte ki genetik dr u dedi .belki benim kiler 5 7 buyuk genler ve parcalardaki kopma buyuk başarı şansı yüzde 13 ama hiç bulamayabiliriz de dediler. Ilk tup bebek tedavimde 10 yumurtadan hiç sağlıklı bulamadık misal.ama herkesin kaderi farklı dr un ne dediyse sana o doğrudur
Aynen canım tuP bebekte malesef oran bu denildi. Tabi kader kısmet biraz bu işler. Dusuk yapmak zor gerçekten birde büyük hamilelik olunca .ömrümden ömürler gitti inan ki .. yoruldum yani. Kürtaj doğum felan . Allah düşmanıma vermesin. Inşallah canım senin benim kimde varsa bu sıkıntı allahım yüzünü güldürsün.canım anladım yani sana söylenen tüp bebekte sağlıklı bulma şansının %13 olduğu değil mi doğru anladım? ben normal gebelikte şansın bu dediler sandım da ondan sordum.. sanırım yanlış anladım. tüp bebek deneyecek misin tekrar.. gönlünü ferah tut insallah ne olmazlar oluyor üstelik 1993 yazmışsın daha genceciksin.. olacak inanıyorum.
daha genceciksin. seni o kadar iyi anlıyorum ki bunu yaşayan insanlar bilir. bizim seninle aynı kromozomlar birebir. tüp bebek de şans düşük, normal kalsan tamamen şans.. doktorlar bile net bişi demiyor. kendin karar ver diyorlar. insanlar anlamıyor ben de gebeyim. düşünüyorum normal de şansın tüp bebekden daha yüksek ama o da risk,şans,kader ksımet işte.. gücünü toparladığında denersin. sabretmekten başka şansımız yok. ben üniversite hastanesine gittim, orda 2 doktorla konuştum. sonra bu forumdan bulduğum bir kadın doğumcuyu aradım genetik ile ilgiliymiş o da bana en son şunu dedi "cok büyük kromozomlar bu gebelik ilerlerse ins bisi yoktur" buna inanmak istiyorum.. Rabbim merhametiyle muammele etsin bize. biliyorum yaşadıkların cok zor okudum.. ama gençsin sadece bunu düşün..Aynen canım tuP bebekte malesef oran bu denildi. Tabi kader kısmet biraz bu işler. Dusuk yapmak zor gerçekten birde büyük hamilelik olunca .ömrümden ömürler gitti inan ki .. yoruldum yani. Kürtaj doğum felan . Allah düşmanıma vermesin. Inşallah canım senin benim kimde varsa bu sıkıntı allahım yüzünü güldürsün.
Canım 12.haftada baktır ense kalinligi felan normal ise bence içini ferah tut.o hafta çok önemli benim anladığım. Senin şuan kac haftalık. Allah yüzüne baksin. Korkma herkesin kaderi farklı. Bak biz nasıl olmuşuz. Allah verecek olduktan sonra gerisi teferruatdaha genceciksin. seni o kadar iyi anlıyorum ki bunu yaşayan insanlar bilir. bizim seninle aynı kromozomlar birebir. tüp bebek de şans düşük, normal kalsan tamamen şans.. doktorlar bile net bişi demiyor. kendin karar ver diyorlar. insanlar anlamıyor ben de gebeyim. düşünüyorum normal de şansın tüp bebekden daha yüksek ama o da risk,şans,kader ksımet işte.. gücünü toparladığında denersin. sabretmekten başka şansımız yok. ben üniversite hastanesine gittim, orda 2 doktorla konuştum. sonra bu forumdan bulduğum bir kadın doğumcuyu aradım genetik ile ilgiliymiş o da bana en son şunu dedi "cok büyük kromozomlar bu gebelik ilerlerse ins bisi yoktur" buna inanmak istiyorum.. Rabbim merhametiyle muammele etsin bize. biliyorum yaşadıkların cok zor okudum.. ama gençsin sadece bunu düşün..
aynını bize de dedi. eşime test yapıldı sperm fish mi ne tam bilmiyorum yanlış da olmasın o testin sonucuna göre sağlıklı oranı yüzde onyedi mi yüzde onüç mü ne demişti.Öyle tabi ama translokasyon için hemen hemen tüm doktorlar aynı şeyi söyler yani yüzde 13 şansın var demeleri çok şaşırttı. Çok düşük bi oran çünkü. Yani gebe kalirsan %87 sagliksiz olur demek bu ve bunu cidden hiç duymadım açıkçası ve üzüldüm aynı şekilde olan diğer arkadaşlar da yazar muhtemelen. Insallah saglikli bir gebelik yasarsin sende kendini uzme Allah büyüktür..
bunu size tüp bebekte başarı oranı için dedi ama dimi? ben normal gebelikte başarı oranı sanıp şaşırdım.. bu oran tüp bebekteki oran anladığım kadarıyla.aynını bize de dedi. eşime test yapıldı sperm fish mi ne tam bilmiyorum yanlış da olmasın o testin sonucuna göre sağlıklı oranı yüzde onyedi mi yüzde onüç mü ne demişti.
bizde de translakasyon var 7,9
kaç haftalıksındaha genceciksin. seni o kadar iyi anlıyorum ki bunu yaşayan insanlar bilir. bizim seninle aynı kromozomlar birebir. tüp bebek de şans düşük, normal kalsan tamamen şans.. doktorlar bile net bişi demiyor. kendin karar ver diyorlar. insanlar anlamıyor ben de gebeyim. düşünüyorum normal de şansın tüp bebekden daha yüksek ama o da risk,şans,kader ksımet işte.. gücünü toparladığında denersin. sabretmekten başka şansımız yok. ben üniversite hastanesine gittim, orda 2 doktorla konuştum. sonra bu forumdan bulduğum bir kadın doğumcuyu aradım genetik ile ilgiliymiş o da bana en son şunu dedi "cok büyük kromozomlar bu gebelik ilerlerse ins bisi yoktur" buna inanmak istiyorum.. Rabbim merhametiyle muammele etsin bize. biliyorum yaşadıkların cok zor okudum.. ama gençsin sadece bunu düşün..
İnşallah bu bebeğinizi sağlıkla iyi günlerde büyütün inş.kaç haftalıksın
ben şuan 37. deyim doğdu doğacak ama korkularım öyle büyük ki. düşünmemek için uğraşıyorum
ablacım neden kendini yıpratıosun. senin cvs sonucun temiz gelmişti. bebek taşıyıcı değil mi. neden kendini üzüyorsun yapma sağlıklı evelalah. 11. haftada ultrasona girdin mi ayrıntılı? benim daha cok yeni 8 hafta.. sen bi de bana sor.. 11. haftada ultrasondan sonra ınsallah sorun cıkmazsa, bi kan testi varmıs yurtdısına gidecek olan o yapıalcak..kaç haftalıksın
ben şuan 37. deyim doğdu doğacak ama korkularım öyle büyük ki. düşünmemek için uğraşıyorum
HERŞEY ULTRASON DA ÇIKMIYOR Kİablacım neden kendini yıpratıosun. senin cvs sonucun temiz gelmişti. bebek taşıyıcı değil mi. neden kendini üzüyorsun yapma sağlıklı evelalah. 11. haftada ultrasona girdin mi ayrıntılı? benim daha cok yeni 8 hafta.. sen bi de bana sor.. 11. haftada ultrasondan sonra ınsallah sorun cıkmazsa, bi kan testi varmıs yurtdısına gidecek olan o yapıalcak..
Peki doğum normalmi sezeryan mi olacakVE TÜM TÜM İSTEYENLERLE
HEP DİLİMDE KALBİMDE DUAM
YA RABBİ NERDE İSTEYEN VARSA SEN NASİP ET
ELLERİNE AÇAN O KULLARININ HASRETİNİ DİNDİR HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE BİZLERE
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ..bence de öyle bir imkanın olursa al bende düşünüyorum. Bak ne güzel rabbim sana o ufacık olan o mucizeyi normal yolla vermiş.. hiç korkma bebeğin sağ salim dünyaya gelecekHERŞEY ULTRASON DA ÇIKMIYOR Kİ
DR YADA BİLİM DİYEYİM YÜZDEYÜZ SAĞLIKLI DEMİYOR
O NÖLGEDE Bİ TANE GEN PARÇASI KOPSA HASTALIK SEBEBİ
YAŞADIKLARIM HEP OLUMSUZ OLUNCA OLUMLU HAYAL ETMEK PEK MÜMKÜN OLMUYR
HERKES HEYECANLI
EŞİM
AİLEM
BENDE TIK YOK
HİÇ BİŞEY HİSSETMİYORUM
İNŞALLAH BU HALİM DOĞUMDAN SONRA DEĞİŞİR
SANIRIM HALEN BAĞLANMAKTAN VE KAYBETMEKTEN KORKUYORUM
DOĞSUN İNŞALLAH OLMADI PSKOLOJİK DESTEK ALACAĞIM
Ablacım sen cvs yaptirmistin temizdi.. yoktur bisi korkma. Ben amniyosentez olacağım doktor kesin sonuç amniyosentez dedi. Keşke amniyosentez olsaydın böyle kuruntu yapmazdın belki ya.. Ama korkma bak cvs sonucun tertemiz senin hiçbişi yok sağlıklı o ben inanıyorum kötü şeyleri düşünme.. olsa cvs de çıkardı yüzde 99 nerdeyse kesin o..HERŞEY ULTRASON DA ÇIKMIYOR Kİ
DR YADA BİLİM DİYEYİM YÜZDEYÜZ SAĞLIKLI DEMİYOR
O NÖLGEDE Bİ TANE GEN PARÇASI KOPSA HASTALIK SEBEBİ
YAŞADIKLARIM HEP OLUMSUZ OLUNCA OLUMLU HAYAL ETMEK PEK MÜMKÜN OLMUYR
HERKES HEYECANLI
EŞİM
AİLEM
BENDE TIK YOK
HİÇ BİŞEY HİSSETMİYORUM
İNŞALLAH BU HALİM DOĞUMDAN SONRA DEĞİŞİR
SANIRIM HALEN BAĞLANMAKTAN VE KAYBETMEKTEN KORKUYORUM
DOĞSUN İNŞALLAH OLMADI PSKOLOJİK DESTEK ALACAĞIM
BEN BEYİNCİK SARKMASI AMELİYATI OLDUM 2018 DEPeki doğum normalmi sezeryan mi olacak
AMNİYOSENTEZ VE CVS AYNI SAYILIR KESİNLİK AÇISINDAN FARKI OLSA DR UM AMNİYOSENTEZ İSTERDİ. DOKTORUMA YÜZDEYĞZ GÜVENİYORUM ÖNCE ONA SONRA ALLAH A EMANETİMAblacım sen cvs yaptirmistin temizdi.. yoktur bisi korkma. Ben amniyosentez olacağım doktor kesin sonuç amniyosentez dedi. Keşke amniyosentez olsaydın böyle kuruntu yapmazdın belki ya.. Ama korkma bak cvs sonucun tertemiz senin hiçbişi yok sağlıklı o ben inanıyorum kötü şeyleri düşünme.. olsa cvs de çıkardı yüzde 99 nerdeyse kesin o..
Ablacım yüzde 2 falan bir şey yok bak hiç öyle düşünme bu iki testte cvs de amniyosentez de yüzde 99 kesin tani nerdeyse allah aşkına sen yuzde 2 lik orani dusunup kendine bunu asla yapma . Olsa doktor soylerdi inan.. hem bak senin cok buyuk kromozomlarda mutlaka bir sorun cikardi. Cvs temiz cikmis gule oynaya gecirmen lazim inan. Gelecegi dusunme ozamana kadar neler neler olur neler gelisir dunya değişiyor. Mutlu ol. O melek sapasaglam evelallah.. önceki gebeliklerinle kıyaslama onlarda 11. Haftada ultrasona bile girmedin belki. Bu testler de yapılmadı.. Allah bizimle.insallah.AMNİYOSENTEZ DEN ALINAN KROMOZOM ANALİZİ HARİCİNDE DAHA DETAYLI MİCROARRAY TESTİ DE YAPTIRDIM AMA YİNE DE YÜZDE YÜZ DEĞİL ASLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?