Allah yardımcın olsun, hayırla sağlıklı 10 gün sonra yüksek bir bera hcg bekliyoruz inşallah sendenYarin sabahtan transferim var cok tesekkur ederim insallah hersey yolunda gider
Allah yardımcımız olsunHerkese Merhaba bende de translokasyon sorunu var 6 ve 19 yer değişimi,kendiliğinden 1 adet gebeliğim oldu ancak 7.ayında oğlumun kalbi durdudaha sonra tekrar gebeliğim oldu onda da başlarında düşük oldu 1 yıl kadar hamilelik olmadı daha sonra eşime ve bana genetik test yapıldı bende 6 ve 19 translokasyon (yer değişimi) çıktı Zekai Tahir Burak Hastanesinde iki ay sonra sonuçlar çıktı orada konuştuğum genetikçi aşılamada dahil hiçbir şekilde hamile kalmamamı sadece tüp bebek yaptırmam gerektiğini uzun şekilde anlattı.Daha sonra 1 tüp bebek denemem oldu 18 yumurta çıktı 15 tane döllenme oldu 11 tanesi 3.güne kadar geldi 3.günde 9 tanesi pgt için uygun görüldü 9 taneye yapılan pgt sonucunda 1 tanesi sağlıklı çıktı.Blastokist evresinde transfer yapıldı ancak tutmadı.Şu anda başka doktorda muayene oldum 15 yumurtam çıktı 9 tanesi döllendi 7 tanesi 5.güne ulaştı bu sefer 5.günde kapsamlı kromozom taraması yapılacak,bunlardan da 3 tanesi acgh için uygun görüldü 1 hafta oldu beklemedeyim inşallah sağlıklı çıkar Allah'ım bu translokasyon durumunu kimselere vermesin maddi ve manevi olarak çok yıkıldık
Allah yadımcımız olsunHerkese Merhaba bende de translokasyon sorunu var 6 ve 19 yer değişimi,kendiliğinden 1 adet gebeliğim oldu ancak 7.ayında oğlumun kalbi durdudaha sonra tekrar gebeliğim oldu onda da başlarında düşük oldu 1 yıl kadar hamilelik olmadı daha sonra eşime ve bana genetik test yapıldı bende 6 ve 19 translokasyon (yer değişimi) çıktı Zekai Tahir Burak Hastanesinde iki ay sonra sonuçlar çıktı orada konuştuğum genetikçi aşılamada dahil hiçbir şekilde hamile kalmamamı sadece tüp bebek yaptırmam gerektiğini uzun şekilde anlattı.Daha sonra 1 tüp bebek denemem oldu 18 yumurta çıktı 15 tane döllenme oldu 11 tanesi 3.güne kadar geldi 3.günde 9 tanesi pgt için uygun görüldü 9 taneye yapılan pgt sonucunda 1 tanesi sağlıklı çıktı.Blastokist evresinde transfer yapıldı ancak tutmadı.Şu anda başka doktorda muayene oldum 15 yumurtam çıktı 9 tanesi döllendi 7 tanesi 5.güne ulaştı bu sefer 5.günde kapsamlı kromozom taraması yapılacak,bunlardan da 3 tanesi acgh için uygun görüldü 1 hafta oldu beklemedeyim inşallah sağlıklı çıkar Allah'ım bu translokasyon durumunu kimselere vermesin maddi ve manevi olarak çok yıkıldık
inşallahhh inşallah. çok güzel 27 yumurta .. güzel sonuçların gelsin inşallahBende de 1 ve 9. Kromozomlarda translokasyon var.eşimde de sperm sorunu olduğu için embriyolarımızda hep sorun oldu.embriyolarımız sağlıklı gelse bile gelişimi kötü oldu.6. Denememi yaptım 27 yumurta toplandı genetiğe giden sadece 3 tane tranlokasyondan etkilenmiştir dediler inşallah sağlıklı çıkar çok yoruldum
Yumurtamın çok olması önemli değil ki zaten pko olduğum için çok.üç tane gitti genetiğe.inşallah çok sağlıklı gelir ve kaliteli. inşallah hepimizin.inşallahhh inşallah. çok güzel 27 yumurta .. güzel sonuçların gelsin inşallah
Canım senin çocuğun var mı? İnş olumlu sonuçlanır tedavin senin kaçta kaç sağlıklımerhaba,bende dengeli translokasyon çıktı. bir kere düşük yaptım. translokasyon ablamda da var. ben şimdi tüp bebek deneyeceğim sanırım pgt ile tüp bebek denemem gerekiyor. bu konuda bilgisi olan varsa bebek sahibi olan varsa ya da pgt yaptıran arkadaşlar varsa beni de bilgilendirebilir misiniz lütfen.
teşekkürler
Maalesef olumsuz sonuclandi canim. Cocugum yok . 16 da 4 dengeli geldi bir tanesi tuttu gecen yil ama 6 aylikken gwlisimsel problemler oldugu icin sonlandirmak zorunda kaldik. Simdi dondurulmus embriyo transferi oldu iki hafta once ama o da tutmadi. Geride embryo kalmadi yaniCanım senin çocuğun var mı? İnş olumlu sonuçlanır tedavin senin kaçta kaç sağlıklı
Canım benim bu süreç uzun ama sonu olumlu olacak inş pes etmemek gerek.biz elimizden geleni yapalım daha gençsin sen hiç üzülme yeni tedavi yeni umut.kaderimiz buymuş.genetikçim zar atmaya benziyor demişti şans tamamen bir de kısmetMaalesef olumsuz sonuclandi canim. Cocugum yok . 16 da 4 dengeli geldi bir tanesi tuttu gecen yil ama 6 aylikken gwlisimsel problemler oldugu icin sonlandirmak zorunda kaldik. Simdi dondurulmus embriyo transferi oldu iki hafta once ama o da tutmadi. Geride embryo kalmadi yani
Merhaba, sizde hiç bişey çıkmayabilir ama çıkadabilir. çıksa da çıkmasa da çok örneği var sağlıklı bebeğini kucağına alan. sadece tüp bebekselam kızlar benim bebeğimde de kromozonlar yer değiştirmiş kan aldılar eşim ve benden ikimizden birisinde çıkar ümidindeyiz. bu şekilde olup bebeğini sağlıklı bi şekilde eline alan var mı?
Merhaba nisanda bende ikinci tedaviye başlamak istiyorum inşallah ama kararsızım nisan degilde ramazan sonrasımı başlasam diyorum o süreçtede normal yoldan denesem diyorum çk kararsızım sizce ne yapmalıyımtüp bebek yaptırıp pgt yani kromozom analizleri yapılıp sağlıklı embriyoları bulman gerekiyor. bulmamız gerekiyor. normal yolla deneyip de bulabilirsin. çok fazla örneği var. biz henüz şanslı kesim içine giremedik ama umudumuz var
kararına yardımcı olamıyorum ama ben de seninle aynı şeyleri düşünüyorum aslında. ramazan ayında tedavi görsem mi acaba diyorum. sonrasında bekleme süreci olacak nasılsa yazı geçiririm sonra da olursa transfer olurum diyorum ama bilemiyorum. her tanıdığım translokasyonlu olanlar normal yolla hamile kalıp doğurdular . ablam da dahil buna. inan bilemiyorum ben de çok kararsızım. ama ileri haftalarda bebeğimi kaybettiğim için o da çok büyük risk diyorum.. hayırlı bi karar vermiş olursun inşallah canım kısa zamanda. ama şunu unutma allah ol dediğinde oluyor.Merhaba nisanda bende ikinci tedaviye başlamak istiyorum inşallah ama kararsızım nisan degilde ramazan sonrasımı başlasam diyorum o süreçtede normal yoldan denesem diyorum çk kararsızım sizce ne yapmalıyım
Bugün doktorla görüştük ve ramazan öncesi yapmaya karar verdik iniallah nisan sonu gibi rabbim inşallah bu sefer sağlıklı embriyor verir.sizin hikayenizide okudum evet bormaldende bi yandanda korkuyorum benimde ablamda var büyük ihtimal çünkü 3 düşük yaşadı şimdi saglıklı bi oğlu var o translokasyon varmı yokmu diye ögrenmek istemiyo hakkımızda hayırlısı rabbim isteyen herkese verir inşalla.kararına yardımcı olamıyorum ama ben de seninle aynı şeyleri düşünüyorum aslında. ramazan ayında tedavi görsem mi acaba diyorum. sonrasında bekleme süreci olacak nasılsa yazı geçiririm sonra da olursa transfer olurum diyorum ama bilemiyorum. her tanıdığım translokasyonlu olanlar normal yolla hamile kalıp doğurdular . ablam da dahil buna. inan bilemiyorum ben de çok kararsızım. ama ileri haftalarda bebeğimi kaybettiğim için o da çok büyük risk diyorum.. hayırlı bi karar vermiş olursun inşallah canım kısa zamanda. ama şunu unutma allah ol dediğinde oluyor.
Bugün doktorla görüştük ve ramazan öncesi yapmaya karar verdik iniallah nisan sonu gibi rabbim inşallah bu sefer sağlıklı embriyor verir.sizin hikayenizide okudum evet bormaldende bi yandanda korkuyorum benimde ablamda var büyük ihtimal çünkü 3 düşük yaşadı şimdi saglıklı bi oğlu var o translokasyon varmı yokmu diye ögrenmek istemiyo hakkımızda hayırlısı rabbim isteyen herkese verir inşalla.
kararına yardımcı olamıyorum ama ben de seninle aynı şeyleri düşünüyorum aslında. ramazan ayında tedavi görsem mi acaba diyorum. sonrasında bekleme süreci olacak nasılsa yazı geçiririm sonra da olursa transfer olurum diyorum ama bilemiyorum. her tanıdığım translokasyonlu olanlar normal yolla hamile kalıp doğurdular . ablam da dahil buna. inan bilemiyorum ben de çok kararsızım. ama ileri haftalarda bebeğimi kaybettiğim için o da çok büyük risk diyorum.. hayırlı bi karar vermiş olursun inşallah canım kısa zamanda. ama şunu unutma allah ol dediğinde oluyor.
Imzasiz yapilmaz canim onayin gerekiyorArkadaşlar merhaba benim embriyolara ngs yapılmasıniçşn ensen imza istiyorlar achg fish array dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?