Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Benim gittiğim merkez 500 usd alıyorduEvet ngs idi tüm kromozomlar tarandı ama 430 hala duyduğum en yüksek fiyat.
Bir daha yaptırırsam ileride bu fiyatları en azından öğrenmiş oldum.
Evet ngs idi tüm kromozomlar tarandı ama 430 hala duyduğum en yüksek fiyat.
Bir daha yaptırırsam ileride bu fiyatları en azından öğrenmiş oldum.
Oh maşallah. Yok mu arttıran diyesim geldi. Valla Allah bizim yardımcımız olsun, bu paraları isteyenlere de biraz vicdan versin Allah. Emeklerinin karşılığını tabii ki alacaklar. Bu laboratuvarların kurulum maliyetleri yüksek, kullandıkları cihaz ekipman malzemeler hep yurt dışı onu da anlıyorum ama sömürdükleri kadar çok değil yani kesinlikle.Benim gittiğim merkez 500 usd alıyordu
Merhaba D delinefsim sen ne durumdasın en son arkadaşım? Ben tekrar tedaviye başlayacağım, çok yorgunum ama çok istiyorum da. Nerede nasıl başlasam diye araştırmaya başladık yine.Genelde tüm merkezler 350 dolardir..galiba tüp bebek merkezleri pisaya çevrilmiş
Bemde şimdi araştırıyorum ve dediğin gibi çok yprgum oldugum için uzaklara gitmek istemiyorum rahat bir tedavi olsun istiyorum 2 ve 3 tedavilerim yıprattı beni şimdi gaziantep de düşünüyorum ama karar vermiş değilim ankara uzak geliyor mesefe olarak rabbim yardımcımız olsun eşime az kaldı diyorum neye diyor delirmeme diyorum büyün vücüdüm sivilce oldu strese girmekten maddi olarak rahat olmayınca son olsun istiyorum sen şimdi merde yaptıracaksım neresi yakın geliyorMerhaba D delinefsim sen ne durumdasın en son arkadaşım? Ben tekrar tedaviye başlayacağım, çok yorgunum ama çok istiyorum da. Nerede nasıl başlasam diye araştırmaya başladık yine.
Bemde şimdi araştırıyorum ve dediğin gibi çok yprgum oldugum için uzaklara gitmek istemiyorum rahat bir tedavi olsun istiyorum 2 ve 3 tedavilerim yıprattı beni şimdi gaziantep de düşünüyorum ama karar vermiş değilim ankara uzak geliyor mesefe olarak rabbim yardımcımız olsun eşime az kaldı diyorum neye diyor delirmeme diyorum büyün vücüdüm sivilce oldu strese girmekten maddi olarak rahat olmayınca son olsun istiyorum sen şimdi merde yaptıracaksım neresi yakın geliyor
Urfada yasıyorum em yakım amtep de var annemler de antep te yer sorunum olmaz seninle daha kınuşmuş olabilirim ama kafam donduğu için aklIma gelmiyor sizde translokasyon kimde var kaçıncı denemeYıpranmamak elde değil arkadaşım çok haklısın. Bugün eşimden fırçayı yedim ben de delirme öncesi :)
Ben bi toparlanayım 3-4 yerle görüşeceğiz ama en güçlü adayım Memorial Şişli. Orada doktor bakıyorum hangisine gitmek gerek bilmiyorum, tam içime sinen biri olsun istiyorum ama orada da nedense çok ciddi doktor rotasyonu var neden öyle anlamadım. Geçen sene baktıklarım bu sene yok mesela. Semra Hanım tüm dosyalara bakıyormuş ama kendisi ve genetikçiyle görüşmek istiyorum mutlaka karar vermeden bakalım. Sen Antep'te mi yaşıyorsun?
Konuşmuşuzdur mutlaka ben de adını çok net hatırlıyorum ama ben de senin hikayeni tam hatırlayamadım.Urfada yasıyorum em yakım amtep de var annemler de antep te yer sorunum olmaz seninle daha kınuşmuş olabilirim ama kafam donduğu için aklIma gelmiyor sizde translokasyon kimde var kaçıncı deneme
Olabilir zatem heryerde yazıyprumKonuşmuşuzdur mutlaka ben de adını çok net hatırlıyorum ama ben de senin hikayeni tam hatırlayamadım.
Ben de 3-7 resiprokal translokasyon var. 2 erken hafta düşük, 2 dengesiz translokasyon gebelik kaybı,1 başarısız tüp bebek tedavisiTekrar tedaviye niyetleniyoruz inşallah.
Tüp bebek leriniz. Nasıl oldu döllenme gfalanKızlar bende de translokasyon var 5-10 ve 35_24 dengeli translokasyon 4 düşük 2başarısız tüp bebek tedavim var ....novaart mehmet erdem gitmeyi düşünüyorum
Benim 3. Gün de çoğu durdu sadece biri 6. Güne ulaştı oda translasyonluTüp bebek leriniz. Nasıl oldu döllenme gfalan
Eşinde sorun yoktu demi seninBenim 3. Gün de çoğu durdu sadece biri 6. Güne ulaştı oda translasyonlu
Eşimde 2ve 3 te translasyon varEşinde sorun yoktu demi senin
Başka sorum yok dna hasar morfolojı gibiEşimde 2ve 3 te translasyon var
DNA hasarına baktırmadıkBaşka sorum yok dna hasar morfolojı gibi
Döllenmede sorun çıkto kı kac yumurtadan kaçı döllendiDNA hasarına baktırmadık
2 yumurta toplandı 2 side döllendi biri transfer edilecek aşamaya geldi 3. Gün embriyosu 8 hücreliTüp bebek leriniz. Nasıl oldu döllenme gfalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?