Cilt Bakımı Ürünleri Traş Köpüğü

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

:roflol:ay hiç gülcem yoktu ya alemsiniz
iyimi geliyomuş yok yea kullanmam ben şakkıdı hangisi daha iyi ya niveamı arko traş köpüüğümü sırnaşık şey alcamdan diil bi pazar araştırması yapam dedim

Arkadaşlar traş köpüğünün markası Nivea,mentol özelliği var..
Tereddüt eden arkadaşlar kullanmayabilir tabii ama çok büyük bir zahmeti yok,evli olan arkadaşların evinde mutlaka vardır traş köpüğü..
Cilde neden zararı olsun ki arap sabunuyla yüzümüzü yıkayalım demiyoruz,zaten sakalları yumuşatmasının yanında cilde de temas edeceği için üreticiler düşünmüştür bunu..
Çok zararlı olsa erkeklerin yüzü lekeden görünmezdi..
Niveanın parlament mavi şişesinde,bi deneyin bakın,vallahi çok güzel..

Şimdiye kadar hiç onlarda elimi yıkamak aklıma gelmemişti,bu yazıyı okuduktan sora nasıl canım çekti gidip hemen banyoya gidip abimin traş köpüğüyle elimi yıkadım :roflol: :roflol:

kızlar traş köpüğü falan ciltte kıllanma yapıyo diye duymuştum ben. ve bi de onu kullandıktan sonra erkek gibi kokmuyomusunuz. ama tabiki denemeye değer kk kadınlarından öğrendiğim o kadar şey var ki hepsini nerdeyse uyguluyorum bazeen kendimi denek gibi hissediyorum ama olsunnnn

Ciltte kıllanmamı yapıyormuş ?? yok artık, o krem değil ki beslesin, yüzünü yıkayıp temizliyorsun
Ben kıllı olmadığıma göre :):):) korkacak bir şey yok demektir

bunu bende duymuş ve uygulamıştım güzel olmuştu.televizyondan duymuştum.erkeklerin kadınlardan daha geç yaşlanmasını traş fırçası kullanırken cilde masaj olmasına bağlıyorlardı.10 yıl önce duymuştum bunu.ben o zaman babamın arko traş sabununu kullanmıştım.ama 10 yıldan beri denemedim.

ben de evde jöle ya da sac köpüğü kalmadığında
babamın traş köpüğüyle şekil verirdim saçıma
ama yüzüme sürmek aklıma gelmemişti.
saça şekil vermek için de deneyin
benim saçlarım dalgalı
epey işe yarıyor

kizlar bir alemsiniz gece gece güldürdünüz beni. el atmadigimiz erkek kozmetigi kalmisti artik onada el atmis bulunuyoruz... :roflol::roflol: bende esimin tras köpügüne bugün ortak olayim ama duyarsa bana yine kizacak ne bulsan yüzüne sürüyorsun ne duysan yapiyorsun diye. :roflol:

ben üç yıldır yüzümü traş köpüğüyle temizliyorum.gerçekten çok güzel temizliyor.şimdiye kadarda kıllanma tüylenme olmadı.arkonun traş köpüğüde (TÜPTE OLAN)NİVEANIN TRAŞ köpüğüde çok iyi temizliyor...bence hiç tereddüt etmeyin...cildi çok güzel yapıyor.

bi yaşıma daha girdim neler duyup deniycez daha.merak ettim akşam eve gidince eşimin köpüğünü yüzüme sürüp yüz fırçasıyla köpürteyim bari çok zevkli bence. ama sürekli kullanmam galiba en nihayetinde erkek ve bayan cilti aynı değil.zararı olabilir.

anlamadığım şey traş köpüklerinin cildi temizleme gibi bir özelliği mi var.
ne bileyim ordaki amaç cildi kayganlaştırarak bıçağın cildi tahriş etmesini engellemek ve bıçağın hareketini kolaylaştırmak değil mi..şaşırdım

kızlar temizleyeyim derken mahvetmeyin soncta erkek cildinin ihtiyaclarını gidermek icin yapılms
icinde kimyasal kimyasal maddeler vardr

Bence de denemeyin,tıraş köpüğü sonuçta,temizleme özelliği yoktur diye düşünüyorum..

ben kullanamam valla,hem de hakikaten erkek gibi kokar ya,yok ben almıyım,cildinizin parlamasını istiyosanız her gün kayısı sabunuyla yıkayın arkidişler bence hem doğal hem sonucu kesinyerimseniben

kızlar traş köpüğünü bilemem ama bence erkeklerin yüzlerine fırça ile masaj yapmaları ve bundan dolayı geç yaşlanmaları fikri çok mantıklı geldi.Aslında traş köpüğü olmasa bile yüz temizlemek için kullanılan köpükleri bu fırçalar ile uygulamak çok doğru die düşünüorum ya ne güzel hem cilde masaj yap hem temizle :lepi:
sevgilimin traş köpüğünü bi kere kullansam bişi olmaz heralde CADIARZU :roflol:

yahu bu traş köpüğünün başlığı olduğunu bilmiyordum ama bana çok mantıklı geldi cildi temizlemesi, zaten forumdaki yazıları okurken bi arkadaş söylemişti banada mantıklı gelmişti uyguluycaktım ama tereddüt ettim şimdi başlığı görüncede hemen babamın köpüğünü alıp kullandım şimdi bunları yazarken yüzümde köpük var zaten :) ben arkonun tüp içinde olan e vitaminli formüllü traş köpüğünü sürdüm yüzüme bekliyorum, gerçekten cildimde bi ferahlama oldu şimdi 10-15 dak bekletip yıkıyacağım, ama önceden yüzümü yıkamam gerekiyomuş onu yapmadım neyse nasılsa evde var bi daha kullanırım artık : ) sonucu yazarım , yazın cildimi havuz suyu falan temizliyordu gözenek olmuyordu umarım kışında bu traş köpüğü cildimi temizler bende siyah noktaları her seferinde saatlerce temizlemek zorunda kalmam,

kızlar gerçekten inanamıyorum cildimdeki siyah noktalar için cilt bakımına gidecektim ama vazgeçtim, gerçekten temizliyor bu traş köpükleri, erkekler ne şanslı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…