Travesti! Acil!

amy--lee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
32
0
86
42
İstanbul
Arkadaşlar çok zor durumdayım.2 gün önce işyerinin yemeği dolayısıyla Taksim deydim.Saat geç olduğundan kardeşim beni almaya geldi.O gelene kadar meydana kadar yürüdük arkadaşımla.Orada 2 travestiyle birisi resmen pazarlık yapıyordu.O da benim mahalleden en yakın arkadaşımın nişanlısıydı.Kabak gibi gördüm adamı yani,neler söylediğine bile şahit oldum.O beni görmedi.Biraz uzaktan izledim,birlikte üçü gittiler :S Ve çocuğun şakaları hep böyle travesti konuşması falan yapar sürekli :S

7 kasımda evlenecekler,bugün arkadaşıma söyliycektim,balayı yeri falan bakıyodu çok mutluydu yapamadım.Napiim sizce söyleyeyimmi?

yani zor bir durum aslında soylemek daha iyi olur arkadasın icin.. soylemezsen bence daha buyuk bi kotuluk etmis olucaksın bide travestilerle ya kızın midesi kaldırmaz boyle birseyi ya hicbir kadının kaldıramaz soyle bence ama arkadasın nasıl bir tepki verir bilinmez belkide erkek arkadasının yalanlarına inanıp seninle gorusmeyide kesebilir bunları goze al soyliyceksende

bence o kıza bir mail at.

şu tarihte şu saattte nişanlın şuu şuu... meydan da travresti ile anlaştı. inanmıyorsan yemin ettir sor. gibi bir mail at.
sadece biilmesini sağla.

ben olsam söylemezdim
ispatın yok ki
muhtemelen adam allem edip kallem edip
kızın ağzından girip burnundan çıkacak
nişanlısını ikna edecek
sen de mutluluğunu çekemeyen
kıskanç kız olacaksın.
yaşadığın üzüntüye değmez
çünkü sana inanmıcaktır.

Ben de söylemek taraftarıyım,siz de bana kuvvet veriyosunuz.Yarın ne olursa olsun söyliycem.Ama işte ya kız nişanlısına söyler de başıma bela olursa diye çekiniyorum.Aslında bana teşekkür etmesi lazım.

Lütfen fake konu olsun bu konu,yüreğim dayanmayacak bu muhabbetlere..
Yani adamın birini seviyorsun,evleneceksin,onu baba yapacaksın,adam travesti avında...
Çocuğuna yavrum senin baban bi dümbelekti demekten başka ne yapabilir insan,o da açık verirse bu insan yevrusu

yakın arkadaşın ,mahalleden ,çok yakında evlenecek ve sen bunu bilerek rahatsız olacaksın...
eğer söylemezsen ,vicdanın rahat etmeyecek ... yani evlendikten sonra yüzyüze de geleceğin biri sonuçta,insan arkasını dönüp amannnn diyemiyor elbette ama ,malum doğruyu söyleyende 9 köyden kovuluyor...ispat gerek ,çünkü erkek bunu kesinlikle hem evlilik arefesi adına ,hemde travesti ile olması adına kesin yalanlayacak....
zor bir durum ...
travesti ile cinsel ilişki yaşayan bir adamın ,kendi cinsi ile de bunu yaşaması imkansız değil ...
bu fanteziden çok bir tercih de aslında...

valla zor bir durum nişanlısı üste çıkıcaktır büyük bir ihtimalle elinizde kanıt falanda yok ama söylenmezse daha kötü sanırım en iyisi mail yollamak başkasının mail adresiyle bunu yapabilirsiniz off zor yaa-tatlicadiarzu-

keşke öyle olsaydı... ben de inanamadım,nasıl biri olduğuyla ilgili,görüntüsüyle ilgili burada başka şeyler yazıcam ama yazmak istemiyorum.yani sadece söyleyip söylememek konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum.en önemli konu bu şimdi.
arkadaşım onu çok seviyor ve söylesem biliyorum ki bana asla inanmıycak,inanmayacağına eminim ama söylemek de istiyorum.bana söylenmesini isterdim çünkü.ama mail fikri güzel fikir bence.

maile de kılıf uydurulacak elbette!
^^bizi kıskanan ,aramızı bozmaya çalışan biri hayatım ,takmam onları sevindirme ^^ diyecek ,kız da muhtemelen bunu böyle kabullanecek ,her ne kadar bu mail onu rahatsız edip ,düşündürse de ...

Ya yazıcam artık,çocuk böyle mafya gibi bişey bunu da gözardı etmeyin.Görüntüsü hani tesbihli,ayakkabının arkasına basarak külhanbeyliler olur ya onun gibi.Ne bileyim kamufle mi etmiş kendisini napmış.Ben de nişanlıyım,dördümüz biyerlere çıkardık arasıra kimseyi beğenmez,taklitini yapar ve hep ne biçin konuşuyo bu travesti gibi,ne biçim yürüyo bu travesti gibi falan der,taklit yapar falan.ve şimdi düşündüm de söylediğimi duyarsa hakkımda pek iyi olmayabilir.nişanlım da askerde.ailem de şehir dışında,kardeşim vardı ama ünv okumaya gitti.en iyisi susmak sanırım...

Bırak bence söyleme sonra ara bozucu derler sen kötü olursun. Bizim milletimize iyilik yaramaz bitanem dedi dersin sonra sakın aman.Kötünün iyisini diyeyim sen mektup falan yazdır ama sen yazma sakın ama sakın sen yazma başkasına yazdır koy kapısına yada mail at yabancı bir adresten onuda cafeden falan yaptır.Hatta deki gördüm ama araştırın belki ben yanlış anlamışımdır.

susmak mi en iyisi?
korkuyorsun apacik tamam..
ama karsindaki insanin hayati mahvolabilir?
sen de bunu bile bile susacaksin yani oyle mi?
sen benim arkadasim olsan iki dunyada da affetmezdim seni.

Canım sen homofobi nedir hiç duymadınmı hah işte tam bu tarz insanlardır gaylar hakkında devamlı kötü konuşurlar atıp tutarlar ki bu taraflarını bastırsınlar..

Nişanlısının allah yardımcısı olsun.
Kıza üzüldüm şimdi.
Öğrense dünya başına yıkılır.
Öyle bir durum ki insan keşke bir kadınla aldatsaydın diye düşünür sanırım..

o adamın olduğuna kanaat getirdikten sonra resim çekseydiniz elinizde kanıtınız olurdu
ben söylerdim tabi ama kanıt olmayınca nasıl olacak.adam o işi yapıyorsa pek ala güzel yalan da söyleyebilir

bence söylememen senin için hayırlı olur ,mutlaka bi şekilde kandıracaktır nişanlısını ,sen kötü olursun ,bide belalı bi tip filan diyosun ,başını çok ağrıtır ,ben olsam karışmazdım ,nişanlısını bu zamana kadar tanımamış kıza benmi tanıtıcam allah aşkına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…