Travesti! Acil!

konu feyk mi acep hmmm... kıllanıyorum niyeyse. kk sayesinde benim de 3. gözüm açıldı sanırsam CADIARZU

Söylememen hakkında en hayırlısı gibi geliyor.sonuçta bahsi geçen kişinin pek de
kendi halinde olmadığı açık ve bu tip kişilerin hoşlanmadıkları bir durum karşısında
nasıl tepki vereceklerini de az çok kestirebilirsin.
Bence yapma,ne aileni,ne kendini ne de huzurunu tehlikeye atma.
Arkadaşın bunu duyduğunda inan evleneceği kişiye inanacaktır,her ne kadar
kafası karışsada en fazla bunu onunla paylaşıp iki kelimeyle ikna olacaktır.
O yüzden gereksiz kahramanlık yapma derim.
Arkadaşın bahsettiğin özelliklerde birini eş olarak seçtiyse inan bana bu yönlerini
değilse bile,daha başka olumsuz yönlerini fazlasıyla tanımıştır.
Buna rağmen kabullendiyse,değiştiremezsin.Kötü olma derim.
Kendini riske atma.Değmeyeceğine eminim.

tek kelimeyle iğrençlik
söyle bence arkadaşım zararın neresinden dönülse kardır

iyide söylemese bu kisi bunun vebaliyle nasil yasayacak yahu...
tabi konu fake degilse

december,3.gözünüze saygı duyuyorum ama benim bu sitede olma amacım şafak panosudur.orada kızlarla şafaklarımızı sayarız birbirimize destek oluruz.nişanlım askerde.
fake konu neden açayım manyakmıyım ben,siz bilemezsiniz ama ben cevap vereyim manyak değilim,buradaki derdim var köşesine 1 kez bile bakmış insan değilim.sadece çaresiz kaldım fikir almak istedim.

Ben olsam soylemem.
Adamin nasil bir tip oldugundan bahsetmissin. Ya basina bela olursa, ya sana zarar vermek isterse?
Hic de karisamazdim, baskasinin evliligi benim can guvenligimden daha onemli degil.

Bence de bi şekilde söyleyin. Gerçi nasıl ispatlarsınız bilmiyorum ama hiç bişeyden habersiz gibi davranmak da ne kadar doğru..

ben olsam söylerim
hakkımda kıskandı,çekemedi edemedi lafları duyarsam da duyayım
ben gördüklerimi anlatayım da
ilerde yine böyle durumlar olduğunda arkadaşım ah vah ettiğinde ben sana söylemiştim derim
ama ALLAH kimseye yaşatmasın tabiki
ALLAH hayırsızını geri çevirsin bizden

Madem adamın başına bela olma ihtimali var, o gece seni görmediğine göre, bir arkadaş demiş ya isimsiz mail at diye bence öyle yap.

tamam bacım inandım. zaten gerçekten feyk olduğunu düşünsem şimdiye konunu çoktan talan etmiş olurdum. :ecrin_bebek:

konuya cevap vermek gerekirse... sen olsan nişanlının böyle bişey yaptığını öğrenmek istemezmiydin? ben olsam isterdim. nişanlıdan ayrılması daha kolay çünkü. ben bu konuda biraz kaderci düşünüyorum. senin orada o adamı görmen tesadüf değil bence. başka bir yerde de adam bunu yapabilirdi ama olay senin gözünün önünde vuku buldu. artık bir sorumluluğun olduğunu düşünüyorum bu konuda. mafyaysa mafya, elbet söylemenin bi yolu bulunur... zalimin zulmü varsa, haklının Allah'ı var.

sağol december,benim bi derdim olsa artık yazmaya çekinirim, inanmazlar diye :)
mafya dediğim yani böyle nasıl söylesem pek tekin arkadaşları yok,hapse girmiş çıkmış arkadaşları falan var,mahalledeki arkadaşlarından biliyorum...
benim de içim söylemedn rahat etmeyecek elbette ama birebir değil muhtemelen mail atarım,adres alıp ve int cafeden.inandırıcı bişeyler de yazarım.ne bileyim yemin ederim falan.herkese iyi geceler,çok teşekkürler fikirleriniz için.yine yarın işe gidince buraya bakarım,son kararımı verip yazarım buraya,gelişmelerden de haberdar ederim.iyi geceler.

söylemezsen ayıp edersin be....
bir de en yakın arkadaşınnn söyle hemen

korkma seni öldürcek degil ya....ama mutlaka söyle yazık kıza ya

iki ucu b. değnek ... zor isimsiz mail atmak en doğrusu ve keşke foto çekseydin fotoyuda maile eklerdin kendi gözleriyle görmüş olurdu .. mail at senden geldiğini bilmesin mailin inanadırıcı olması tbaikide çok önemli güvenlik kamerası felan varmıydı acaba oralarda herhangi bi iş yerinin rica edilip izlenebilir ama mutlaka bilmesi şart evlendiken sonra kızın haytaı kararabilir .. allah başımıza getirmesin insanlara güvenmek zor:sinifsinif:

bütün sayfaları okumadımda hanı travesti diyorsunuz ya yanı
o kıyafetleri filan bayan kıyafetleri miydi?yanı tv de gördüklermiz hanı saclar peruk mını etek fılan yanı o durumda nasıl tanıdınız ben onu merak ettim

1. Adamla konuşup video çekmen faydasız
Çünkü adam sana oturup travesti zevkinden bahsetmicek
Aksine seni terslicektir. Hatta arkadaşına gidip seni kötüleyebilir
2. Resim falan faydasız çünkü bişey sordular sataştılar rezil ettim dicek
3, İsimsiz mail bu devirde pek işe yaramayabilir
Malum insanlar artık böyle işletmelere o kadar alıştı ki dikkate almayabilir

Keşke 3-5 saniye bi video çekebilseydin
O isimsiz mail işte o zaman inkar edilemez düzeyde olurdu
Arkadaşımı seviyorum uğraşırım dersen bi süre oralarda dolanıp video çekebilirsin
Ama tabi gece vakti öyle yerlerde dolaşmak başını derde sokabilir

Adam travesti değil
Kendine travesti arıyor sempatiksalakcinni

Ben olsam email atardım başka yapacak bişey yok bana böyle email gelseydi araştırırdım ne biliyim biraz daha ertelerdim evliliği ben öyle yapardım çok pimpirikliyim biraz galiba , sen söylesen de kötü olursun adam da başına bela olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…