- 30 Ağustos 2014
- 425
- 89
- 38
- 34
Sutyeni okulun ortasina atti herkesin icindeAcaba konu sahibi söyledi mi söylemedi mi napti kaç senedir konuya yorum yapmamış bi bunu çok merak ettim bi de güneşi beklerken dizisinde kerem zeynepin sutyenini ne yaptı onu merak ettim
Arkadaşlar çok zor durumdayım.2 gün önce işyerinin yemeği dolayısıyla Taksim deydim.Saat geç olduğundan kardeşim beni almaya geldi.O gelene kadar meydana kadar yürüdük arkadaşımla.Orada 2 travestiyle birisi resmen pazarlık yapıyordu.O da benim mahalleden en yakın arkadaşımın nişanlısıydı.Kabak gibi gördüm adamı yani,neler söylediğine bile şahit oldum.O beni görmedi.Biraz uzaktan izledim,birlikte üçü gittiler :S Ve çocuğun şakaları hep böyle travesti konuşması falan yapar sürekli :S
7 kasımda evlenecekler,bugün arkadaşıma söyliycektim,balayı yeri falan bakıyodu çok mutluydu yapamadım.Napiim sizce söyleyeyimmi?
Yok onu biliyrm iple pencereden salladı ama ondan sonra zeynep gidince çöpe mi attı napti yılbaşı gecesi zeynep de sormuştuSutyeni okulun ortasina atti herkesin icinde
Hiimmm anladimYok onu biliyrm iple pencereden salladı ama ondan sonra zeynep gidince çöpe mi attı napti yılbaşı gecesi zeynep de sormuştukafamda deli sorularrr
Maneviyatı büyük sonuçtaHiimmm anladimsarilip yatiyodur napicak
Arkadaşlar çok zor durumdayım.2 gün önce işyerinin yemeği dolayısıyla Taksim deydim.Saat geç olduğundan kardeşim beni almaya geldi.O gelene kadar meydana kadar yürüdük arkadaşımla.Orada 2 travestiyle birisi resmen pazarlık yapıyordu.O da benim mahalleden en yakın arkadaşımın nişanlısıydı.Kabak gibi gördüm adamı yani,neler söylediğine bile şahit oldum.O beni görmedi.Biraz uzaktan izledim,birlikte üçü gittiler :S Ve çocuğun şakaları hep böyle travesti konuşması falan yapar sürekli :S
7 kasımda evlenecekler,bugün arkadaşıma söyliycektim,balayı yeri falan bakıyodu çok mutluydu yapamadım.Napiim sizce söyleyeyimmi?
4 senelik konuyu da ne alaka buldunuz
Harbi ya arasam bulamam böyle konu 4 sene
çok arıyor musunuz bu konuları hortlatmak için?
Gece gece güldüm
eski konulara girip napıyorsunuz arkadaşlar valla merak ettim.
Ne meraklısınız konu hortlatmaya ya..
Düzenli aralıklarla hortlatılmış konu. Enteresan...
söylenecek insan var söylenmeyecek ınsan var.. arkadasın o söylenecek ınsanlardansa söyle
söylenmeyecek ınsan modelı: kendı bildigi dogrudur, kıskanctır, özguvenı patlama yapar, erkek arkadasını aşırı sürekli över, kibirlidir.
arkadasın bu özellıklere sahıpse söyleme
sonra kıskanc ve ıftıracı damgası yersın
ıykkkk
Acaba konu sahibi söyledi mi söylemedi mi napti kaç senedir konuya yorum yapmamış bi bunu çok merak ettim bi de güneşi beklerken dizisinde kerem zeynepin sutyenini ne yaptı onu merak ettim
Soylemelisin canim evlenecegi kisinin ne kadar cok yonunu bilirse inan o kadar iyi o kiz ilerde mutlaka ogrenecektir ama gec olmamali ve bu yuzden soyle
Yok onu biliyrm iple pencereden salladı ama ondan sonra zeynep gidince çöpe mi attı napti yılbaşı gecesi zeynep de sormuştukafamda deli sorularrr
Bu konuları ne yazıp da hortlatıyorsunuz merak ettim. Yani ne ararken ne buldunuz, kafamda deli sorular..
Konu 2010 yılında yazılmış
[/QUOTE]arkadaşınızın annesiyle konuşmayı deneyin. Ama mutlaka yanlış anlaşılırım korkusuyla daha önce söyleyemedim ve o adamı gördüğüm zaman midem kalkıyor gibisinden konuşun . Emin olun eğer ailede bir kopukluk yoksa dikkate alarak takibini yaparlar.
Kesinlikle durumu ilk öğrenen arkadaşınız olmasın çünkü arkadaşınız o adama aşık yani şimdi gözü kör durumda .
[/QUOTE]Bu vesile ile şu konuya dikkat çekmek isterim:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eski-konular-kapatılsın-lütfen-çok-rica-ediyorum.751487/
Sanırım bu konuları kiblediğimizde kapatılabiliyor. O yüzden eski konunun hortlatıldığını farkederseniz siz de kibleyin ki en kısa sürede kapatılsın, akşam yorum yazanlar yansada sabah yazacak olanlar bari kurtulsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?