Travesti! Acil!

bence o kıza bir mail at.

şu tarihte şu saattte nişanlın şuu şuu... meydan da travresti ile anlaştı. inanmıyorsan yemin ettir sor. gibi bir mail at.
sadece biilmesini sağla.

bence çok saçma bir yöntem olur bu.... ne demek yemin ettir... travestilerle düşüp kalkmayı alışkanlık haline getirmiş bi erkek yalan yere yemin de eder...bu çözüm değil kesinlikle.... ama açıkça söylemelisin...eğer sana inanmazda dostluğunuzu bitirisede bitsin....senin vicdanın rahat olsun...ama eğer dostluğunun bozulmaması uğruna söylemezsen ömür boyu içinde yara olarak taşıyacaksın...vicdan azabı çekeceksin... senin nişanlın olsaydı böyle ve o arkadaşın bunu bildiği halde sana söylemeseydi napardın bi düşün... kesinlikle söylemelisin.... varsın ayrılsınlar üzülsün ağlasın göz yaşı döksün....bence gözyaşına değer ayrılması.... evlenip yıllarca gözyaşı dökeceğine şimdi döksün üzülsün...

Diplerden bir konu fışkırtıyorumm Konu sahibi söyledi ve mafya olan pazarlıkçı arkadaşı rehin aldı aylardır elinde tutuyor. Olabilir miii ??

çok hoş:)
bende diplerden bi konu bulayım bari
kızlar alakasız olacak ama geçen bir erkek konu açmıştı ya.
karısının evlenmeden önce 2 kere ilişkisi olmuş.birtakım şeyler yaşamış.
evlenmeden kız anlatmış.adam evlendikten sonra kafaya takmaya başlamıştı.
cumartesi günü o adam güzin ablaya da mektup yazmış.konunun aynısı.
görünce heycanlandım noluyosa

bence söyleyin yanlis bir evlilik olur , mantikli bi konusma yapin , cok var evli erkekler duygularini gizli yasayan ,yada bilerek evlenen , burda bir arkdasim kendisi gay ve oyle seyler duyuyorum ki insan agzi acik kaliyor , cevre baskisi vs kendinelerini gizliyorlar , ve cokta duyuyoruz kocasi bir erkekle aldatmis ...ama tabu oldugu icin fazla gundem olmuyor konusklmuyor, gecende biri bir konu acmisti iki aylik kocasinin gay oldugnu anlayip bosanma davasi ni vs anlatiyordu....sen sana duseni yap anlar yada anlamaz dinler yada dinlemez ona kalmis ama birgun sana hakverecektir ....

o nasıl bir konu öylee :) burdamı açıldıı

Konuştuğu travesti değil de kadın olsaydı ne yapacaktın? Durum değişir mi, bence değişmez. Ha evet aslında biseksüel olduğunu sonradan öğrenmek daha çok üzer belki ama asıl mesele arkadaşının aldatılması. Eğer gerçekten değer veriyorsan arkadaşına bunu ona ne olursa olsun söylemelisin. Belki seni dinlemez, sana küser hatta konuşmaz bile. Ama şunu unutma ki huylu huyundan vazgeçmez, ve o adam onu ileride aldatırken yakalandığında arkadaşın o zaman sana dua eder, beni uyarmıştı ama ben dinlememiştim der. Uzak biri olsa neyse ama yakınının böyle bir şeyini bilip de susmak içten içe seni kemirir.

o nasıl bir konu öylee :) burdamı açıldıı

burda açıldı 2-3 hafta önce.erkek üye olmuş.karısı için akıl istiyor kk dan.
sonra üyeliği iptal oldu sanırım.başlıktan hatırladım güzin abladan da yardım istiyordu

Son düzenleme:
Niçin dalga geçeyim ? Her konuya yorum yapmaya hakkımız yok mu ? ister yeni,ister eski..

Konu sahibi en son 2011 temmuzda girmiş. Konu zaten iki senelik. Saç rengi olayı değil ki bu saç boyası değişmesin, derdini anlattığı eski konuya neden yorum yazma ihtiyacı hissettin ki? Dert bu, geçmiş gitmiştir muhtemelen.

Harbi ya arasam bulamam böyle konu 4 sene

Çok zor bi durumdasin.. Eğer soylemezsen zaten arkadasinin evliliği yurumiycek ki boyle bi durum varsa haliyle..

Gece gece güldüm
eski konulara girip napıyorsunuz arkadaşlar valla merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…