Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Sonra o tarafa her gittiğimde bakındım ama hiç göremedim onu. Görsem gerçekten bira ısmarlayacaktım. Ama hem bende çakırdım biraz hem sürekli peruk falan değişiyorlar ya tanımamış olabilirim. Gerçekten can borcum var ona, başıma herşey gelebilirdi.
Geçmiş olsun tekrardan
Herkesin özeli günahı sevabı kendine biz güzel insaň olup örnek olabiliyormuyuz o önemli zatentravesti değil ama gece klübünde çalışan bir ablamız var apartmanda. Senelerdir çalışır gece taksi ile gelir filan. Ama komşuluğu muazzamdır. 3 çocuğu var. 2 kız 1 erkek. Ellerine çikolata versen almazlar neden deriz annemiz bize alır sizden alırsak kızar düşkün değiliz ki neden aldın der diyorlarKadın evine gelir şalvarını giyer,başını bağlar temizlik yemek ne gerekiyorsa onu yapar. Çocuklarına ders çalıştırır vs. Tam anlamıyla hem anne hem baba! Çok taktir ediyorum hayata tutunmasını. Çok da seviyoruz. Dobra be dürüst bir kadın. Delikanlı derler ya öyle.
Ben de imali baksam birine işaret yapsam banada yaparlardı ki kim olsa kızar normal davrandım sakalı çıkmış mesela sakalına bakisimi diksem birşey der ayrıca Beyoğlu iş merkezinde sen kendini güzel mi sanıyorsun dedi biri bana yok cnm ne güzeli sende endam var boy var sen çok güzelsin şekerim dedim biz doğuştan kadınız diye kiskananlar oluyor dediğimiz gibi bize zarar vermedikçe otekikestirmem bakışlarımla rahatsız etmem yanında ki kimin yanında ona bakılıp fısır fısır konusulursa rahatsız olur rahatsız etmem.Kaç gündür yazmayım dedim ama konu uzamış gitmiş ...
Herkes de bi trans sevdası almış başını gitmiş Yok harbilerdir iyidirler falandır filandır hayatınız da kaç tane trans, travesti tanıdız ki ??
İçlerindeki kader kurbanı vardır bilemem
Ama öyle bahsettiğiniz gibi çokça insan canlısı varlıklar değiller,
Çoğunun yüzüne bile bakamazsınız
Hele bir ona bakarak Gülün yanlışlıkla ona dahi bile gülmeseniz yanlış anlayan hemen sataşan tipler bunlar ...
Ben pavyonun yanında markette kasiyerlik yaparken akşam 8,9 arası geliyorlardı yüzüne bakamazsız arkadaşınıza başka birşey için bile işaret edemezsin kendilerine alınıyorlar..
Agızda jilet ilan geziyorlar sonra yüz göz çiziyorlar yaşadım ...
Kavgaları hazır hemen söylemeden geçemedim..
Niye sevdalanalim çok yanlış bir düşünce