Travma

Ay bi üye vardı love diye mi ne kim ne yazarsa yazsın oralı olmayip destan yazarcasina hala olaylari anlatip ölüyorum bitiyorum diyen. Tam olarak o vibe i aldım allah akıl fikir versin

Doğru adam benim yakamı tuttu oruspuluk yapmışssı. Lan diye bağırdı tüm sokak duymuştur
orospuluk bile yapmis olsaniz size bunlari yapmasi hak degil. bunu kavrayin once. insansiniz, her kosulda insan gibi muamele gormeyi hak ediyorsunuz. once kendinize aciyin. tedavi olun. ozdeger kavramini ogrenin.

Evin önüne de artık kadınlar mı gidiyor?

.

Eklentiler

• 1000018132.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 5
Ya mune ne olur bana ceza verme bunu yazdigim icin ( kizim sen gerizekali misin ne kapisinaa gidiyorsun bu adam tam bir psikopat ya sana bisey yapsa of ya nereden buluyorsunuz boyle iti kopuğu !!!

Başka erjek bulsan olmuyor mu neden illa da buna yapışıyorsun
İnsanlara çok zor güveniyorum buna da defalarca hayır dedim çünkü güvenemem hemen . Beni ikna etti çok uğraştı . Ben vicdanlı oluşunu sevmiştim her ramazan ayında maaşının yarısına erzak alıp kendini göstermeden gidişini kaç kapıya . Sonra namaz kılışı . Kimsenin hakkını yemek helal kazanan alkolü kumarı olmayan biri dedim . O yüzden evet dedim . Bir yola çıktık ve tüm aileme anlattım biz bir yola çıktık dedim onunla aldık tüm bu evdeki eşyaları ve ben söz yapıcaz sanarken adam bana bu şekilde davranıyor ve seni istemiyorum diyor
Yerime kendini koy
Düşün sadece
Ne hissederdin
Bir anda terkedildin
Bir hatan yok
Geçmişte şu niye senin arkadaşındı bu niye senin arkadşknfı olay bu

Allah askina bu kafayla sen atandin da ben atanamadim mi ya kafami duvarlara vurasim geliyo

Ya mune ne olur bana ceza verme bunu yazdigim icin ( kizim sen gerizekali misin ne kapisinaa gidiyorsun bu adam tam bir psikopat ya sana bisey yapsa of ya nereden buluyorsunuz boyle iti kopuğu !!!
Bana zaten dedi ki kapısına gittim ya git burdan defol dedi gelmeyeceksin bir daha gbertirin seni başıma beka oldun

orospuluk bile yapmis olsaniz size bunlari yapmasi hak degil. bunu kavrayin once. insansiniz, her kosulda insan gibi muamele gormeyi hak ediyorsunuz. once kendinize aciyin. tedavi olun. ozdeger kavramini ogrenin.
O an düşündüğüm ne biliyomusun ben onun düşündüğü gibi biri değilim bunu bilsin
Benden normal ayrılsa bana bu lafı etmese ne derim biliyomusun güle güle aynen bunu derim çünkü sevgisi bitmiş tamam yapacak bir şey yok
Bunda ki sorun. Bu kafasında kuruyor her şeyi
Bir anda da söylüyor bunu
Bunu da sözden önce söyledi hatta söylemedi terketti

Ay bunlar bahane. Evlenen adam evlenir. Sen bu adamla evlensen ne evlenmesen ne. Bu adamin kildigi namazdan ne olacak sinir hastasinin teki. Sen yat kalk sukret bundan kurtulduguna. Ya ben evli ve cocuklu bir kadin olarak soyluyorum ki yani evlilik cok matah bisey degil bu kadar soz dugun nisan meraklisi olmayin akisina birakin. Adam sizi jstemiyor iste oyle de boyle de kurtuldugunuza sevineceginize neden neden diye yalvarip kapisina gidiyorsunuz ? Akisina birakin karsiniza elbet duzgun biri cikar.

O an düşündüğüm ne biliyomusun ben onun düşündüğü gibi biri değilim bunu bilsin
Benden normal ayrılsa bana bu lafı etmese ne derim biliyomusun güle güle aynen bunu derim çünkü sevgisi bitmiş tamam yapacak bir şey yok
Bunda ki sorun. Bu kafasında kuruyor her şeyi
Bir anda da söylüyor bunu
Bunu da sözden önce söyledi hatta söylemedi

kimsenin bizi nasil gordugunu, hakkimizda ne dusundugunu kontrol edemeyiz. isterseniz sabaha kadar dil dokun bir yerlerinizi yirtin degistiremezsiniz. bir onemi de yok. siz kendinizi biliyor musunuz? vicdaniniz rahat mi? bitti. birakin dunyanin en kotu en lanet insani siz olun. onemi yok. hicbir onemi yok. bunu icsellestirmek icin tedavi olmalisiniz.

Haklısın ama biliyormusun her bebek gördüğümde çocuk gördüğümde içim gidiyor . Yanlış anlama sakın beni kıskandığım için değil o kadar özeniyorum ki . Bazen diyorum ki allahım şu kediler köpekler bile doğuruyor benim bir evladım olmayacak mı bu hayatta o kadar seviyorum ki bebekleri o kadar istiyorum ki
Ve bu hayvan yüzünden hayatımın en önemli beş yılı gittiiiiiiiiiii
Zaten atanmak için senelerimi verdimmmmmm
Sosyal bir hayatım olmadı hiç
Hep çalıştım
Ailemin durumu kötüydü onlara baktım
Tam düzlüğe çıktım
Karşıma bu çıktı
Ve ben beş yılımı bu hayvan için harcadım
Ve 35 yaşıma geldim
Söyle bana Brn bu saatten sonra napıyım

Evet bunu gördüm ben sadece bir hiç için beni harcama dedim aşağıdada yazdım beş senemi verdim bak 35 yaşıma geldim ve orada hiç bir şey uokkkkkk
Beni oyaladı boş yere

Benim kuzenim.nisan atti 43 yasinda evlendi 44 de dogurdu. 35 yas ileri degil kendinden bu baskiyi cek. Cocugum olsun diye kendimi yirttim 2 senedir gecmeyen lohusa depresyonu yasiyorum. Her seyin bir zamani var. Kismet bu isler. Gecmis iliskin sana bie deneyim olmus. Aman diyim bu adamla evlenip cocuk yapma nolur.

Olmayacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…