orospuluk bile yapmis olsaniz size bunlari yapmasi hak degil. bunu kavrayin once. insansiniz, her kosulda insan gibi muamele gormeyi hak ediyorsunuz. once kendinize aciyin. tedavi olun. ozdeger kavramini ogrenin.Doğru adam benim yakamı tuttu oruspuluk yapmışssı. Lan diye bağırdı tüm sokak duymuştur
Evin önüne de artık kadınlar mı gidiyor?Daha önce yazmıştım beş sene bir ilişkim oldu ve benden ayrıldı sebebi daha önce iki kişi ile görüşmem ve. Üç beş tane normal tanıdığım erkek meslektaşım olması imiş sebebi bu imiş bu yüzden benden ayrılmış .
Neyse beni terkettikten sonra engelledi 10 gün açmadı
İş arkadaşı beni çok kötü gördüğünü söylemiş o yüzden bana yazdı aradı
O gün de ben açmadım
Sonra ben aradım
Neyse o günden beri tartışıyoruz gece 4 e kadar sorgudayım şunla naptın bunla naptın
Şu senin niye arkadaşın bu niye arkadaşın gibi sorular
Sana güvenmiyorum diyor
Neyse devam ediyorum
Ben bunun evinin önüne gidiyorum yine
Adama dedim ki in konuşalım düzgünce yapma nolur vs bu dedi ki inmicem
Dedim ki yemin ederim inmezsen seni bir daha aramam
Bu da çok iyi olur gel inmiyeceğimi gör yeminini tut ve gelme
Ben gittim bu inmedi
Ben de geri döndüm yemin ettim çok büyük
Akşam bir rüya gördüm
Rüyamda beni istemeye geliyorlar ve ben huzursuzum
Sabah altıda uyandım
Ve tekrar gittim bunun yanına
Ve ne oldu dersiniz
Bu indi aşağıya
Si…. git lan dedi bana bağırarak
Oruspuluk yapmışsın
Bit kızın bu kadar arkadaşı olur mu lan diyor bağırarak
Arabanın ön kısmına vurarak
Ben korkuyorum bu arada
Ve yakamı tuttu çekti söylesene orusğuluk yaptım desene diye bağırdı
Aşırı korktum
Tek isteğim ordan gitmek
Araba çalışmadı
Akü bitti
Bu dedi ki dur
Bir adam getirdi aküyü şarj etti adamın yanında bana kibar
Sonra ben hiç aramadım
Dedim bitti artık
Beni üç saat sonra arıyor
Ve diyor ki
Konuşalım müsait olunca
Dedim çalışıyorum sonra diyor ki biliyor musun ben dün sizin evin oradaydım orda durdum sadece
Dedim tamam söyle
Bana diyor ki telefonları konuşucaz gerçekten ben sana sizin evin oradaydım diyorum diyor bana
Sonra ben dedim bugün buluşmucam onunla
Çünkü korkuyorum
Dedim yorgunum dedi ki tamam
Ertesi gün oldu beni aramıyor mesaj attım ne diyeceksin diye
Sinirliyim sonra konuşuruz dedi
Ertesi gün ne diyeceksin dedim tatildeyim dedi
Bir kez daha yazdım ne diyeceksin dedim
Önemi kalmadı artık dedi
Hafta sonu ne yapmaya çalışıyorsun dedim cevap vermedi
.Daha önce yazmıştım beş sene bir ilişkim oldu ve benden ayrıldı sebebi daha önce iki kişi ile görüşmem ve. Üç beş tane normal tanıdığım erkek meslektaşım olması imiş sebebi bu imiş bu yüzden benden ayrılmış .
O gün de ben açmadım
Sonra ben aradım
Neyse o günden beri tartışıyoruz gece 4 e kadar sorgudayım şunla naptın bunla naptın
Sana güvenmiyorum diyor
Neyse devam ediyorum
Ben gittim bu inmedi
Akşam bir rüya gördüm
Sabah altıda uyandım
Ve ne oldu dersiniz
Bu indi aşağıya
Oruspuluk yapmışsın
Ben korkuyorum bu arada
Aşırı korktum
Tek isteğim ordan gitmek
Araba çalışmadı
Akü bitti
Bu dedi ki dur
Sonra ben hiç aramadım
Dedim bitti artık
Ve diyor ki
Konuşalım müsait olunca
Dedim çalışıyorum sonra diyor ki biliyor musun ben dün sizin evin oradaydım orda durdum sadece
Dedim tamam söyle
Bana diyor ki telefonları konuşucaz gerçekten ben sana sizin evin oradaydım diyorum diyor bana
Çünkü korkuyorum
Önemi kalmadı artık dedi
Ya mune ne olur bana ceza verme bunu yazdigim icinDaha önce yazmıştım beş sene bir ilişkim oldu ve benden ayrıldı sebebi daha önce iki kişi ile görüşmem ve. Üç beş tane normal tanıdığım erkek meslektaşım olması imiş sebebi bu imiş bu yüzden benden ayrılmış .
O gün de ben açmadım
Sonra ben aradım
Sana güvenmiyorum diyor
Neyse devam ediyorum
Ben gittim bu inmedi
Akşam bir rüya gördüm
Sabah altıda uyandım
Ve ne oldu dersiniz
Bu indi aşağıya
Oruspuluk yapmışsın
Ben korkuyorum bu arada
Aşırı korktum
Tek isteğim ordan gitmek
Araba çalışmadı
Akü bitti
Bu dedi ki dur
Sonra ben hiç aramadım
Dedim bitti artık
Ve diyor ki
Konuşalım müsait olunca
Dedim tamam söyle
Çünkü korkuyorum
Önemi kalmadı artık dedi
İnsanlara çok zor güveniyorum buna da defalarca hayır dedim çünkü güvenemem hemen . Beni ikna etti çok uğraştı . Ben vicdanlı oluşunu sevmiştim her ramazan ayında maaşının yarısına erzak alıp kendini göstermeden gidişini kaç kapıya . Sonra namaz kılışı . Kimsenin hakkını yemek helal kazanan alkolü kumarı olmayan biri dedim . O yüzden evet dedim . Bir yola çıktık ve tüm aileme anlattım biz bir yola çıktık dedim onunla aldık tüm bu evdeki eşyaları ve ben söz yapıcaz sanarken adam bana bu şekilde davranıyor ve seni istemiyorum diyorBaşka erjek bulsan olmuyor mu neden illa da buna yapışıyorsun
Allah askina bu kafayla sen atandin da ben atanamadim mi ya kafami duvarlara vurasim geliyoDoğru ama ağırıma gidiyor dediği şeyler bakın ben bunun dediği gibi biri değilim normal erkek bir arkadaş ya da meslektaşımla baş başa bir yere gidip bile otırmamışım bu yaşa kadar daha önce iki erkek arkadaşım olmuş biri görücü usulü bir kez gördüm sadece diğeri 7 aylık onu da söyledim yaşım 30 üstü yanlış bir şey yapmadım hiçbir zaman benim meslektaş tanıdığım erkek sayısı 3 arkadaşım olarak buna kızıyor diyor ki bunlar niye arkadaşın ? Normal arkadaşın olacak ama merhaba ve işin dışına çıkmayacak ama sen napmışssın diyor ben bir kere kuruma arkadaşımla gelmiştim onunla gitmişsin diyor bunu da ben söyledim bir kere arkadaşım bıraktı aynı yere gidiyorduk bana sordu hiç bir erkeğin arabasına bindin mi diye ben ded bunu dedim
Bana zaten dedi ki kapısına gittim ya git burdan defol dedi gelmeyeceksin bir daha gbertirin seni başıma beka oldunYa mune ne olur bana ceza verme bunu yazdigim icin( kizim sen gerizekali misin ne kapisinaa gidiyorsun bu adam tam bir psikopat ya sana bisey yapsa of ya nereden buluyorsunuz boyle iti kopuğu !!!
Allah askina bu kafayla sen atandin da ben atanamadim mi ya kafami duvarlara vurasim geliyo
Benim atandığım sene bununla tanışmadan altı yıl kadar önce o zaman ki kafada sevgili yok gece bile ders çalışan aşırı dik duruşlu bir kız vardı şu an bundan eser yok tabiAllah askina bu kafayla sen atandin da ben atanamadim mi ya kafami duvarlara vurasim geliyo
O an düşündüğüm ne biliyomusun ben onun düşündüğü gibi biri değilim bunu bilsinorospuluk bile yapmis olsaniz size bunlari yapmasi hak degil. bunu kavrayin once. insansiniz, her kosulda insan gibi muamele gormeyi hak ediyorsunuz. once kendinize aciyin. tedavi olun. ozdeger kavramini ogrenin.
Iyi demiş sen hakediyosun bence, kizim atanmissin ne guzel meslegin.var ne diye elin delileriyle ugrasiyosunBana zaten dedi ki kapısına gittim ya git burdan defol dedi gelmeyeceksin bir daha gbertirin seni başıma beka oldun
Ay bunlar bahane. Evlenen adam evlenir. Sen bu adamla evlensen ne evlenmesen ne. Bu adamin kildigi namazdan ne olacak sinir hastasinin teki. Sen yat kalk sukret bundan kurtulduguna. Ya ben evli ve cocuklu bir kadin olarak soyluyorum ki yani evlilik cok matah bisey degil bu kadar soz dugun nisan meraklisi olmayin akisina birakin. Adam sizi jstemiyor iste oyle de boyle de kurtuldugunuza sevineceginize neden neden diye yalvarip kapisina gidiyorsunuz ? Akisina birakin karsiniza elbet duzgun biri cikar.İnsanlara çok zor güveniyorum buna da defalarca hayır dedim çünkü güvenemem hemen . Beni ikna etti çok uğraştı . Ben vicdanlı oluşunu sevmiştim her ramazan ayında maaşının yarısına erzak alıp kendini göstermeden gidişini kaç kapıya . Sonra namaz kılışı . Kimsenin hakkını yemek helal kazanan alkolü kumarı olmayan biri dedim . O yüzden evet dedim . Bir yola çıktık ve tüm aileme anlattım biz bir yola çıktık dedim onunla aldık tüm bu evdeki eşyaları ve ben söz yapıcaz sanarken adam bana bu şekilde davranıyor ve seni istemiyorum diyor
Yerime kendini koy
Düşün sadece
Ne hissederdin
Bir anda terkedildin
Bir hatan yok
Geçmişte şu niye senin arkadaşındı bu niye senin arkadşknfı olay bu
O an düşündüğüm ne biliyomusun ben onun düşündüğü gibi biri değilim bunu bilsinorospuluk bile yapmis olsaniz size bunlari yapmasi hak degil. bunu kavrayin once. insansiniz, her kosulda insan gibi muamele gormeyi hak ediyorsunuz. once kendinize aciyin. tedavi olun. ozdeger kavramini ogrenin.
kimsenin bizi nasil gordugunu, hakkimizda ne dusundugunu kontrol edemeyiz. isterseniz sabaha kadar dil dokun bir yerlerinizi yirtin degistiremezsiniz. bir onemi de yok. siz kendinizi biliyor musunuz? vicdaniniz rahat mi? bitti. birakin dunyanin en kotu en lanet insani siz olun. onemi yok. hicbir onemi yok. bunu icsellestirmek icin tedavi olmalisiniz.O an düşündüğüm ne biliyomusun ben onun düşündüğü gibi biri değilim bunu bilsin
Benden normal ayrılsa bana bu lafı etmese ne derim biliyomusun güle güle aynen bunu derim çünkü sevgisi bitmiş tamam yapacak bir şey yok
Bunda ki sorun. Bu kafasında kuruyor her şeyi
Bir anda da söylüyor bunu
Bunu da sözden önce söyledi hatta söylemedi terketti
Haklısın ama biliyormusun her bebek gördüğümde çocuk gördüğümde içim gidiyor . Yanlış anlama sakın beni kıskandığım için değil o kadar özeniyorum ki . Bazen diyorum ki allahım şu kediler köpekler bile doğuruyor benim bir evladım olmayacak mı bu hayatta o kadar seviyorum ki bebekleri o kadar istiyorum kiAy bunlar bahane. Evlenen adam evlenir. Sen bu adamla evlensen ne evlenmesen ne. Bu adamin kildigi namazdan ne olacak sinir hastasinin teki. Sen yat kalk sukret bundan kurtulduguna. Ya ben evli ve cocuklu bir kadin olarak soyluyorum ki yani evlilik cok matah bisey degil bu kadar soz dugun nisan meraklisi olmayin akisina birakin. Adam sizi jstemiyor iste oyle de boyle de kurtuldugunuza sevineceginize neden neden diye yalvarip kapisina gidiyorsunuz ? Akisina birakin karsiniza elbet duzgun biri cikar.
Evet bunu gördüm ben sadece bir hiç için beni harcama dedim aşağıdada yazdım beş senemi verdim bak 35 yaşıma geldim ve orada hiç bir şey uokkkkkkkimsenin bizi nasil gordugunu, hakkimizda ne dusundugunu kontrol edemeyiz. isterseniz sabaha kadar dil dokun bir yerlerinizi yirtin degistiremezsiniz. bir onemi de yok. siz kendinizi biliyor musunuz? vicdaniniz rahat mi? bitti. birakin dunyanin en kotu en lanet insani siz olun. onemi yok. hicbir onemi yok. bunu icsellestirmek icin tedavi olmalisiniz.
Benim kuzenim.nisan atti 43 yasinda evlendi 44 de dogurdu. 35 yas ileri degil kendinden bu baskiyi cek. Cocugum olsun diye kendimi yirttim 2 senedir gecmeyen lohusa depresyonu yasiyorum. Her seyin bir zamani var. Kismet bu isler. Gecmis iliskin sana bie deneyim olmus. Aman diyim bu adamla evlenip cocuk yapma nolur.Haklısın ama biliyormusun her bebek gördüğümde çocuk gördüğümde içim gidiyor . Yanlış anlama sakın beni kıskandığım için değil o kadar özeniyorum ki . Bazen diyorum ki allahım şu kediler köpekler bile doğuruyor benim bir evladım olmayacak mı bu hayatta o kadar seviyorum ki bebekleri o kadar istiyorum ki
Ve bu hayvan yüzünden hayatımın en önemli beş yılı gittiiiiiiiiiii
Zaten atanmak için senelerimi verdimmmmmm
Sosyal bir hayatım olmadı hiç
Hep çalıştım
Ailemin durumu kötüydü onlara baktım
Tam düzlüğe çıktım
Karşıma bu çıktı
Ve ben beş yılımı bu hayvan için harcadım
Ve 35 yaşıma geldim
Söyle bana Brn bu saatten sonra napıyım
Olmayacak zatenBenim kuzenim.nisan atti 43 yasinda evlendi 44 de dogurdu. 35 yas ileri degil kendinden bu baskiyi cek. Cocugum olsun diye kendimi yirttim 2 senedir gecmeyen lohusa depresyonu yasiyorum. Her seyin bir zamani var. Kismet bu isler. Gecmis iliskin sana bie deneyim olmus. Aman diyim bu adamla evlenip cocuk yapma nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?