Travma

Beş sene de yaşlandım kendimi çok çirkin değersiz hissediyorum
öncelikle siz bu adamın dediği gibi birimisiniz geçmişinizde gerçekten böyle şeyler var mı bu adam ne oldu da 5 yıl sonra bu duruma geldi önce bunun cevabını bi kendinize verin. sonra da varsa da böyle biriysenizde bu beni alakadar deyip, karşı tarafada ozaman kendine göre birini bul deyin ve kaçın. yahu neden zarar göreceğiniz adamlara bile bile ayaklarınızla gidiyorsunuz ya. sonra da görüyoruz işte neler oluyor. yapma etme tamam aşıksın kaybetmeyi de kabullenemiyorsun hırs etmişsin ama bu adam seni hep suçlayacak yapma etme

Alemin hasta ruhlu adamını ne diye hayatına sokmaya uğraşıyorsun anlamak mümkün değil. Böyle takıntılı tiplerden her türlü kötülük gelir, hiç mi haber falan izlemiyorsun. Yok bir de zayıflamışsın üzüntüden falan bir psikolojik destek al sende normal değilsin

diğer yazdıklarını şimdi okudum da tekrar yazmak istedim. haklısın 5 yılını vermişsin 35 yaşına gelmişsin. çoluk çocuğa karışacakken en güzel yılların bu adamla geçmiş ben 31 de evlendim ama keşke 35 te evlenseydim inan hiç bir farkı da yok. belki yarın karşına biri çıkacak. belki de bu süreçte evlenip bir kaç yıl sonra boşanacaktın. ya kimi 20 de evlenir yıllarca çocuğu olmaz belki sen 3 yıl sonra evlenirsin çifter çifter olur. bak yapmadığın şeylerle seni suçlayan saçma sapan birine bi 5 yıl daha harcamayacağın için ayaklarının üzerinde aslan gibi duran bir kadın olduğun için şükret Allaha sığın emin ol karşına seni seven anlayan biri çıkacaktır. birazcık sabır sadece

Geçmişimin G’sini soran biriyle muhabbeti devam ettirmem. Nefret ederim o tür sorgulamalardan. Soran erkekten de ışık hızıyla soğurum

Ayyy kendine hiç saygın yok tabi olanlara bakılırsa

Temmuz 2023 den beri aynı adam aynı konular. Siz istediğiniz, kabul ettiğiniz, kendinizi layık bulduğunuz için yaşıyorsunuz bunları. Kaç kiş yorum yapmış sayfalarca yazılmış aynı tas aynı hamam. Daha önce de kapısına gidip in aşağı yapmışsınız kovulmuşsunuz. Yine herkes yapma etme diyecek ama yine bildiğinizi oluyacaksınız değil mi? Size verilecek tek tavsiye var, düzenli psikolojik tedavi görmek. Ne yapın ne edin kendinizi düzeltin. Bu adam sizle bir gelecek düşünmüyor, canı sıkıldığında veya egosu eksildiğinde sizi azarlamak aşağılamak hoşuna gidiyor tatmin oluyor. Sakın kimseyi suçlamayın tek suçlu sizsiniz, siz izin vermeseniz kimse size bunları yapamaz.

önemli mi
onun ne düşündüğü ne dediği önemli mi
önemli olan sizin haysiyetiniz onurunuz değil mi
varsa

Konu sahibi H hayat1298 sen oro** musun? Yani parayi bedenini satarak mi kazanıyorsun.

Hayir.

Ee o zaman elin delisi seni oro*** bilse ne bilmese ne?

Sacmalik.

Yani bazen oyle korkunç erkek profilleri anlatılıyor ki surada acaba diyorum bn eski eşimin hakkini mi yedim.

Kendi hakkınıza girmekten vazgeçin.

Adama dedim ki in konuşalım düzgünce yapma nolur vs bu dedi ki inmicem
Dedim ki yemin ederim inmezsen seni bir daha aramam
Bu da çok iyi olur gel inmiyeceğimi gör yeminini tut ve gelme
Ortada bir "adam" göremiyorum" geçmişinizi bu kadar kurcalayan,size küfürler hakaretler edip yakanızı tutup çekiştiren şiddete meyilli bir ruh hastası. Siz de defalarca onu arayıp mesaj atıp açıklama beklemişsiniz "ne diyeceksin?" Diye. Hiç mi canınızın kıymeti yok? Neden ısrarla bu kadar peşine düştünüz? Ya sizi oracıkta öldürseydi Allah korusun. Eskiden erkekler kadınların kapı önüne gelirdi. Böyle böyle prenses oluyor bunlar işte. Uzak durun bu manyaktan ve psikolojik destek alın acilen lütfen.

Bunca zaman sizi manipüle etmiş, dengesizce davranmış. "Kütüphaneye, eğitime gitmeyeceksin" diyerek hayatınızı kısıtlamış, daha burda yazmadığınız neler vardır neler,kim bilir. Bütün enerjinizi çekip sömürmüş adeta. Bütün bunları kabul edip onun dediği şeyleri yaptınız mı gerçekten? Size or.spu diyen küfürler hakaretler edip yakanızı tutup çekiştiren birini engelleyip hayatınızdan çıkarıp atmak varken , hâlâ onu düşünüyorsunuz. Çevrenizde hiç mi kimse yok, size "bir dur ne yapıyorsun sen, kendine gel" diyecek?

Bu bana garip geliyor ben dedim ki sen bana bunu ailemle tanışmaya geldikten sonra mı söylüyorsun eşyaları aldık beyaz eşyaları aldık şimdi mi diyorsun
Yahu insanlar size yol göstermeye çalışıyor, siz hala onu dedi bunu dedi.
Psikiyatrist randevusu almanızda fayda var. Bu sevgi değil, aşk değil. Koca kadın ne işiniz var kapı önlerinde filan, nasıl yakıştırdınız kendinize.

Kızım sen hiç mi haber bakmıyosun ne olsun istiyosun? Belayı çekiyorsunuz zorla kendinize ya. Aradı mı açma açma ne dönüyosun geri hakikaten hangi akla hızmet ettin? Ya oracıkda bişey yapsaydı sana? Kocan mı bu senin yakana yapışıp o***luk mu yaptın diyebiliyor kim bu ? İnşallah başına bişey gelmes tek dileğim bu.

Ya uzak dursana bittiyse bitmiştir.koşup ne duruyorsun sana o..pu demiş hiç mi kendine saygın yok ne bekliyorsun bu ilişkiden .adam hasta manyak ruhlu.sende de var biraz eziyeti itilmeyi kakılmayı seviyorsun siz evlenseniz ne olur ..aranızda saygı kalmamış. Bu ilişkinin sana hayrı yok uzak dur ve kendıne deger ver

8 senemi değmeyecek bir adam için harcadım. Bitirdiğimde onladar yorgundum ki üzülecek dermanım yoktu. Defalarca aldatılıp yine dönmüştüm. Sonra ksrşıma eşim çıktı, 1 sene içinde evlendik, 35 yaşındaydım. 39 yaşında anne oldum. O adam hâlâ ara ara yoklar beni, saçma sapan beni bıraktın gittin, mutlu musun, psikolğa gidiyorum bilmem ne binton safsata. Basarım engeli geçer. Geçmişe boş yere üzülmeyin, önünüze bakın. Yaşım geçti diyerek olmayacak insanlara tutunmayın. Bu adamla evlenseniz mutlu mu olacaksınız sanıyorsunuz? Yarın yanınızdan biri geçse sen onunla yattın mı diye kavga çıkaracak, belki şiddet uygulayacak. Pardon ama deli misiniz? Bir gariban sevindirin, sadaka falan verin ne güzel kurtulmuşsunuz.

Ahhhh gurur nerelerdeysen konu sahibesine lütfen bir uğra ve kendi kadınlığını ve kendi değeri bilsin.

Ayyy içim şiştiiiiiiii Kızlar rica ediyorum kendinizi yormayın. Bazı kadınlar kurban rolünden çıkmak istemiyor akıl falan vermeyin. Bir gram akıl bile vermem böylelerine

Bilmiyorum ya adam onca şey yapmış hala vazgeçmemişsin. Geçmişi sorgulayan adamdan bir halt olmaz

Ilk defa bu adamla mi birlikte oldunuz? O yuzden mi birakamiyorsunuz bu adami?
Ay birde asiri evlilik sinyali aldim bu adamdan. Sanki evli gibi.
Her bir cumlede icim kalkti resmen ya midem bulandi bu adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…