Tren yolu üzerinden ev almak

Anneannemin eviyle tren yolu arasında sadece bir yol var, üstelik yük trenlerinin manevra ve park yaptıkları bir yerde oturuyor. Daha tren gelmeden sallanmaya başlıyorsunuz, gece yarısı tren sesiyle uyanıyorsunuz, ardından gürültü... Kabus gibi Üstelik 5. katı bildiğin ileri geri sallanıyor. Çocukları sürekli kontrol ediyorlar, tren yoluna çıkmasın diye. Hele misafirler geldiği zaman evin kocaman bahçesi olduğu halde misafir çocuklar dışarı bile çıkamıyor. Eğer elinizde böyle bir imkan varsa tren yoluna yakın ev almayın derim.

bizim evde tren yoluna yakın inanirmisin bilemem ama ben tren sesine bayılıyorum ev sallanma kısmına gelınce hayır sallanmıyor sesde bellı bır zaman sonra alışırsın bence çoçuk konusundan evet bıraz sakat bır bölge korumalıgı yoksa cok tehlıkelı her seyı dusunmek lazım

canım bizde trenyolunun orda oturuyoruz tren önümüzden geçiyor :) tren geçerken hafif sallıyo apartmanı hatta :) tabiki ses yapıyo ama zamanla alışıyosun duymuyosun yani, ama bebekler uyurken tren sesine uyanabiliyolar yada uyanıkken korkuyolar böyle yani canım gerisi size kalmış

tren seslerine alışırım dersen ne ala ben otoban kenarında oturmuyorum ama yakınım yürüyerek 8-10 dk ama o vızır vızır geçen araba seslerine karşı 3 sene olmasına rağmen rahatsızlık çekiyorum..bazen unutuyorsun fakat sessizliği seven biri olarak gece vız vız araba sesi lastik sesi sinir ediyor camları kapayınca sıcak diye eşim kızıyor adam vantilatör ile uyuyor..yeni taşındığımız günlerde 2 gün boyunca geceleri" bi yerde su akıyor "diyerek tüm musluklara tekrar tekrar bakmıştım en sonunda anlayabilidim o sesin otobandan geldiğini
sallanma olayına gelince;o binanın yap meselesiyle ilgili;babam daire tabanına kalan malzeme kum atık gibii şeyleri dolduruyorlar sonra ondan sallanma oluyor dedi..bırak arabayı aşağı ya da yukarıdan kuvvetle zıplayan olsa yerde oturuyorsam o anda yer titriyor...kimi binalarda olmuyor..salllanma sağlamlıkla falan ilgili değil de ses olayını kaldırabilirsen al derim..

Tatlım bence tren yolu üzerindeki evi alma biz eskiden yeşilköyde tren yoluna yakın bir yerde otururduk yani senin baktığın ev gibi tam önünde değildi yakındı ama ona rağmen her tren geçtiğinde ev sallanırdı gece geçer sıçrayarak uyanırsın o sese ev sallanır deprem zannedersin hiç ya da gerçekten deprem olur tren zannedersin o yüzden hiç gerek yok yani başka yerden ev bakman daha mantıklı bizim bir taraf tren bir taraf havaalanıydı tren olmasa uçak sesi uçak olmasa tren sesi olurdu

yorumlarınız için çok sağolun kızlar. kociş takmış durumda o evi alacağım diye tutturdu ben istemiyorum diye tutturdum birbirimize girdik anlayacağınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…