Trendyol canlı destekten yazın kargo çıkış biriminde kaybolmuş yâda dezenfeksiyon işlemi esnasında barkodu düşmüş olabilir. Ürün elinize taahhüt edildiği tarihte geçmediği için 25 tl çek tanımlarlar büyük ihtimal ile. Mağdur olmazsınız merak etmeyin. En kötü kargo geri döner sizinde ödemeniz iade olur.Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Yani banlanmak istemem zaten geçen yanlış yere açtım diye uyarı aldım
Şimdi ben bir ürün aldım satıcı ertesi gün kargoya verdi. Trendyol express kargo ile gelecekti. Son teslimat tarihi 10 hazirandi. Kargom 2 transfer merkezi değiştirdi hala sabit biyerde gözükmüyor sadece gönderi alındı gözüküyor. 3 lokasyon değiştirdi. Daha önce hiç böyle bişey yaşamadım. Tahmini teslim tarihinden önce ulasirdi hep. Sonra şikayet var a yazmayı dusundumki bir ne göreyim. Herkes şikayetçi kargosunun gelmemesinden. Ürünün sağlam geleceğinden emin değilim artık. Böyle bir sorun yaşayan varmı ürününu teslim alabilen. Çünkü bir aydır kargo bekleyen bile var. Ne yapmam gerek.
Ay yanlış yeremi açtımBu sefer ban yersiniz
Bakalım canlı desteğe yazdım beklememi söylediler zaten başka çarem yok gibi. Ay çekleri kendine kalsın ürünüm gelmiyorki alışveriş yapmaya devam edeyim. Yani şikayet varda her yazan aynı dertren muzdarip 45gundur bekleyen varmıştıTrendyol canlı destekten yazın kargo çıkış biriminde kaybolmuş yâda dezenfeksiyon işlemi esnasında barkodu düşmüş olabilir. Ürün elinize taahhüt edildiği tarihte geçmediği için 25 tl çek tanımlarlar büyük ihtimal ile. Mağdur olmazsınız merak etmeyin. En kötü kargo geri döner sizinde ödemeniz iade olur.
Şikayetvarda tabiki herkes bundan yakınıcak çünkü orası Şikayetvar.Bakalım canlı desteğe yazdım beklememi söylediler zaten başka çarem yok gibi. Ay çekleri kendine kalsın ürünüm gelmiyorki alışveriş yapmaya devam edeyim. Yani şikayet varda her yazan aynı dertren muzdarip 45gundur bekleyen varmıştı
Trendyol expres biraz sıkıntı olabiliyor geç gelebiliyor birde muhatap bulamıyorsunuz diğer kargolar gibi. Benim 2 defa başıma geldi ikisi de belli bir süre sonra iadeye döndü . Siz belli aralıklar ile yazın canlı desteğeBakalım canlı desteğe yazdım beklememi söylediler zaten başka çarem yok gibi. Ay çekleri kendine kalsın ürünüm gelmiyorki alışveriş yapmaya devam edeyim. Yani şikayet varda her yazan aynı dertren muzdarip 45gundur bekleyen varmıştı
Bende sipara vermstm bedeni yanlis geldi musteri hizmtlrini arayp durumu arz ettim onlarda ozur dilege dilege bi kaldilar sonra hesaba para geri yatti bazi urunler gec cikiyo yogunluktan dolayi ama guzel saglam ben memnun kaldim yani insallh gelir kargonuz bi arayin musteri hzmtlrini googlede var numarasiArkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Yani banlanmak istemem zaten geçen yanlış yere açtım diye uyarı aldım
Şimdi ben bir ürün aldım satıcı ertesi gün kargoya verdi. Trendyol express kargo ile gelecekti. Son teslimat tarihi 10 hazirandi. Kargom 2 transfer merkezi değiştirdi hala sabit biyerde gözükmüyor sadece gönderi alındı gözüküyor. 3 lokasyon değiştirdi. Daha önce hiç böyle bişey yaşamadım. Tahmini teslim tarihinden önce ulasirdi hep. Sonra şikayet var a yazmayı dusundumki bir ne göreyim. Herkes şikayetçi kargosunun gelmemesinden. Ürünün sağlam geleceğinden emin değilim artık. Böyle bir sorun yaşayan varmı ürününu teslim alabilen. Çünkü bir aydır kargo bekleyen bile var. Ne yapmam gerek.
nıye saglam gelecegınden emın degılsınız teee çinden gemıyle urunler saglam teslım gelıyorda ulke ıcınden nıye saglam gelmesınArkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Yani banlanmak istemem zaten geçen yanlış yere açtım diye uyarı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?