Trendyol alışveriş mağduru

Bizde de benzer bir problem oldu. Sitede kargoya verildi gözüküyor ama kargoyu aradığımda böyle bir ürün bize verilmemiş dendi. Asistanla görüştüm 3-4 gün içinde siparişi iptal edip para iadesi yaptılar.

gercekten adamlar kıbarlar
bırde cogu kargo kapıya kadar getırmıyor bızım burada ...hatta dagıtıma bıle cıkmadan evde yoktu degıp ıade yapıyor ozellıkle mng , hergun takıp edıyorum subeye gelıyor cok sukur bugun elıme ulasır dedıgım an bı bakıyorum ıade olusmus sebep neymıs evde yokmusuz 1 bucuk senedır evden cıkmadım ben subeye geldıgı gun bırde daha dagıtıma bıle cıkmamıs dusunun

trendyol express bulamadıgında arıyor paketı bırakmamızı ıstedıgınız yer var mı dıye sıze hemen nasıl ulastırabılırız dıyorlar bırtek onlarda gordum bunu sagolsunlar

Ay evet. Geçen gün telefonum sessizde kalmış ve evde de yoktum. 3-4 defa aramışlar. Wpdan yazmışlar. Ben de mesajı 2 dk sonra gördüm aradım hemen. Sağolsunlar geri dönüp kargoyu kapıya koyup birde fotoğrafını çekip yollamışlar. Gerçekten bence de güzel yapıyorlar işlerini.

10 günde geldi kargoyla ama gelmişti.

Ayni fikirdeyim. Ben de ups ve ptt den boyle seyler yasiyorum. Dagitima cikti mesajı gelmeden evde yoktunuz sebebiyle geri gonderiliyor. Ben de 1 bucuk senedir evdeyim
Telefonda kibar konuşuyorlar, rahatsizlik vermeyecek sekilde davraniyorlar. Cok seviyorum trendyol ekspresi

Teslim tarihinden 4-5 gün sonra ulaştığı oldu bana. Yoğunluktanda olabilir. Ordan çok alışveriş yaparım bi sorunla karşılaşmadım.

Şikayet varda tabiki ovecek halleri yok dalga gecerken zeka seviyen yetmiyorsa yapma komik olan sen oluyorsun. Orada başka kargo şirketinden yada kargo kaybolmasından ürünün sağlam gelmemesinden bahsedilmemis günlerce herkes aynı ortak derdi yazmış demekki Trendyol express kargodan bu ara herkes muzdarip ben yakın zamanda 15gun içinde alışveriş yapıp mağdur olanı sordum bende ilk kez alışveriş yapmıyorum

Teşekkür ederim sanırım benimkide geri dönecek

Benimkide şuan aynı durumda ya umarım gelir benim tahmini teslim süresini geçti ama bakalım bekleyip göreceğiz

kesinlikle trendyol express en başarılı kargolardan biri. diğerleri eğer o an yoksan ve alamıyorsan direkt şubeye götürüyorum gelip alın diyor ama bu adamlar ertesi gün tekrar geliyor mesela. bu çok hoşuma giden bir yaklaşımdı.

ben 1 kez trendyolla böyle bir sorun yaşadım. geçen sene nisan gibi, yani tam pandemi kaosu başlamışken oldu o da.
normalde hep iş yerinin adresi tanımlıydı. evde çalışmaya döndük tabi o dönemde. ben sipariş verirken adresi değiştirmeyi unutup iş yerinin lokasyonuun bırakmıştım.
yasaklar olduğu için oraya bıraktırma şansım da yoktu çünkü iş yeri kargo teslim almama kararı almıştı. ama ben adres hatasını geç farkettim ve o arada bir karışıklık oldu. ürünüm uzun zaman ulaşmayınca (15 gün) para iadesi istedim, hemen iade ettiler.
bunu da normal buldum açıkçası çünkü hem pandeminin ilk dönemiydi, süreci tam organize edememiş olabilirlerdi hem de benim de hatam vardı.

Teşekkür ederim yani bekleme süresini göze aldım ama şu son zamanda çok şikayet yazmışlar iki aydır Trendyol express kargo bekleyen var bu biraz telaslandirdi ürün sağlam gelmez sorun çıkar falan diye. Bakalm trendyolla işletim kurmaya çalışacağım once

Bahsettiğiniz site ile birçok sorun yaşadım ama hiçbiri sonuçsuz kalmadı.
Telafileri için küçük hediye çeki ile gönül alıyorlar.
Şuna eminim ki ne malınız ne paranız ziyan olmaz, her türlü ikisinden birine ulaşırsınız.

Pandeminin dahada yogin olduğu ozellikle yasak olan günlerde benmde 15gun snra elime gelen kargolarım oldu ama böyle peşine dusmedim. Bu Trendyol express normalde daha hızlı çalışması ve şikayet varsa son zamanda çok sorun yaşamları kargolarina 45gundur ulasamayanlari falan görünce belki hiradada vardır son günlerde bu kargo ile sorun yaşayan diye sormak istedim yoksa bende sorun yapıp verdikleri tarihi aştı diye telaslanan biri değilimdir illa geliyordu kargom ama bu sefer 3 merkez falan dolasinca bı acaba dedim bakalm bekleyip göreceğim

Cuma günü verdiğim sipariş dün geldi. Muhtemelen karışıklık olmuştur. Günde onbinlerce sipariş çıkıyor sonuçta olur öyle şeyler. Acil ihtiyaçları internetten almıyorum ben 15 gün beklediğim de oluyor çünkü. Siz peşini bırakmayın tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…