• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trenkot istiyorum

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
arkadaşlar trençkot almak istiyorum ama tam sezonu olduğu için herhalde inanılmaz pahalı journey'de beğendim 200 tl di. açıkçası kıyamadım o kadar parayı vermeye, hem uygun hemde güzel çeşit bulabileceğim nereler var? :enbuyukkk:

Lc waikiki ye bak cnm 50-60 tl civarı kalitesi de iyi üstelik çeşitte bol.Ben de trençkot giymeyi seven biri olarak bu sezon gezdim en uygun lc waikiki geldi bana.Modelleri renkleri falan da güzel.

arkadaşlar trençkot almak istiyorum ama tam sezonu olduğu için herhalde inanılmaz pahalı journey'de beğendim 200 tl di. açıkçası kıyamadım o kadar parayı vermeye, hem uygun hemde güzel çeşit bulabileceğim nereler var? :enbuyukkk:

collezione den geçen ay aldım siyah hafif parlak 5 tl ye bir bak istersen canım

bende istiyorum güzeller uygun bir yer bulduğunuzda hemen yazıverin olurmu

bu ay içincemi aldın canım indirimdenmi yararlandın ne yaptın mafoldumben

ender mağazalarından aldım ben .
ama yazın almıştım yarı fiyatına 45 e geldi.
gayatte kaliteli şuan giyiyorum buldun mu alcan bu mevsşmde bu fşyata asla bulamazdım

bencede canım 200 e satıyorlar yaza 50 ye düşüyor. resmen insanı enayi yerine koyuyorlar.

5 tl ye tişört zor bulunuyor artık nerde trençkot:))
mevsiminden önce alın arkadaşlar şimdi kışa giriş kazıklaması var

bende istiyorum krem rengi istiyorum ama krem rengi kaşem var mangodan almıştım siyah alırım herhalde alırsam yada griiiiiiiii uygun guzel bulursanız yazın kızlar

Son düzenleme:
Back
X