Şampuan ve Saç Kremleri Tresan Isırgan Otlu Şampuan Hakk.

NeseliBayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
2
0
37
Arkadaşlar bir kaç sene önce Tresan ısırgan otlu şampuana çam terebentin yağı karıştırarak kullanıyordum. O zamanki etkisi saçlarımın rengini çok az miktar açmıştı ve normalden hızlı uzuyordu saçlarım. Etkilerinden çok memnun olmama rağmen nedense şampuanımı degistirmistim. Şimdilerde aklıma geldi yine. Bir tresan şampuan aldım ve içine çam terebentin yağı kattım. Şampuan bembeyaz değişik birşey oldu. Daha önce bu şekil kullandığımda rengi yine şeffaf olup biraz daha akışkan hale geliyordu. Su an tresan şampuan ve çam terebentin ikilisini hala kullanan varmı sizde de şampuan beyazliyor mu merak ettim. Birde içeriğini okuduğumda sls falan eklenmiş sanırım. Daha önce kullandigimda sls olmadığına eminim.

Ben kullanıyorum canım o şekilde, evet şampuanın rengi beyaz oluyor korkmana gerek yok =) peki senin saçlarının gürleşmesine faydası dokunmuş muydu?

Evet saçlarım gurlesmisti çok az miktar rengi açılmıştı ve hızlı uzuyordu. Etkileri aklıma gelince tekrar yapayım dedim yıllar sonra ama şampuanın rengi beyazladı. Ya piyasadaki çam terebentin yağlarında bişey var yada şampuan ın formülünde bir değişim var.

Tam olarak bitkisel degıl terasan ıcerıgı masum degıl malesf bı donem bende kullandım dokt degıstırmemden yana oldu ama medikal bı sampuanda denesen bıoxcın gıbı daha cok yararlı olur dıye dusunuyorum

bende tresan kullanıyorum yaklasık 3 aydır içine bi kutu dogum kontrol hapı 20 damla kadar cam telebentin ekledim 2 ampulde bepanten ampul ekledim bu sekilde kullanıyorum dökülmem tamamen durdu ins saclarımda gürleşir bu sekilde kullanmaya devam edicem

bende tresan kullanıyorum yaklasık 3 aydır içine bi kutu dogum kontrol hapı 20 damla kadar cam telebentin ekledim 2 ampulde bepanten ampul ekledim bu sekilde kullanıyorum dökülmem tamamen durdu ins saclarımda gürleşir bu sekilde kullanmaya devam edicem
çok fazla eklemişsin saçın yaglı mı peki

aynı durumdayız okadar denersek zaman kaybı yaşıyoruz :KK51:
ben bıktım usandım valla budurumdan sabah yıkasam aksama yaglanıyo resmen ne yapsamda duzelmedi her türlü yöntemi denedim şimdi oluruna bıraktım ugrasmıyorum ugrassamda düzelmiyo çünkü

canim hala tresan kullaniyo musun memnun musun

X