Şampuan ve Saç Kremleri TRESAN mi yoksa OTACİ mi ? kullananlar yardimci olabilir mi lutfen

pozitiff3

Oğluşunu bekleyen anne
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
714
47
68
İyi geceler kizlar aranizda bu sampuanlari kullanipta memnun olan var mi hangisini kullandiniz bende almak istiyorum karar veremedim yardimci olursaniz cok sevinirim . Simdiden tesekkurler :)

Bu sampuani denemek istiyorum, suanda aktardan aldigim mecitefendi sarimsakli sampuani kullaniyorum
ve yine mecitefendi yag karisimini sac uclarima kullaniyorum saclarimi dolgunlastirdi, tabi herkezde degisir:16::16:

Mrb dün indirimden tresan aldım ve gece yıkadım saçlarım çok sert oldu maskesiz asla kullanılmaz acayip dolaşıyor saçlar ben son 1 yılda 15 marka denedim hala şampuanımı bulamadım kızlar aklımda nival yada awe cemre ısırgan otlu çeşitleri var denersem yazarım.
Bu arada galiba saçları yumuşak yapan şampuanlara çok alıştım bu yüzden bitkiselleri beğenmiyorum bence dökülmen varsa ısırgan yada sarımsak içerikli bişiler denemelisin!

ben ikisinide kullandım
saçlarınız (cok)yağlı ve ince telli ise tresan kullanın yoksa kurutuyor
benim gibi epey yağlıysa da cok güzel temizliyo kurutmuyo:) papatyalı olan ısırganlıya nazaran daha yumusak yapıor

Mrb dün indirimden tresan aldım ve gece yıkadım saçlarım çok sert oldu maskesiz asla kullanılmaz acayip dolaşıyor saçlar ben son 1 yılda 15 marka denedim hala şampuanımı bulamadım kızlar aklımda nival yada awe cemre ısırgan otlu çeşitleri var denersem yazarım.
Bu arada galiba saçları yumuşak yapan şampuanlara çok alıştım bu yüzden bitkiselleri beğenmiyorum bence dökülmen varsa ısırgan yada sarımsak içerikli bişiler denemelisin!

seninkine benzer bir durumdayken en son syoss for men kullanmaya başladım..bende çok işe yaradığı için,erkek şampuanı diye yazmasına rağmen ben hep onu kullanıyorum..Kırmızısını öneririm

Back
X