Triliçe yedim :)

zeytinyaglipirasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
1.672
190
173
İstanbul
Geçenlerde iş için gittiğim g.osmanpaşa civarında tesadüfen bir mekan girdim kebap ardından ilk kez yediğimi tiriliçeye bayıldım. Balkan tatlısıymış hiç duymamıştım, tabi aslında balkanlarda yemek mühim ama Paşa Köşkünde yediğimi tiriliçede hiç fena değildi tavsiyem olsun

Ben balkanlarda yedim bu tatlıyı, evet çok hafif bir tatlı ama süper değil kesinlikle, ha balkanların tatlı anlayışını kıyaslarsak içlerinde en iyisi bu kesinlikle..

özellikle yaz aylarında buzdolabından çıkartıp üzerine 1 top kaymaklı dondurma ile enfes olur düşüncesindeyim.gayet hafif ve yemesi hoş tat ayarı da aşırıya kaçmamış güzel bir tatlıcık :))

bende Ortaköy de yemiştim ilk defa çok güzel bi tatlı dediğin gibi

ben de çok sevdim, benim için hafif bir tatlı olması artı özellik, şerbetli tatlılar ağır gelirken trileçe çok hafif ve güzeldi.

şerbeti sütle oluyor ya süt kokusu ve tadı çok gelıyor mu ben pek sevmeme oyle olursa da.. yapayım dıyorum ama çok yumurta kullanılıyor eger begenmezsem yumurtalar zıyan olur dıye tereddut ettım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…